5501

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Labas Danguole, kad nelabai yra su kuo ir apie ka sneket, todel ir tylima wink taipogi laikomasi gal berneliu prasymo neprirasyt per daug... ;D

5502

ach tie berneliai:::034 na kaip tau sekasi?:) seniai rasinejomes...;)

5503

Diana, 17 parašė:

na, buna, kad zvilgsnis netycia susitinka ir jau sakes big_smile arba, kai as gelbeju drauges big_smile viena karta tiesiogiai teko gelbet, kitus kartus tik padedavau nueit susitikt su vaikinu, kuris atvares ne vienas... bet yra vienas minusas - tie vaikinai buna nevisai tokie kokiu noreciau rimtam bendravimui. palakstymui tinkami jie, o kadangi as nebelakstau.... seniau budavo, kad is neturejimo ka veikt atsiranda salia vaikinai, turiu kazka tokio igimto, kad is manes pastangu nereik, nes gal jos liejas man to ne nepajauciant ;D eh... su manim cia keistai yra... vat pastangu reikia man draugystei islaikyt, o ne ja pradet... sad

Hmmm... sakyk o cia tik merginom taip buna ar ir yra tokiu gabiu ir vaikinu ? big_smile neidedi nei kiek pastangu ir pacios limpa.. :? m ? big_smile

5504

jauciu, Auri, kad buna.... buna ir panelem, ir vaikinukams, kad limpa tas, kas galetu nelipti ... sad

5505

Na zmones kaip nuotaikeles? gal cia yra kas nors?

5506

sveikuciai wink

va grizau namo is tetos tai vyno pas ja prisidegustavau :-) vaje gi ryt i koledza.. big_smile

o kaip jusu dienele?

>>>>>Diana gal isduok paslapti kad merginos prie manes liptu? smile arba liptu tik tos vertos demesio o ne lakudros.. ;D

5507

mano dienele buvo nebloga...
Linai nieko negali priversti merginas ant taves lipti:D cia jau paciam reikia kazka daryti:)

5508

Evelina, 17 parašė:

mano dienele buvo nebloga...
Linai nieko negali priversti merginas ant taves lipti:D cia jau paciam reikia kazka daryti:)

tai as ennoriu kad jos rikiuotusi prie mano namu  ;D ;D

bet taip kad pacios kabintu gi lygios teises big_smile

5509

aaa nu tada... netgi nezinau:? pasakik kaddaug pinigu turi;D tai daug merginu tave kabins;D

5510

Evelina, 17 parašė:

aaa nu tada... netgi nezinau:? pasakik kaddaug pinigu turi;D tai daug merginu tave kabins;D

na zn kam man tokiu reikia :? jau geriau as vaiku namam paaukociau jei tureciau.. :-)

5511

Linai nepergivenk atbegs dar tu mergin;) bet ir pats ieskok(bandik)
gerai einu miegoti;) iki labanakt;)

5512

labos nakteles wink

5513

Auris, 19 parašė:
Diana, 17 parašė:

na, buna, kad zvilgsnis netycia susitinka ir jau sakes big_smile arba, kai as gelbeju drauges big_smile viena karta tiesiogiai teko gelbet, kitus kartus tik padedavau nueit susitikt su vaikinu, kuris atvares ne vienas... bet yra vienas minusas - tie vaikinai buna nevisai tokie kokiu noreciau rimtam bendravimui. palakstymui tinkami jie, o kadangi as nebelakstau.... seniau budavo, kad is neturejimo ka veikt atsiranda salia vaikinai, turiu kazka tokio igimto, kad is manes pastangu nereik, nes gal jos liejas man to ne nepajauciant ;D eh... su manim cia keistai yra... vat pastangu reikia man draugystei islaikyt, o ne ja pradet... sad

Hmmm... sakyk o cia tik merginom taip buna ar ir yra tokiu gabiu ir vaikinu ? big_smile neidedi nei kiek pastangu ir pacios limpa.. :? m ? big_smile

nu tai aisku, gi be pastangu gali prisitraukt vaikinai ir mane, bet tai cia tik atitinkamoj aplinkoj ir jei as to noriu smile dabar taip nebera. kvailas cia dalykas, kad butu galima paaiskinti...
Linai, rimtos merginos nesimeto (kaip ir vaikinai) + ju dauguma dar senoviskai masto, kad vaikinai turi kabint ir ant ranku nesiot.

5514

labanakt Evelina smile

5515

chebra as priblokstas.....

>>>>>>>man prisipazino grupioke kad as jai patinbku nors ji jau su savo vaikinu draugauja 3 metai...

5516

zinok buna tokiu bajeriu wink ir ka tu atsakei?...

5517

pasakiau kad ji mane pritrenke.... na as net nebuciau pamanes.. gi ji su savo vaikinu graziai bendrauja ir apie vestuves man kalbejo..

5518

ogo... tai ka ji tau siulo? ko siekia savo prisipazinimu?

5519

Diana, 17 parašė:

ogo... tai ka ji tau siulo? ko siekia savo prisipazinimu?

na buvo taip..

ji parase is pradziu apie moksla is ko ryt koli rasom.. ir klause kaip mano sirdies reikalai.. as atsakaiu kad ramuma ramuma ir nieko naujo.. kad gyvenu del saves.. ir ji uzsimine  jau anksciau kad nori man kazka pasakyti ir su manimi pakalbeti..

ir ji va db parase sms kad as jai patinku.. (as paklausiau as ji rimtai pasake kad taip) ir taip liko..

as sakiau kasd tu gi turi drauga ir ilgai bendraujat.. ir kad as lb keistai jauciuosi..

va parase "ka man daryti ka man galvoti??"

ji blaskosi... o as nesmagiai jauciuosi nes ji as i ja ziuriu tik kaip i drauge ir bendrakurse.. sad
pz kaip lievai db jauciuosi..

5520

tai taip ir pasakyk, nes ji dabar gali pradet del taves kovot ir likt be nieko. ji gali susigriaut draugyste su vaikinu. nereik jaustis lievai vien del to, kad ji taves netraukia kaip mergina. paprasciausiai kai tu jai pasakysi, jog tarp jusu tikrai nieko nebus, ji apsiramins ir nebesiblaskys.