5881

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Paulius, 21 parašė:

a tai ko tu nesimokai? big_smile paruosei pamokas? :DDD

jei manes klausi as viska zinau ir man nereikia mokytis...:::044:::044:::044:::044:::044

5882

Paulius, 21 parašė:
Nijolė, 20 parašė:

Pauliau :::209 laukiu oficialaus atsiprasymo :::017

nu atsiprasau.. :::819 nebijok as niekam nesakysiu big_smile

he he... big_smile

Danguole, 20 parašė:

sveikuciai wink
matau visa chebryte i mokslus panirusi...:) na uzsukit kas nors juk reikia galva pravedinti...:::034

as tai pravedinsiu, labai nieko ypatingo nereik, o dar mieliakas destytojas sasiuviniais leidzia naudotis, tai isvis ROJUS, tureciau pasigirti big_smile

Diana, 17 parašė:
Danguole, 20 parašė:

oho sakyciau mazas jubiliejus:::044 manau neuzilgo minesim ir 10000 posta...:::044

tai reik ji taip nutaikyt parasyt, kad butu minimas per meeta ;D

tai liko tik savaitele, daug stengtis reikes, nes paskui tai sventes nusimato smagiausiausios
:::815:::705

5883

Danguole, 20 parašė:
Paulius, 21 parašė:

jei manes klausi as viska zinau ir man nereikia mokytis...:::044:::044:::044:::044:::044

o tu koke gudruole busi pasirodo big_smile;DDD daktare mokslu big_smile;DDD koks laipsnis? big_smile;DDD

5884

Paulius, 21 parašė:
Danguole, 20 parašė:
Paulius, 21 parašė:

o tu koke gudruole busi pasirodo big_smile;DDD daktare mokslu big_smile;DDD koks laipsnis? big_smile;DDD

as esu profesore...:::044:::044:::044 o tu eik pamokas daryt...cia nefloodines...:::044:::044:::044

5885

labas vakaras:>

5886

Danguole, 20 parašė:

sveikuciai wink
matau visa chebryte i mokslus panirusi...:) na uzsukit kas nors juk reikia galva pravedinti...:::034

as tai nesimokiau smile buvau pas mociute, nes teta paskambino ir paprase nulekt paziuret kaip ji, nes linija uzimta (o mano mociute taupydama pinigus niekam neskambineja ir jai praktiskai vien tik teta teskambina, del jos ji ir isivede telefa) ir teta isigando, kad nebutu mociute nualpus ar dar kas, nes buvo pavargus. na, zodziu, prisifantazavo ji baisybiu ir norejo, kad patikrinciau, bet viskas buvo gerai, tai ir prisisnekejom... smile papasakojau jai kas kai kas pateko i klaipedos laikrasti... smile nu ir pradejom diskutuot smile namie atsiduriau gal tik puse 8, o kai teta paskambino, tai nebuvau pavalgius dar is mokyklos grizus ir tik dabar tepavalgiau big_smile

5887

Danguole, 20 parašė:
Paulius, 21 parašė:
Danguole, 20 parašė:
Paulius, 21 parašė:

as esu profesore...:::044:::044:::044 o tu eik pamokas daryt...cia nefloodines...:::044:::044:::044

kad man jau seniai nebereikia ju ruost big_smile

5888

Nijolė, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:
Danguole, 20 parašė:

oho sakyciau mazas jubiliejus:::044 manau neuzilgo minesim ir 10000 posta...:::044

tai reik ji taip nutaikyt parasyt, kad butu minimas per meeta ;D

tai liko tik savaitele, daug stengtis reikes, nes paskui tai sventes nusimato smagiausiausios
:::815:::705

na, jei nebutu atsiskaitymu visokiausiu... tai dar ir virsytume laisvai tuos 200 big_smile ne, pala, ar jus ten apie 10000 kalbejot? ;D

5889

labas egle wink
>>>> Diana, kas tiesa tas nemelas, bet mokslai ziaurus dalykas... :V

5890

Nijole, kodel ziaurus? smile

5891

per juos man plaukai slenka ir zyla ;D ;D

5892

tai nereik taip nervintis besimokant big_smile

5893

kad kitaip neina, jei ponas destytojas sako: ai, eikit jus namo, tingiu as cia jums pasakoti ka nors.. tai taip ir neri be akvalango i nevilti sad

5894

sakykit tai uz ka jums moka?

5895

jau seniai tas klausimas pas mus buvo apdiskutuotas ir apipliotkintas :V

5896

bet vadinas nieko rimto nesiemet... nes pliotkai dar nieko nereiskia...

5897

pas mus fakultete tokia tvarka, kad net dekanate susisneket neina... ai, gyvenam ir tiek... bedu dydeliu nebuna... big_smile
kur musu berniukai dinge, pradinge??? sakau, kad mokslai ziaurus dalykas, uzgriuve juos, net atsikelt nebepajegia sad

5898

gal jie dabar mokos, o veliau cia uzsuks, nes kokia vienuolikta mokytis manau jau sunkiau sektusi smile

5899

as ir lekiu kelis zvilgsniukus uzmest i sasiuvinuka... paseksiu ju doru pavyzdziu big_smile

5900

arba jau luze ir uzsikukline visi big_smile ;D