Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
P.S musu keretojos irgi moderneja tai savo transporto priemone
iskeite i kita transporto piremone skirta sniegui ;D
Linuk, brangusis........
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
P.S musu keretojos irgi moderneja tai savo transporto priemone
iskeite i kita transporto piremone skirta sniegui ;D
Linuk, brangusis........
as tai leksiu pas savo nauja giminuke (kam pasakojau tas zino) ir jau svesinm naujus metus.. net baisu pagalvoti kad man egzas 2 sausio.. :{}
tacka yra ir pas mane, tik kazi kur sumastys lekt... :V ir kiek ilgai but, bei kokia kompanija rinksis... fe.. kad tik dangus issigiedrytu iki nakties
nius laimingai tau, Linuk, tenai
>> ai, siaip as irgi palinkesiu visiems sveikatos (mano senelis sako, kad tik jos ir reikia mums visiems), o visa kita, dievulis duos
Diana, 17 wrote:man rodo tik kai perkraunu puslapi ;D tipo paziuriu viena foto ir refresh, kad kita parodytu ;D
p.s. siryt as dar nieko negeriau
Diana man taip pat reikia fotkes ziureti...
Gerai mieleji linksmu jum svenciu;) einu as dabar... kitais metais susirasisim;D
vat vat gal dabar nesikabinesit prie manes?
DIana tai jei in klp uzsuksit tai zinosi kur kreiptis ania ?
hmmm :? bet tik pas judvi taip yra.... ai, nzn...
DIana tai jei in klp uzsuksit tai zinosi kur kreiptis ania ?
kazi ko man gali is taves reiket? dabar nesumastau tu jau kazka sumastei tai ir atskleisk kortas
nea nu tai tu pati pagalvok ar t uten su tevais levai svesi ar cia klp pabaliavosi ? nu tai logiska kad cia klp nu :DDD
oi Diana, as tai lekciau....;D
vaje kaip je Auri o tavo fotiko foto ar gavosi geru nes ziuriu kad tik is mano fotiko darytas sumetet :-)
kas sake, kad su tevais? tikuos ju namie nebus
siaip gali buti, kad vel bandys mane kviesti drauges vaikino draugas... jis nusipirko snd masiniuka nauja, tai idomu apziuret butu
bet... vel tiedu po kurio laiko nusiplaus, o kas zino kur nuvarysim... :V noresis namo, nes paprasciausiai nusibos, o niekas nenores, kad as isvykciau.. ai, zodz... speju kad verciau reikia aplankyt paduotuve, ka nors nusipirkt skanaus ir vienai namuose pabut
tureciau as teises, greitais klp atsidurciau... :V
tai isodink ka nors kas turi teises ir vaziuok negi nera neiko kas turi teises ir neturi ka veikt? uzlecink danti ir varyk ce
siaip nepazistu tokiu su belekuo irgi nesinori varyt ir tuo labaiau masina duot vairuot ;D tevai irgi kazin ar svetimam duotu i miesta varyt su masina, tuolab, kad masina su priciudais ir kas per naujus nenores gert, o grizt ta pati vakara reiketu? zodz, nebus siemet manes klp.
tai Auris nakvot taves nepriimtu :? nebijok, jis nieko nepadarys, juk kuklus vaikutis
priimciau
Ayuri tu Dianos neprievartauk istatymu pazeidineti
gi negrazu taip.. nors ji makaule turi ir jau zn ka daro
priimciau
jjis toks pats kuklutis kaip ir as :-) gerai mes velniu prissisveite ;D
mano mama nekukli ir manes dristu neisleist ;D
va va... visi jusu kuklumai isaiskejo.... kazkada sakiau, kad cia jus meluojat ir neraudonuojat pries visa lietuvele teisingai nuspejau
o dar: ne ne... mes gi kuklus ;D ;D ;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~