6,741

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Linas, 19 wrote:

P.S musu keretojos irgi moderneja tai savo transporto priemone :::d74 iskeite i kita transporto piremone skirta sniegui ;D

Linuk, brangusis........

6,742

as tai leksiu pas savo nauja giminuke (kam pasakojau tas zino) ir jau svesinm naujus metus.. net baisu pagalvoti kad man egzas 2 sausio.. :{}

6,743

tacka yra ir pas mane, tik kazi kur sumastys lekt... :V ir kiek ilgai but, bei kokia kompanija rinksis... fe.. kad tik dangus issigiedrytu iki nakties smile

6,744

nius laimingai tau, Linuk, tenai wink
>> ai, siaip as irgi palinkesiu visiems sveikatos (mano senelis sako, kad tik jos ir reikia mums visiems), o visa kita, dievulis duos :::854:::416:::419:::207:::b31

6,745

Evelina, 17 wrote:
Diana, 17 wrote:

man rodo tik kai perkraunu puslapi ;D tipo paziuriu viena foto ir refresh, kad kita parodytu ;D
p.s. siryt as dar nieko negeriau tongue

Diana man taip pat reikia fotkes ziureti...
Gerai mieleji linksmu jum svenciu;) einu as dabar... kitais metais susirasisim;D

vat vat :::024 gal dabar nesikabinesit prie manes? tongue

6,746

big_smile DIana tai jei in klp uzsuksit tai zinosi kur kreiptis ania ? big_smile

6,747

hmmm :? bet tik pas judvi taip yra.... ai, nzn...

6,748

Auris, 19 wrote:

big_smile DIana tai jei in klp uzsuksit tai zinosi kur kreiptis ania ? big_smile

kazi ko man gali is taves reiket? dabar nesumastau big_smile tu jau kazka sumastei tai ir atskleisk kortas big_smile

6,749

nea nu tai tu pati pagalvok ar t uten su tevais levai svesi ar cia klp pabaliavosi ? big_smile nu tai logiska kad cia klp nu :DDD

6,750

oi Diana, as tai lekciau....;D

6,751

vaje kaip je big_smile Auri o tavo fotiko foto ar gavosi geru nes ziuriu kad tik is mano fotiko darytas sumetet :-)

6,752

kas sake, kad su tevais? big_smile tikuos ju namie nebus big_smile siaip gali buti, kad vel bandys mane kviesti drauges vaikino draugas... jis nusipirko snd masiniuka nauja, tai idomu apziuret butu :::027 bet... vel tiedu po kurio laiko nusiplaus, o kas zino kur nuvarysim... :V noresis namo, nes paprasciausiai nusibos, o niekas nenores, kad as isvykciau.. ai, zodz... speju kad verciau reikia aplankyt paduotuve, ka nors nusipirkt skanaus ir vienai namuose pabut smile tureciau as teises, greitais klp atsidurciau... :V big_smile

6,753

tai isodink ka nors kas turi teises ir vaziuok smile negi nera neiko kas turi teises ir neturi ka veikt? uzlecink danti ir varyk ce wink

6,754

siaip nepazistu tokiu smile su belekuo irgi nesinori varyt ir tuo labaiau masina duot vairuot ;D tevai irgi kazin ar svetimam duotu i miesta varyt su masina, tuolab, kad masina su priciudais ir kas per naujus nenores gert, o grizt ta pati vakara reiketu? zodz, nebus siemet manes klp.

6,755

tai Auris nakvot taves nepriimtu :? nebijok, jis nieko nepadarys, juk kuklus vaikutis wink

6,756

priimciau smile

6,757

Ayuri tu Dianos neprievartauk istatymu pazeidineti wink tongue gi negrazu taip.. nors ji makaule turi ir jau zn ka daro wink

6,758

Auris, 19 wrote:

priimciau smile

jjis toks pats kuklutis kaip ir as :-) gerai mes velniu prissisveite ;D

6,759

mano mama nekukli ir manes dristu neisleist ;D

6,760

va va... visi jusu kuklumai isaiskejo.... kazkada sakiau, kad cia jus meluojat ir neraudonuojat pries visa lietuvele wink teisingai nuspejau wink o dar: ne ne... mes gi kuklus ;D ;D ;D