Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na bet ji geidaus ir maldaus remonto.. va todel ir bus negerai nes musu savivaldybe ne tokia turtinga pinigu nes manes dr nepareme manes dar nepareme :-) ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 421 422 423 424 425 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na bet ji geidaus ir maldaus remonto.. va todel ir bus negerai nes musu savivaldybe ne tokia turtinga pinigu nes manes dr nepareme manes dar nepareme :-) ;D
cia, jaunasis Linuk, yra politika.. ir sukakoti reikaliukai..... i kuriuos, mums, mirtingiesiems, kistis nevalia .... noretu, gautu litu,,, bet kokiam pilvotam dedei, sedinciam minkstam kresle "reikia" labiau nei tau
cia, jaunasis Linuk, yra politika.. ir sukakoti reikaliukai..... i kuriuos, mums, mirtingiesiems, kistis nevalia .... noretu, gautu litu,,, bet kokiam pilvotam dedei, sedinciam minkstam kresle "reikia" labiau nei tau
del pilvo tai ir as galiu uzsiauginti.. tik va klausimas ar man jis reikalingas ;D
as apie tuos dedes, kur valdiska kede trina :? jie dazniausiai buna pikti ir nedori, ir visaip kaip vagia musu pinigelius :?
ale cia jus ir pripliurpeti :? ir netingejot
nia Mielieji cia ne politika apie kuria Linas ka tik minejo cia Korupcija is K didziosios raides ja reik kaip bacila naikint ir dauzyt tiems seniams per galvas kol pagaliau ismirs ir uzleis jaunus gerus zmones i valdzia ir musu bedos bent siek tiek sumazes;) (Gi vistiek atsiras kitu;D )
Beje. Susimatysim tik sekmadieni mano lialiai:))) Laimejau kelione i Warsuwa (2 bilietus) ir isvaziuoju jau siandiena 12 val vakaro sestadienio rytuke jau busiu Warsuwoj ir seile varvinsiu:) nu aisq tiek ten ir te varvinsiu nes istiesu keliones tikslas nerealus neitiketinas verslo seminaras kur visokio plauko bilijonieriai susirinks ir skels kaip ce ta bilijona ir mum pajamt (O as bare su jais sugersiu ir isidesiu kelis bilijonus ir be tu verslu :D:D:D )
Tai va vaikiai ! Grysiu tik sekmadieni ir tai vakare tad nezinau ar parasysiu Bet vezuosi laptopa ir jei wirelessa pagausiu, duosiu zinia kaip ten fainiai ~ Tia lialiai:))
buciuoju Myliu Pasiilgsiu ! Linkejimai
Tia Tia sekmes sexmes ir visko ko geriausio (na zn as kaip visdadda nuosirdziai poshlai ir dar visa kaip linkiu) :-)
>> butinai pasipasakok kaip tau ten Warzhawoj seksim
> o tu gi Autigu vaziuosi tai pro Lazdijus mano mielaja Dzukija
>> O jei nupesi is pilvotu dedziu koki bilijona tai zn kad nes ir su bilijonu ir be bilijono taves lauksim
tai va kraukis skudurus nusiteik tinkamai pablevyzgoti
> > o ka vesiesi kartu pasoneje ? sakei kad 2 bielietai ten bus delegatas ar delegate ? jamk merguzele tai gal bus linskmiau
nea paemiau savo kolega, geriausia drauga;) Joa jau sokineju sen bei ten kraunavojuos daiktuzius vat dar reiks nusokt i pardotuvele ir nusipirkt ka nors valgomo kad nepastipciau ten bo Warsuwoj kainikes tokios kuroce ;D
nea paemiau savo kolega, geriausia drauga;) Joa jau sokineju sen bei ten kraunavojuos daiktuzius vat dar reiks nusokt i pardotuvele ir nusipirkt ka nors valgomo kad nepastipciau ten bo Warsuwoj kainikes tokios kuroce ;D
na gherai masto tiek 2 vyrisko makaules tiek ir moterukiu galvotu yra
> o del kainu tai ko tu pariniesi na Warzhawa didesnis miestas bet gi zlotas = mazdaug 0.98 lito :-)
> ka zn as tai kai buvau tai manes kainos negasdino pasiemiau savo visagalia kortele ir nusipirkau ko norejau
nu ir as pasijamsiu savo visagali jei taip jau sakai gal ir as neissigasiu
nu ir as pasijamsiu savo visagali jei taip jau sakai gal ir as neissigasiu
>> na ka zn as patariu nusipirk zlotu ir nereikes ir truputi gal euru (as vaziuodamas tik eurus ir litus jamiau ) nes jau tu zn kad keitykloje niekaip neissikeisi geleziniu pinigu (na tokios keityklos reikia paieskoti ir joje ir monetas keicia tik mezesniu kursu..) ka zn man tai zlotu prisipirkau ir nebedavao jau
> ir ant sienos grizdamas i LT nepamirsk praleisti likuciu geleziniu zlotu nes niekur LT neissikeisi :-) as tai dedei juops prakisau gal turejau 10 zlotu metaklu tai jis man 10 litu dave nes vaziavo i Vokietija su maske verslo reikalais
nius, va pagaliau issiropsciau is lovos :V pagaliau :V
O as bare su jais sugersiu ir isidesiu kelis bilijonus ir be tu verslu :D:D:D )
joa, jamk ta bilijona, tada i meeta visus atsiskraidinsim , bus ir Evelina, ir Diana, ir Laura kaip nors per spec tarnybas susirasim ;D o gal del Lauro mums reikia eiti i ta lnk laida, nepriklausomu paiesku tarnyba
>> tik kokios lenkaites neparsivezk
-------------
vaikai, paikiai koks dziaugsmas mane aplanke mano vezliukas pabudo is miegu ziemos ... laksto jis sau dabar, raliuoja po kambari.. sildosi ant saulytes
va siandien buvau pasivaiksciot , o besivaiksciodama keista uzrasa pamaciau ;D ir gulbukes pamaitint buvo samagu
bet va seute supyko nes neparnesem jei duonos ir vezliui salotu....
nius, va pagaliau issiropsciau is lovos :V pagaliau :V
Auris, 19 parašė:O as bare su jais sugersiu ir isidesiu kelis bilijonus ir be tu verslu :D:D:D )
joa, jamk ta bilijona, tada i meeta visus atsiskraidinsim , bus ir Evelina, ir Diana, ir Laura kaip nors per spec tarnybas susirasim ;D o gal del Lauro mums reikia eiti i ta lnk laida, nepriklausomu paiesku tarnyba
>> tik kokios lenkaites neparsivezk
-------------
vaikai, paikiai koks dziaugsmas mane aplanke mano vezliukas pabudo is miegu ziemos ... laksto jis sau dabar, raliuoja po kambari.. sildosi ant saulytes
em.. o kur Laura gyvena?
nu as manau, kad Auris neturetu lenkaites parsivezt, nes tada jis pamintu savo principus ar kaip cia pasakius o ir as supykciau, ar ner Lietuvoj mergu? ;D
o as ir nezinojau, kad vezliai ziemos miegu miega... :V
Linute, gausi sia klaida kaip nors istaisyti, kad nebepyktu sesute
eina sau kaip graziai atrodo tos gulbes...
tai jau vaziuosim neuzilgo i maxima ir pacia vesimes tai ispirksiu kalte tikiuosi bent jau
as pirma karta isgirdau kad Nijolyte turi vezli.. :-)
ne tu vienas
ir diana man atrodo kad ten omenyje turejo lauryna :-)
ir diana man atrodo kad ten omenyje turejo lauryna :-)
as irgi maanu kad kalbama apie Lauryna o ne apie Laura ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 421 422 423 424 425 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~