Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
jau kokiom ble__vom ;D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 345 346 347 348 349 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
jau kokiom ble__vom ;D
jo matyt is lovos niekaip neisiropscia
Gana zmogeli juodint tuoj as jam paskambinsiu ir tave paskusiu ;D ;D kad tu taip ant jo kalbi ;D
tai cia tu pradejai nepamirsk jam sito pamineti
laba ryteli, mielieji ir mielosios... per savaitgaliuka spejau visu pasiilgti baisiausiausiai
va sau sedziu ir sazine visai negrauzia, kad cia jums rasau, o po valandziukes eisiu kazka doro ir naudingo apie mokescius rasyti...
>>> kazkam jau ir atostogos turejo baigtis (cia kas mokyklelen eina ;D )
>>>> pastebejau musu atsinaujinusi foruma, bet jaunuoliai...... kas jumis pasidare? jau maniau, kad kai atsiversiu, tai sedesiu ir nieko neveiksiu,tik skaitysiu :? o dabar??? susiimkit.... tyla.... bet nieko.. nieko... kaip nors [parsivezu siandien viena kompiteriuka, tai jusu nepaliksiu ir saugosiu, mylesiu ;D ]
vaje sian visas kava apsipylew ant baltu marskinuku ;(
ot ir sekas nu......
sweikuciai..
>> as tai miegojau iki 14valandos tai nakti jau busiu hiperaktyvus.. :}
>> na Auri bus tu marskiniu gi turi tarnaite namuose (skalbimo masina )
>> o visi gi mokosi dar va anglu egzas viskas.. brr
Auri, tu ne vienas toks nesgrebnus ;D
va, pasigirsiu, kad nesu tokia jau durna kaip maniau ;D cia kalbant apie kompus. viena dienele be kompo pasedejau, nes neisijunge, tai mano smegenys isijunge kaip ji sisitvarkyt
sekmes jums visiem su sesijom... ir man semestre ;D
Diana visi mes savaip gabus.. as irgi nieko nemoku su tais pc gi yra programuotojai.. is ko jie litus uzdirbs
nu jo, tik as galvoju ka as daugiausia ismanau kur manasis talentas? a? ;D
m... jo... gal priptraukti vaikinus (ir merginas), kuriu man nereik? ;D
na gal ;D
>> kaip tavo reikalai meiles ar nekomentusi?
>> as tai lb maloniai pradejau skypej prakalbeti po kelias valandas per para :-)
>>>>>>bet nzn lb smagu ji man dainavo ir grojo gitara bet gal dar tik is drauisku paskatu
na, dabar mano sirdele laisva ir pasiruosusi priimt naujus jausmus, kurie kol kas dar neuzgime ir tikiuos, kad greit neuzgims arba bus to verta
>> kol kas is draugisku, o kas galbut but toliau, pamatysim
Evelina, 17 пишет:Sveikuciai...bet pastebejau kad tema nelabai gyva netokia kaip anksciau buvo...
niu teijgi pagrindiniams plepunams sesijos daba
tai ir ner ju ce ;D
Auri?! tu pagrindinis plepunas? ;D prajokinai taves cia beveik nebuna:p
Evelina, bet gi kaip jis gali buti ne plepunas, jei trecia vieta jama?
trecia vieta? kur?
pagal postu skaiciu praleidai merguzele, kai mes tave uzimancia pirma vieta paskelbem
oi:D kokia garbe...as pirma? oi kaip megstu pakalbeti:D o kas antras tu tikriausiai ane?
baik juokus as tik ketvirta
rodos Danguole antra uzeme
o Linas penkta
jis beje, ir viska paseke, kad mes cia apskritai vorume daugiausia priplepam
oi reiskia mes sauniausi geraiusi...nuostabiausi...draugiskiausi ir taip toliau:D
joa, bet dabar belieka tokiems ir islikt
Страницы Назад 1 … 345 346 347 348 349 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~