Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
a tai ko tu nesimokai? paruosei pamokas? :DDD
jei manes klausi as viska zinau ir man nereikia mokytis...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 293 294 295 296 297 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
a tai ko tu nesimokai? paruosei pamokas? :DDD
Nijolė, 20 parašė:Pauliau laukiu oficialaus atsiprasymo
nu atsiprasau.. nebijok as niekam nesakysiu
he he...
sveikuciai
matau visa chebryte i mokslus panirusi...:) na uzsukit kas nors juk reikia galva pravedinti...
as tai pravedinsiu, labai nieko ypatingo nereik, o dar mieliakas destytojas sasiuviniais leidzia naudotis, tai isvis ROJUS, tureciau pasigirti
Danguole, 20 parašė:oho sakyciau mazas jubiliejus manau neuzilgo minesim ir 10000 posta...
tai reik ji taip nutaikyt parasyt, kad butu minimas per meeta ;D
tai liko tik savaitele, daug stengtis reikes, nes paskui tai sventes nusimato smagiausiausios
Paulius, 21 parašė:a tai ko tu nesimokai? paruosei pamokas? :DDD
o tu koke gudruole busi pasirodo ;DDD daktare mokslu ;DDD koks laipsnis? ;DDD
Danguole, 20 parašė:Paulius, 21 parašė:a tai ko tu nesimokai? paruosei pamokas? :DDD
as esu profesore... o tu eik pamokas daryt...cia nefloodines...
labas vakaras:>
sveikuciai
matau visa chebryte i mokslus panirusi...:) na uzsukit kas nors juk reikia galva pravedinti...
as tai nesimokiau buvau pas mociute, nes teta paskambino ir paprase nulekt paziuret kaip ji, nes linija uzimta (o mano mociute taupydama pinigus niekam neskambineja ir jai praktiskai vien tik teta teskambina, del jos ji ir isivede telefa) ir teta isigando, kad nebutu mociute nualpus ar dar kas, nes buvo pavargus. na, zodziu, prisifantazavo ji baisybiu ir norejo, kad patikrinciau, bet viskas buvo gerai, tai ir prisisnekejom... papasakojau jai kas kai kas pateko i klaipedos laikrasti... nu ir pradejom diskutuot namie atsiduriau gal tik puse 8, o kai teta paskambino, tai nebuvau pavalgius dar is mokyklos grizus ir tik dabar tepavalgiau
Paulius, 21 parašė:Danguole, 20 parašė:Paulius, 21 parašė:a tai ko tu nesimokai? paruosei pamokas? :DDD
as esu profesore... o tu eik pamokas daryt...cia nefloodines...
kad man jau seniai nebereikia ju ruost
Diana, 17 parašė:Danguole, 20 parašė:oho sakyciau mazas jubiliejus manau neuzilgo minesim ir 10000 posta...
tai reik ji taip nutaikyt parasyt, kad butu minimas per meeta ;D
tai liko tik savaitele, daug stengtis reikes, nes paskui tai sventes nusimato smagiausiausios
na, jei nebutu atsiskaitymu visokiausiu... tai dar ir virsytume laisvai tuos 200 ne, pala, ar jus ten apie 10000 kalbejot? ;D
labas egle
>>>> Diana, kas tiesa tas nemelas, bet mokslai ziaurus dalykas... :V
Nijole, kodel ziaurus?
per juos man plaukai slenka ir zyla ;D ;D
tai nereik taip nervintis besimokant
kad kitaip neina, jei ponas destytojas sako: ai, eikit jus namo, tingiu as cia jums pasakoti ka nors.. tai taip ir neri be akvalango i nevilti
sakykit tai uz ka jums moka?
jau seniai tas klausimas pas mus buvo apdiskutuotas ir apipliotkintas :V
bet vadinas nieko rimto nesiemet... nes pliotkai dar nieko nereiskia...
pas mus fakultete tokia tvarka, kad net dekanate susisneket neina... ai, gyvenam ir tiek... bedu dydeliu nebuna...
kur musu berniukai dinge, pradinge??? sakau, kad mokslai ziaurus dalykas, uzgriuve juos, net atsikelt nebepajegia
gal jie dabar mokos, o veliau cia uzsuks, nes kokia vienuolikta mokytis manau jau sunkiau sektusi
as ir lekiu kelis zvilgsniukus uzmest i sasiuvinuka... paseksiu ju doru pavyzdziu
arba jau luze ir uzsikukline visi ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 293 294 295 296 297 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~