Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
:V hmm... bet tai o kaip tu Diana susiradai vaikina jeigu buvai tokia stacioke?
Auri ir pelenuose auksas ziba
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 273 274 275 276 277 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
:V hmm... bet tai o kaip tu Diana susiradai vaikina jeigu buvai tokia stacioke?
Auris, 19 parašė::V hmm... bet tai o kaip tu Diana susiradai vaikina jeigu buvai tokia stacioke?
;D ;D ;D ;D
Linas, 19 parašė:Auris, 19 parašė::V hmm... bet tai o kaip tu Diana susiradai vaikina jeigu buvai tokia stacioke?
;D ;D ;D ;D
tik jau nepamanyk kad tave liaubsinu :-)
Diana, 17 parašė:Linas, 19 parašė:Auris, 19 parašė::V hmm... bet tai o kaip tu Diana susiradai vaikina jeigu buvai tokia stacioke?
;D ;D ;D ;D
as juokiuos, kad pelenuos paskendus esu ;D ;D ;D
Linas, 19 parašė:Diana, 17 parašė:Linas, 19 parašė:Auris, 19 parašė::V hmm... bet tai o kaip tu Diana susiradai vaikina jeigu buvai tokia stacioke?
;D ;D ;D ;D
as juokiuos, kad pelenuos paskendus esu ;D ;D ;D
eik eik tu pelene kiekvienas gi savaip interpretuoja
nu o kaip mes cia turejom suprast ta pasakyma? a?
zmones nu vasai kam sitoje temoja apie blogas mergaites kalbeti?:D
labanakt visiem;)
o kodel negalima kalbet? labos
labanakt tiems kurie uzsuksit dar si vakara
Auris, 19 parašė::V hmm... bet tai o kaip tu Diana susiradai vaikina jeigu buvai tokia stacioke?
geriau lygiau su vaikinais ar net daugiau. buvau auksciau uz broli jo kompanijoje ir kaikam patikau.. kai su Jonu pradejau tasytis, pamazu pradejau.... nors nea, gal as lioviaus kai jis i Ispanija isskrido, nes niekur nebeejau... pirma turejau depresija nugalet ir po to susimasciau ko man reikia is tikruju...
ai, nu dar buvo vienas bajeris, kad mes su drauge nusprendem, kad is pradziu reik apsimetinet silpnutem, o jei vaikinai rems prie sienos, tada bus galima ir pasimust buvom nusprendusios kartu su broliais stangas kilnot, nors jie is musu ir juokesi... :V
beja, dar vaikinus traukiau gebejimu sokt ir noru pakvailiot mokejau seksualiai su jais bendraut, kai jau kas ko paklausdavo ir man visai nioeko pasirodydavo (ta prasme tinkamas vakarui praleist ) kartais kad vaikina pasigaut nereikdavo ne zodzio tart...
bliamba, kaip ilgiuos tu laiku, kai mokejau sokt...
hmmm... idomi istorija:) vat kokia tu kokete pas mus pasirodo esi niu niu visai ir dar nedrasiuju klube... hmmm :? nors is kitos puses jugi kas mus isdrasins jei ne tokia kaip tu ? ~
laba ryteli...
>>> Auri, su tuo isdrasinimu, tai man atrodo visi cia jus, berniukai, drasus :V, tas klubo pavadinimas tik simboliskas, kodinis toks , su paslepta mintim ;D he he
laba dienele ale tiesos yra Nijoles zodziuos
zinai, Auri, kazin ar as galiu isdrasint... juk mano elgesys buvo, pazaidziu ir imu kita... negi taip negalima ir gniuzdyt berneliu? nors ne as vis tiek buvau gera - nezaidziau su geriais berneliais o be to, dabar visai nebezaidziu... bent jau tycia to nedarau... :V o kad kai kuriems vis tiek patinku ir susivilioja, tai as nekalta
:D:D tssss.... Nijole neskleisk tokiu ereziju garsiai tsss.... :D:D
Diana, niu bet sakes kaip cia tau taip isviso iseina, kad net nesistengi, bet vistiek limpa berniokai :? As irgin oreciau nesistengt ir kad merginos liptu ;D ot butu gyvenims ~
na, buna, kad zvilgsnis netycia susitinka ir jau sakes arba, kai as gelbeju drauges viena karta tiesiogiai teko gelbet, kitus kartus tik padedavau nueit susitikt su vaikinu, kuris atvares ne vienas... bet yra vienas minusas - tie vaikinai buna nevisai tokie kokiu noreciau rimtam bendravimui. palakstymui tinkami jie, o kadangi as nebelakstau.... seniau budavo, kad is neturejimo ka veikt atsiranda salia vaikinai, turiu kazka tokio igimto, kad is manes pastangu nereik, nes gal jos liejas man to ne nepajauciant ;D eh... su manim cia keistai yra... vat pastangu reikia man draugystei islaikyt, o ne ja pradet...
bliamba :? ot pavydas uzpuole baltas Diana man.... :V pasiseka gi zmonem...
>>>ereziju neskleidziu... tiesa, ne erezija skleidziu.. ;D ;D ;D he he.... xi xi xi gerai, laikysiu paslapty, ir niekam nesakysiu, cia viskas tik tarp musu
Nijole, gali nepavydet, nieko cia gero, gi vis tiek negauni to ko rimtai nori taip lengvai
true :? true :? tada ech......
;D neliudek... kaip sakoma ateis laikas bus ir vaikas, tai gal ir tevelis salia bus... ;D
sveikuciai...;)
oho cia tyla kazkokia...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 273 274 275 276 277 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~