Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
joa,,,, tada leksiu i mega dar pas puskyte pasilabint ir pusiu namoooooo....
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
joa,,,, tada leksiu i mega dar pas puskyte pasilabint ir pusiu namoooooo....
su tasem dovanu, joa?
ne su tasem, :? bet beveik i kuprinyte man viskas telpa
Diana...kaledos prasidejo nes atostagos jau prasidejo:)
Nijole... nu man mokykloje kazkaip nesunku tai ir nesimokau:D
o vat mano sese jau i uni.. vaiksto tai tik ir mokosi laisvalaikio neturi...
as tai laisvalaikio neturiu, nes as ji suplaku su mokslais ir tokio kaip atskiro laisvalaikio nepasigendu ir mokytis nenuobodu ;D
nu ka as kai namu darbu nedarau, tai ir laisvalaikis yra:D
o as ju isvis nedarau taigi po mokyklos nuolat galiu kurnors eiti
turbut vienuoliktoj klasej tebesi, ar net desimtoj, tai ir nedarai
nu ne as nuolat visus namu darbus mokykloje darau:D
m... tai kazi kiek joje prasedi?
nu as nuolat pamokose jos darau:D taigi man kaip tik:D
o tai tu vokietijoj ten i vokieciu mokykla eini, ar i kokia lietuviu :?
siaip, kai as buvau isvarius 11klasej pagal mainu programa 2 sav, tai ta pana, pas kuria gyvenau is vis namu darbu neturejo, beveik neuzduodavo jiems, kazkaip per pamokas jie aktyviau viska daro ir namie nelieka mokytis ka
eh, kaip faina tau Nijolyt nu ir Evelinai gerai, kad laisva po pamoku buna...
Nijole...nu pamokose cia dalivauti labai svaru... poto tau duoda pazymi uz testus ir uz tai ka pamokoi darei...o namu darbu tai tikrai daug neuzduoda...
Diana... jo man pasiseke. prisimenu kai dar vln gyvenau tai kai namo gryzdavau tai sededavau iki 20:00 prie knygu o poto paziuredavau bski tv ir eidavau miegoti buvo ziauru
Evelina, o tai kaip tu ten i Deutschlanda nusikraustei :? tevai isvaziavo ar kaip :? ir kiek ten laiko??
tada dar maza buvai :0 kiek dabar prasedi tie, kurie nori desimtukus rinkt... ;D
jo tevai isvaziavo. as ten jau 3,5metu kaip gyvenu
nu zinai nzn kiek ten jie prasedi bet buna daznai kad kaikurie mokosi o poto testose blogesnius pazymius gauna neigu as nors as nieko nesimokiau:D
ne nu faktas, kad gabumai ne vienodi ir vis del to...
nu jau nieko nepakeisi:D o kaip ruosetes sventes svesti ir kur?
rytoj pas mociute burelis renkames pries atostogas po to kucios namie, kaledos namie... bet ketinu kaimyne pasikviest... zodz, nieko ypatingo... o kaip tu? o apie naujuju sventima dar net negalvojau... :V
nu nezinau kaip kaledas svesiu nes anksciau svenciau su drauges seima o dabar su ta drauge nebebendrauju taigi netgi neisivaizdoju o su tevais nenoriu nors gal ir svesiu jeigu nieko geresnio nerasiu:( . o naujosius aisku kad su draugais bet nzn kaip...
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~