621

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

zmogai,stabdykit arklius,jau 62puslapis big_smile nespeju skaityt

622

nu as vistiek ten nelabai supratau nu bet prajexali...

623

neatspejai mantas big_smile jau 63 puslapis :DDD bene cia stambiausia tema bus visam forume, ne? :DDD

624

tai turbut,kad rekordas bus pasiektas:D

625

mano vel pasitikejima ciut patrype katik.. ghmz.. ale senas geras draugiukas gintaro spalvos su balta puta man pades... wink

626

Lauras, 20 parašė:

mano vel pasitikejima ciut patrype katik.. ghmz.. ale senas geras draugiukas gintaro spalvos su balta puta man pades... wink

kas nutiko? pasipasakok kolegom :?

627

Lauras, 20 parašė:

lauri pasipasakok , nesikuklink wink
ps as ligoninej pramusiau interneta big_smile

628

oho big_smile tai cia jau auksta klase ;D ligonine su inetu nu :DDDD

629

kas ce per klubas auri

630

aj nieko baisiaus ishvadino mane baisiu blogu.. labai negraziu ir dar bendraut nemokanciu.. nu jei dar del kitu sutikciau, tai del nemokejimo bendraut, niekad nesiskundziau.. bet **** alus ir likusius truukumus pashalins.. wink

631

o tai kaip ten buvo? Kaip tu ja uzkalbinai? Kur sutikai:) duok detaliu:) pasiklausysim, pasisemsim isminties kaip cia buna siais laikais big_smile~

632

Tadas, 13 parašė:

kas ce per klubas auri

Pirma mano posta paskaityk paaaaaaaaciam pirmam puslapyje:) ten detaliai parasyta kas per ideja musu klubo:) O esme kad pas msu gali istot visi kas siek tiek turiu kompleksu bendraut su merginom arba net labai daug turi tu kompleksu. Kooperuojames ir stengiames vienas kitam padeti. Savo ydas naikinam:) Silpnas vietas. Turim merginu palaikyma, jos irgi surasytos pirmam poste... smile +- tiek:)

633

leisk praeit siek tiek laiko po shio ivykio ir leisk man koki vakara alaus prisiurbt, tada papasakosiu su detalem wink

634

lauri , nesiparink ... po kiekvienos audros visada buna giedra grazi diena smile

635

Auris, 19 parašė:

oho big_smile tai cia jau auksta klase ;D ligonine su inetu nu :DDDD

e ligonine su inetu o omni go ligoninej big_smile
kol saita atidaro issimiegi ;D

636

jo zinau:) pas mane bitutes su antenele:))  bet bite geriau nei omnis.. uzknisa  bet miegot nereik

637

Lauras, 20 parašė:

leisk praeit siek tiek laiko po shio ivykio ir leisk man koki vakara alaus prisiurbt, tada papasakosiu su detalem wink

hey nenusimink tu taip... bus tu sansu:)  jei jau mergi matai kad pavaro tai dar pries nueidamas pasiulyk jei surio.. jei atsisakys (o tikriausiai ir atsisakys) sakyk "takaja krysa i syra neest.." bent sau nuotaika pakelsi smile)

638

Gina, 22 parašė:
Lauras, 20 parašė:

hey nenusimink tu taip... bus tu sansu:)  jei jau mergi matai kad pavaro tai dar pries nueidamas pasiulyk jei surio.. jei atsisakys (o tikriausiai ir atsisakys) sakyk "takaja krysa i syra neest.." bent sau nuotaika pakelsi smile)

o jei sutiks sakyk " taip ir maniau kad ziurke" big_smile

639

siaip geriau neprasivardziuoti bet jei jau kitaip negali tai..

640

tu neitin supratai big_smile as cia atsakyma pasiuliau jei pagal tavo schema merga sutiks su pasiulytu suriu , o ne prasivardziuoju ...
skaitydama placiau atsimerk gina , nes miegutis speju kad tau jau ima virsu big_smile