Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
cia kuria prasme: apie meeta tu ar apie puslapiu skaiciu?
Apie puslapiu skaiciu o ir meetas buvo??
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 330 331 332 333 334 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
cia kuria prasme: apie meeta tu ar apie puslapiu skaiciu?
Nijolė, 20 parašė:Linas, 19 parašė:Sweikute Diana >> Nijolyte nepyk del to prikelusio sms
tu tik skaityk, skaityk
>>>>>>>>>> na zn ka Nijolyte.. netesi pazadu.. ir dar man rasyt neleidi.. :}
> as tai nerukiau o tu tai neistesejai pazado.. :>
tai dar tu per sazine pradek vaziuot man
o tu skaitei??????????????????????????????
Diana, 17 parašė:cia kuria prasme: apie meeta tu ar apie puslapiu skaiciu?
jooooo, Gina, pats paciausias meetas.. tokio gyvenime niekas neturejo su tokiais zmoguciais i pasaulio krasta galima nulekt
hey kuriame puslapyje paskaitysiu:))) atsiliepimus
Linas, 19 parašė:Nijolė, 20 parašė:Linas, 19 parašė:Sweikute Diana >> Nijolyte nepyk del to prikelusio sms
tu tik skaityk, skaityk
>>>>>>>>>> na zn ka Nijolyte.. netesi pazadu.. ir dar man rasyt neleidi.. :}
> as tai nerukiau o tu tai neistesejai pazado.. :>
tai dar tu per sazine pradek vaziuot man
o tu skaitei??????????????????????????????
>>>>>>>>>>
ka skaiciau :?
hey kuriame puslapyje paskaitysiu:))) atsiliepimus
gali pradet nuo 659
gina, nuo 659 ten pati pradzia
>>>Linai, gal pasta :V
oki, aciukas, nu ziurau...
nius matau ten pasilinksminot.. he he
taip, laukiu nesulaukiu kito susibegimo , netrivoju ;D speju, sese pritartu man, bet as ir uz ja cia galiu pakalbet
joa pasiautejom
Auri, dar tu vis geri? ar grazu? nespejo vaikas grizt, jau vel i blogi galva kisa ;D bet svarbiausia, kad grizo...
bet tai kur teisybe :? Lina tai jis bent i bagazine zadejo ikist ir parsivezt, o mane ir sese apskritai pamirsot... tokie jus mums ir draugai ;D
nu nu Nijolyt, as kaip tik NELINUTES klausiau gal ji gali atsaukt bilietus ir as buciau pavezes bent iki Kauno:) taij ji atsove kad pati nuvaziuos:))
Kas del gerimu tai nedaug gereu bet vistiek daba seskai burnoj mylis... :? Sakes, tik dabar te atsibudau nes pirty prasitryniau gal kokias 5 val niekaip negalejau iseit ;D per daug gera buva
Del juros vasara.... Kol nera sniego - nieko idomaus nera prie juros. Dabar labai zvarbu dregna ir pavojinga prie juros. O jura atrodo lygiai taip pat kaip vasaros vejuota nakti;) Gereu sulaukit sniego, tada ir jura ramesne buna ir atrodo visa deimantine, pasipuosus grazuole:) O kas del nakvynes, tai pas mane galim visad apsistot keliom dienelem be problemu
geras nemaciau juros ziema...tik velai rudeni...:)
verta pamatyt zinokis
na as dar nesimaudziau juroj ziema ;D nors niekas nemes i ta vandeni neikistu..
nea jokiu boodu
as ir nepatarciau nes juroj nuskestum gereu ekete issimustum ezere ar dar kur nes jura neuzsala pas mus ir visad tokia deimantine buna, nes pluduriuoja milijonai leduku ir sniego tad jei mirktum tai jau primirktum ir nzn kaip be isliptum ;DD
as ir nepatarciau nes juroj nuskestum gereu ekete issimustum ezere ar dar kur nes jura neuzsala pas mus ir visad tokia deimantine buna, nes pluduriuoja milijonai leduku ir sniego tad jei mirktum tai jau primirktum ir nzn kaip be isliptum ;DD
>> joa i ledus nusipjauciau savo kojas ir .... alfonsa
;D ;D
nia ledukai gal centimetriuko didziuko tokie gniuzuliukai ir pluduruoja milijonais ju ant pavirsiaus... kai bangos eina tai rodos zeme juda, nes vandens nesimato
nu prarastum kojyte savo nebent jeigu ivyktu tep
Puslapiai Ankstesnis 1 … 330 331 332 333 334 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~