5481

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 19 parašė:

:V hmm... bet tai o kaip tu Diana susiradai vaikina jeigu buvai tokia stacioke? big_smile

Auri ir pelenuose auksas ziba tongue

5482

Linas, 19 parašė:
Auris, 19 parašė:

:V hmm... bet tai o kaip tu Diana susiradai vaikina jeigu buvai tokia stacioke? big_smile

;D ;D ;D ;D

5483

Diana, 17 parašė:
Linas, 19 parašė:
Auris, 19 parašė:

;D ;D ;D ;D

tik jau nepamanyk kad tave liaubsinu :-)

5484

Linas, 19 parašė:
Diana, 17 parašė:
Linas, 19 parašė:
Auris, 19 parašė:

;D ;D ;D ;D

as juokiuos, kad pelenuos paskendus esu ;D ;D ;D

5485

Diana, 17 parašė:
Linas, 19 parašė:
Diana, 17 parašė:
Linas, 19 parašė:
Auris, 19 parašė:

;D ;D ;D ;D

as juokiuos, kad pelenuos paskendus esu ;D ;D ;D

eik eik tu pelene wink kiekvienas gi savaip interpretuoja smile

5486

nu o kaip mes cia turejom suprast ta pasakyma? a? smile

5487

zmones nu vasai kam sitoje temoja apie blogas mergaites kalbeti?:D

5488

labanakt visiem;)

5489

o kodel negalima kalbet? smile labos wink

5490

labanakt tiems kurie uzsuksit dar si vakara wink

5491

Diana, 17 parašė:
Auris, 19 parašė:

geriau lygiau su vaikinais ar net daugiau. buvau auksciau uz broli jo kompanijoje big_smile ir kaikam patikau.. smile kai su Jonu pradejau tasytis, pamazu pradejau.... nors nea, gal as lioviaus kai jis i Ispanija isskrido, nes niekur nebeejau... pirma turejau depresija nugalet ir po to susimasciau ko man reikia is tikruju...
ai, nu dar buvo vienas bajeris, kad mes su drauge nusprendem, kad is pradziu reik apsimetinet silpnutem, o jei vaikinai rems prie sienos, tada bus galima ir pasimust big_smile buvom nusprendusios kartu su broliais stangas kilnot, nors jie is musu ir juokesi... :V
beja, dar vaikinus traukiau gebejimu sokt ir noru pakvailiot big_smile mokejau seksualiai su jais bendraut, kai jau kas ko paklausdavo ir man visai nioeko pasirodydavo (ta prasme tinkamas vakarui praleist big_smile ) kartais kad vaikina pasigaut nereikdavo ne zodzio tart...
bliamba, kaip ilgiuos tu laiku, kai mokejau sokt... sad

hmmm... idomi istorija:) vat kokia tu kokete pas mus pasirodo esi wink niu niu visai ir dar nedrasiuju klube... hmmm :? nors is kitos puses jugi kas mus isdrasins jei ne tokia kaip tu ? big_smile~

5492

laba ryteli... :::202
>>> Auri, su tuo isdrasinimu, tai man atrodo visi cia jus, berniukai, drasus :V, tas klubo pavadinimas tik simboliskas:::100, kodinis toks :::305:::305, su paslepta mintim ;D he he

5493

laba dienele smile ale tiesos yra Nijoles zodziuos wink
zinai, Auri, kazin ar as galiu isdrasint... juk mano elgesys buvo, pazaidziu ir imu kita... negi taip negalima ir gniuzdyt berneliu? nors ne as vis tiek buvau gera - nezaidziau su geriais berneliais big_smile o be to, dabar visai nebezaidziu... bent jau tycia to nedarau... :V o kad kai kuriems vis tiek patinku ir susivilioja, tai as nekalta big_smile

5494

big_smile:D:D tssss.... Nijole neskleisk tokiu ereziju garsiai tsss.... big_smile:D:D

Diana, niu bet sakes kaip cia tau taip isviso iseina, kad net nesistengi, bet vistiek limpa berniokai :? As irgin oreciau nesistengt ir kad merginos liptu ;D ot butu gyvenims big_smile~

5495

na, buna, kad zvilgsnis netycia susitinka ir jau sakes big_smile arba, kai as gelbeju drauges big_smile viena karta tiesiogiai teko gelbet, kitus kartus tik padedavau nueit susitikt su vaikinu, kuris atvares ne vienas... bet yra vienas minusas - tie vaikinai buna nevisai tokie kokiu noreciau rimtam bendravimui. palakstymui tinkami jie, o kadangi as nebelakstau.... seniau budavo, kad is neturejimo ka veikt atsiranda salia vaikinai, turiu kazka tokio igimto, kad is manes pastangu nereik, nes gal jos liejas man to ne nepajauciant ;D eh... su manim cia keistai yra... vat pastangu reikia man draugystei islaikyt, o ne ja pradet... sad

5496

bliamba :? ot pavydas uzpuole baltas Diana man.... :V pasiseka gi zmonem... big_smile
>>>ereziju neskleidziu... tiesa, ne erezija skleidziu.. ;D ;D ;D he he.... xi xi xi tongue gerai, laikysiu paslapty, ir niekam nesakysiu, cia viskas tik tarp musu wink

5497

Nijole, gali nepavydet, nieko cia gero, gi vis tiek negauni to ko rimtai nori taip lengvai big_smile

5498

true :? true :? tada ech...... :::225

5499

;D neliudek... kaip sakoma ateis laikas bus ir vaikas, tai gal ir tevelis salia bus... ;D

5500

sveikuciai...;)
oho cia tyla kazkokia...:::034