6,801

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

sveikuciai big_smile stai ir as grizau po pusbrilio vestuviu smile bet jau faina buvo tai ne tas zodis big_smile big_smile jau prisisokau jau prisidainavau big_smile big_smile o prisgeriau...na per naujus tai daugiau wink big_smile nes ten pat ir naujaka sutikom big_smile dede visai isleist nenorejo big_smile gavau daug prizu:geriausi sokejai big_smile uz vaidyba big_smile dar ten keleta prizeliu wink pavariau kaip sakantis big_smile:D
uzgeriau uz visu sveikatele wink ir beabejo uzvalgiau big_smile na o dabar reiks nusnaust issimiegot kaip sakantis big_smile ;D

6,802

nugi niekas neapsigime mokytu smile isivarei baimes tik del vieno karto... mars papildyt tenmos apie baimes ir pasisakyt kad bijai sest uz vairo big_smile na gal avarijos nepadarei sedus uz vairo?... :V

6,803

Lina, ir uz visus prizus susislavei ;D

6,804

Danguole...labai graziai cia visus pasveikinai;) labai malonu buvo skaititi;)

Nu ka tik ka namo grizau kaip vakar 15valanda palikau tai sian 18:30 atejau tokia pavargusi...nemegojau visai:( bet buvo ko isgert ir t.t.:=) taigi labai faina buvo

6,805

Evelina, ko cia asaras lieji... gi pati pasirinkai linksmybes vietoj miegotai stai ir pasekmes big_smile nepamirskim geru prisiminimu wink , na, jei nuvargus esi tai pavalgyk ir i lovyte, o kai ryt 15h atsikelsi, gal jau busi pailsejus smile

6,806

Diana, 17 wrote:

nugi niekas neapsigime mokytu smile isivarei baimes tik del vieno karto... mars papildyt tenmos apie baimes ir pasisakyt kad bijai sest uz vairo big_smile na gal avarijos nepadarei sedus uz vairo?... :V

as nebijau tiesiog kazkaip daugiau nebuvo galimybiu...ir iniacetyvos nerodziau...:)

6,807

Danguole, 20 wrote:
Diana, 17 wrote:

as nebijau tiesiog kazkaip daugiau nebuvo galimybiu...ir iniacetyvos nerodziau...:)

mmmm... aisku... as tai be masinos neisivaizduoju gyvenimo smile apie teises gal nuo ketvirtos klases svajojau ;D ir dabar padarysiu viska, kad jas gauciau, nepaisant to, jog bus tikrai karsta...  :::d64

6,808

Diana tau saunu kd jau mokysiesi vairuoti ir teises laikysiesi tada jau boosi super duper mergele ir galesi pas Auri ir mus atvaziuoti :-)
:::d58

6,809

kodel atskirai pas Auri? ;D o tu teises turi? smile

6,810

Diana, 17 wrote:

kodel atskirai pas Auri? ;D o tu teises turi? smile

>> na todel kad jis arciausiai :-)
joa as turiu jau nuo rugpjucio nemesio big_smile

>mano bendrazygis koledze pazadejo padaryti spurge tai mazai mokytis reikes nes mus destytoja meli tai ir egzo sunkaus neparuos as zn big_smile tai net ant sirdies lengviau wink

6,811

ale pasiseke tau smile o taip lengvai jau bus ja pasinaudot?
>>> linkiu tau gero keliio ir ne vienos masinnos nesudauzyt per gyvenima, bei zmoniu nesuzalot smile

6,812

Diana, 17 wrote:

ale pasiseke tau smile o taip lengvai jau bus ja pasinaudot?
>>> linkiu tau gero keliio ir ne vienos masinnos nesudauzyt per gyvenima, bei zmoniu nesuzalot smile

>>> na tikiuosi kad pasinaudosiu o jei ne tai musu destytojai dar geriau kkad atsakai i klausimus ne terminais o savais zodziais (tai reiksia kad mastai ir supranti ka sakai o ne iskali big_smile )

>> na kad tavo zodziai ten viena Veikejui tiesiai i ausi nulektu wink

6,813

kaip gerai, kad dar yra supratingu destytoju smile jei man paklius toks, kuriam reikes viska is knygos knygiskai atpasakoti, tai man sakes bus big_smile

6,814

Diana, 17 wrote:

kaip gerai, kad dar yra supratingu destytoju smile jei man paklius toks, kuriam reikes viska is knygos knygiskai atpasakoti, tai man sakes bus big_smile

>>
man rodos kad tokie teoretikai jau ismire ;D

6,815

tipo tie knygininkai?

6,816

as tai ant teisiu lituku neturiu, nesusitaupo niekaip... o jei atsiranda, tai kam nors kitam, svarbesniam reikaliukui prireikia.. taip ir gyvenu brolio, seses arba autobusu veziojama :::211
>>>> as tai jau isejau knygu kalimo laikus... 1 ir 2 kurse budavo pas kelias mielas babules :::022, kad reikedavo iskalt viska, kas parasyta knygoj, arba kas padiktuota. ir dar jei ne is eiles parasydavai, ar koki sakini ne taip, kaip ji padiktavo parasei, iskarto bala musa.. tai dabar kaip kokiam rojuj jauciuosi :::008 , kad perskaitai ir pakanka... ponas atsiputimas big_smile

6,817

Linas, 19 wrote:
Diana, 17 wrote:

>>
man rodos kad tokie teoretikai jau ismire ;D

klysti,Linuk, klysti..... o galetu jie kojas pakratyt :::838

6,818

Diana, 17 wrote:

Evelina, ko cia asaras lieji... gi pati pasirinkai linksmybes vietoj miegotai stai ir pasekmes big_smile nepamirskim geru prisiminimu wink , na, jei nuvargus esi tai pavalgyk ir i lovyte, o kai ryt 15h atsikelsi, gal jau busi pailsejus smile

paziuresiu kas iseis:D

6,819

Na gal ir nesimire.. bet jau tikrai greit kojas kratys ;D

6,820

Nijole, o as tai jeu keli metukai atgal uzraukus teisems laikiau ir dejau dejau... dabar pinigu turiu, bet kad tevai duodavo daug broliui, tai nusprendziau ju ir sau teisem paprasyt, tagu mano pinigeliai ramiai banke snaudzia ;D na o gal teises tau nera toks tikslas kaip mano, kad tie pinigeliai nesusitaupo... na bet jau gincytis siuo klausime nepradekim, nes ner prasmes :::008