Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
zmogai,stabdykit arklius,jau 62puslapis nespeju skaityt
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 30 31 32 33 34 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
zmogai,stabdykit arklius,jau 62puslapis nespeju skaityt
nu as vistiek ten nelabai supratau nu bet prajexali...
neatspejai mantas jau 63 puslapis :DDD bene cia stambiausia tema bus visam forume, ne? :DDD
tai turbut,kad rekordas bus pasiektas:D
mano vel pasitikejima ciut patrype katik.. ghmz.. ale senas geras draugiukas gintaro spalvos su balta puta man pades...
mano vel pasitikejima ciut patrype katik.. ghmz.. ale senas geras draugiukas gintaro spalvos su balta puta man pades...
kas nutiko? pasipasakok kolegom :?
lauri pasipasakok , nesikuklink
ps as ligoninej pramusiau interneta
oho tai cia jau auksta klase ;D ligonine su inetu nu :DDDD
kas ce per klubas auri
aj nieko baisiaus ishvadino mane baisiu blogu.. labai negraziu ir dar bendraut nemokanciu.. nu jei dar del kitu sutikciau, tai del nemokejimo bendraut, niekad nesiskundziau.. bet **** alus ir likusius truukumus pashalins..
o tai kaip ten buvo? Kaip tu ja uzkalbinai? Kur sutikai:) duok detaliu:) pasiklausysim, pasisemsim isminties kaip cia buna siais laikais ~
kas ce per klubas auri
Pirma mano posta paskaityk paaaaaaaaciam pirmam puslapyje:) ten detaliai parasyta kas per ideja musu klubo:) O esme kad pas msu gali istot visi kas siek tiek turiu kompleksu bendraut su merginom arba net labai daug turi tu kompleksu. Kooperuojames ir stengiames vienas kitam padeti. Savo ydas naikinam:) Silpnas vietas. Turim merginu palaikyma, jos irgi surasytos pirmam poste... +- tiek:)
leisk praeit siek tiek laiko po shio ivykio ir leisk man koki vakara alaus prisiurbt, tada papasakosiu su detalem
lauri , nesiparink ... po kiekvienos audros visada buna giedra grazi diena
oho tai cia jau auksta klase ;D ligonine su inetu nu :DDDD
e ligonine su inetu o omni go ligoninej
kol saita atidaro issimiegi ;D
jo zinau:) pas mane bitutes su antenele:)) bet bite geriau nei omnis.. uzknisa bet miegot nereik
leisk praeit siek tiek laiko po shio ivykio ir leisk man koki vakara alaus prisiurbt, tada papasakosiu su detalem
hey nenusimink tu taip... bus tu sansu:) jei jau mergi matai kad pavaro tai dar pries nueidamas pasiulyk jei surio.. jei atsisakys (o tikriausiai ir atsisakys) sakyk "takaja krysa i syra neest.." bent sau nuotaika pakelsi )
Lauras, 20 parašė:leisk praeit siek tiek laiko po shio ivykio ir leisk man koki vakara alaus prisiurbt, tada papasakosiu su detalem
hey nenusimink tu taip... bus tu sansu:) jei jau mergi matai kad pavaro tai dar pries nueidamas pasiulyk jei surio.. jei atsisakys (o tikriausiai ir atsisakys) sakyk "takaja krysa i syra neest.." bent sau nuotaika pakelsi )
o jei sutiks sakyk " taip ir maniau kad ziurke"
siaip geriau neprasivardziuoti bet jei jau kitaip negali tai..
tu neitin supratai as cia atsakyma pasiuliau jei pagal tavo schema merga sutiks su pasiulytu suriu , o ne prasivardziuoju ...
skaitydama placiau atsimerk gina , nes miegutis speju kad tau jau ima virsu
Puslapiai Ankstesnis 1 … 30 31 32 33 34 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~