Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
aciu Linai...linkiu tau to patiea;)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 335 336 337 338 339 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
aciu Linai...linkiu tau to patiea;)
niu bandau ka nors suruost jums cia....
Tai vat. Sedim bravarijoj ir kapojam alu:) (Nuo kaires, Linas, Nijole ir Auris)
Cia merginukes uzsisake "skiesto alaus" (Nuo kaires Nijole ir Lina)
Slapciu slapciausias agentas Nikita
Dienorascio rasymas
Graziosios keretojos buria burtus visokius ten baisiausius ))
nu Linai tu imesk dar ka nors grazaus ka praleidau bo as jau gedijuos
Sveiki
as irgi sveikinu visus su kiaules metais! ir linkiu, kad jie nebutu kiauliski
kaip planuojat atsvest?
Auri o daugiau neturi?
Sveika Diana
zinot, jus nedekit graziu foto, idomiau kreizovos ar pagautines
Auri reikejo tiuningo ant foto uzmest nes gal panos peex kad mes tipo tik ju naturaluma rodom ;D
na meginsiu bet gal nedesiu tu kur mes tern 3 siautejom po to kai tu isejai ;D
Linai visdelto geriau idek:D
niu tei gali nusisamdyt profisionalu kouceri kuris tave taip uztampys ant to ledo kad poto ji sapnuosi dienom naktim
o as vargsas pilietis vos ant ledo pats bepastoviu
taip taip taip :V ir vel prasideda masinis ir pasaulinis melo skleidimas apie tai kaip musu mylimas ir gerbiamas tata vos :? bepastovi ant ledo.... jau as pavargau, jaunuoli... ;D ;D
>>> o kam man samdyti, jei ir taip yra kas pasiraso ir nesamdant
idesiu as dar kelias foto:
cia musu berniukai, vis dar nedristantys pakelti bokalo... kur kuris jau gal atsirinksit
Auri, pataisysiu, mes minti kokia tais rezgem cia
o cia ivyko susitarimas, taciau kadangi bet niekas sutarties nerase ir neantspaudavo,tai... ;D
kadangi mano sese nepasirase atsisesti, tai ir liko tik siek tiek prisede
nju zodziu, vis tiek, to kas buvo ir ka mes patyrem per foto neperteiksi
Nijole, man tepavyko viena foto paziuret, kur tu idejai... arba as nemoku paspaust tinkmai ;D
man tai visas rodo, Diana.... :? nzn nzn
man irgi viska rodo diana diana maziau gerk bo jau prastai tau jau darosi nu
>>> Kaip jum bachuro klicka - Titnags
man rodo tik kai perkraunu puslapi ;D tipo paziuriu viena foto ir refresh, kad kita parodytu ;D
p.s. siryt as dar nieko negeriau
;D ;D ;D vajeee, prajuokinai... prisiminiau... man tai gal jau keltis is lovos reiketu... va, prasibudinau, griebiau is karto kompiteriuka ir keltis nesinori, bet reikes, dar plaukus su proskom skalbt reikia nugis...
ale man irgi reiktu plaukus praskalbt :V ai, nu si darbeli pasiliksiu vakarui siaip ar taip oras sugadino nuotaika kur nors eit... atsibudau, o uz lango lijo
;D bet tai negaliu kai skamba... Titnags :DDDDDDDDDDDDD prilipdem zmogui po pirteles, nes labai bairius skalde tai tapo Titnags zdz :DDD
Diana, joa visi jus chroniai taip sakot: negereu negereu tik biski viena dvi cerkelas tokias mazytes, vyno alaus... nu i degtines biskiuka... ;D
as taij soksiu i tacka ir jokie lietus man nebaisus ;D jamsiu alaus nacnyka ir aisiu pas Titnaga ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
P.S musu keretojos irgi moderneja tai savo transporto priemone iskeite i kita transporto piremone skirta sniegui ;D
heh he he..... o siaube ... tai mes su sese per kaledas chronem pasitapom.....
ech.... kaip as jai dabar pavydziu,zinokit,, baliavoja, uliavoja sau grazuole... ech....
man rodo tik kai perkraunu puslapi ;D tipo paziuriu viena foto ir refresh, kad kita parodytu ;D
p.s. siryt as dar nieko negeriau
Diana man taip pat reikia fotkes ziureti...
Gerai mieleji linksmu jum svenciu;) einu as dabar... kitais metais susirasisim;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 335 336 337 338 339 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~