Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
apdejai ;D kuom? meslu ar auksu? ;D ;D ;D ;D ;D
uj nzn kaip reiktu lekt, kad ylakius per 15 min iveikciau...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
apdejai ;D kuom? meslu ar auksu? ;D ;D ;D ;D ;D
uj nzn kaip reiktu lekt, kad ylakius per 15 min iveikciau...
ziu greitai ir Auris tik dulkes matys... ;D
na ar as tave galeciau taip kokiais meshlais drabsyti :?
>> na paaiskinbsiu cia dzukiskas pasakymas vietoj lietuvisko (pralenkiau,pranokau)
va db tikiuosi nebus nesklandumu ir susikalbesim
o jei begsi ar vaziuosi tikrai iveiksi savaji miesteli
nu joa, cia faktas, bet maniau kalbam apie pieskomobili
nu joa, cia faktas, bet maniau kalbam apie piekomobili
joa peskamobilis sveika, aisku jei eini saugiais mikrorajonais ;D ;D
ak tai vis del to pasirode tavasis atstumo matavimo budas...
nu tai va, vadinas prizvelge si kluba, o ne atsirado kai jau 500 puslapiuku buva
![]()
na, Evelina, papasakok kaip tau sekas
aciu man neblogai o tau?
man irgi neblogai, tik deretu isjungt ta velnio daikta kompiuteri ;D
ir kodel gi?:?
todel kad ryt is istorijos rasau, o va tik dabar viena karta teprisiverciau teorija perskaityt, mat forumiukai forumiukai... + skype ;D
eh... is viso neber noro mokytis nes zinau, kad nepaimsiu to ko noriu...
zinai man taip pat...nesimokau ir viskas namu darbu nedarau einu i mokykla ir nuolat turiu galvoti pagaus mane sian kad ner namu darbu ar ne:D bet kad jos daryti tai ner noro...
pas mane kaip ir ner namu darbu arba uz ju nepadaryma nebaudzia, taciau ateina semestras... :V be to, as ne tik kad dabar nebenoriu mokytis, o is viso. nenoriu net i univiera koki stot ;D
nu man tai tas pats tiesiog nera noro kazka daryti nera noro mokytis...ir noriu vel atostagu:D
mergaites mokykites gi mokslas tai sviesa
>>>>>>>>>>>>
na o as tai va apsiskaiciavau kik uz buta reikes moketi ir nutariau kad valgysiu tik makaronus arba eisiu pas gimines maitintis nes kitaip bus nlb gerai mirsiu
negausi stipkes?
ir kas cia mums apie moksla kalba... ;D
Linai, zinau kad reikia ir stosiu, nes taip reikia, tiesiog man dabar taip **** ant visko... dabar nemanau, kad gyvensiu pagal pasirinkta profesija... :V
svajuko drambliones ;D
oi man tai visai atrodo kad kaip britnes spears pradesi dainoti ir mokitis nereikes;D
as? ;D tam pirma pinigu reiks
nieko mes kartu pradesim:D
;D kaip vadinsimes?
pamatys Auris, gal dar i vadybininkus pasisiulys... ;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~