8881

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Tomas, 24 parašė:
Fiodoras, 24 parašė:

:::b11aaaa viska perskaite ir jau interpretavo!!!!!

nu broli pas.kai marke daba teks man vienam kelnes mautis
:::520:::520:::520:::520

laukiam laukiam :::757 kaip tik laiko turiu  ;D
>>> ei, prisistatykit, cia jus, berneliai/broleliai/pusbroleliai ;D as nusiusiu musu tetukui jusu cv ;D

8882

nu vo prisistarykim dar karta tik dabar su :::041 su trupoteliu cinku tikiosi nekalbi Nijolyt apie ta cinka  kiborams lopit:) baigsiu juokaut :::026kmm kmmm:::934 Taip vaaaat eeeeee....siaip mano varda ti zinot kad megstu truputi dar nusisneket taip pat o sitas ti mano pusbrolis :::961:::036...
>o daba lisk laukan hicai ir rodyk ka turi:::038

8883

sveiki !!!!:::629Nijole fotoaparatas uztrigo rodo tik juodus kadrus taip ir nepavyka be kelniu nusifotkit:::b02
- :::805 batraska atleisk kad uztrukau nesciuju skiriuje viena jau aborta norejo darytis hmm zmones zudyt uzimane nenormali hmm

8884

Kas tau temperatura ar dihlofosa vel gerei:::b02 :::b02 :::b02 :::b02 nuo kada akušeriu pradejei dirbt:::b02
imk  ir prisitai jei ne sunis paleisiu:::607

8885

As esu hicas is hicu gimines mano brolis batraska is batrasku gimines taip jau ira kad mes tapom broliais kad musu mamos yra seses , na kaip ir pusbroliai ane:::041

8886

saunuolis bravo smile geras vaikas smile kai tu ateisi duosiu saldainiu:::810

8887

tai jau labau negaliu matot ponas batraska as tai turiu eit nes jau sariamiai pacijentei prasidejio:::017...Lietuvos padauginimas svarbiausia:::025

8888

Tomai, tai kuo tu uzsiimi :? ka dirbi :V
ne nu gal nereikia, nesimauk tu tu kelnyciu :::818 apsieisiu, as ir be numautu kelnyciu, Tomuk ;D

8889

Batraska dar nepamirsk pasakyt kad mes gimem sovietu sajungoi su labai minimalia patirtim nes ten sexo nebuvo isvis:::b02 buvo tik dauginimasis

8890

Nijolie Tau galiu aprasima:).Apatinei su kvadratrliais zali ir melini dar vienas kitas geltonas(siuvimas seimyninai)ant koju daug plauku o ant krutines kaip serno kailys :::025
-ir siaip pritariu tau geiriau be ju gera vintiliacija:::b02:::b15

8891

Tomas, 24 parašė:

Nijolie Tau galiu aprasima:).Apatinei su kvadratrliais zali ir melini dar vienas kitas geltonas(siuvimas seimyninai)ant koju daug plauku o ant krutines kaip serno kailys :::025
-ir siaip pritariu tau geiru be ju gera vintiliacija:::b02:::b15

oi Tomai, Tomuk :::818 jau nebegaliu atsispirti, tiesiog zavu.. bet viskas, pazadeta kitam sad

8892

be problemu as ju nuo gimimo prizadetas.... seneliai dare mainus mane i 15 kiauliu ir tris asilus keite kad vesciau viena kalnietae tik ji po astoniolikos metu pabego su kitu i kalnus labiau i rytus :::003tai va dabar jau sesis metus ja jeska musu klanai kai suras as zenisiuos:::036

8893

Tomai, Tomai ahoy :::216 :::216 :::216 va, paziurek, ka per pasizadejimus turejo tavo bratka, tai tu irgi i juos paskaityk ir tark zodi wink

Lina, 23 parašė:

taisykles tokios :
1.perskaityk visa istorija :::b18
2. prisistatyk kaip dera tikram jaunikaiciui :vardas, okupuota vietove, kuklumo-nedrasumo lygis ar siokia tokia patirtis
3. pasizadejimas myleti ir gerbti sio klubo merginas savanores wink
4. aktyviai dalyvasuti meetuose :-) ir nesigedyti pakelti alucio bokaliuko bet pries tai ismeginti svyturio balta su citrina

nu as nuo saves pridesiu dar:
5. broliskai spausti letenukes visiems musu mylimiems berniukams :::920
>>> va tuomet, tu busi oficialus ir gerbiamas narys tarp musu nedrasuciu ir kukluciu :::818
p.s. Fiodorai, as tavo jau radau prisistatyma ir nusiunciau tatukui musu :-) kaip kokia sekretore pabuvau ;D

8894

Tomas, 24 parašė:

be problemu as ju nuo gimimo prizadetas.... seneliai dare mainus mane i kiaules ir tris asilus keite kad vesciau viena kalnietae tik jin po astoniolikos metu pabego su kitu i kalnus labiau i rytus :::003ti va daba jau sesis metus ja jeska musu klanai kai suras as zenisiuos:::036

tu cia rimtai :::921 ar mane maustai :?

8895

kaip romantiska:::b02:::b02:::b02:::b02:::b02:::b02

8896

kur tu cia tu ta Romantika, Fiodorai, izvelgei :?

8897

Nijolyte gerai kad nesusigundei Tomo seimyniniais ir plaukuotom kojom ir kaileta krutine :::a16 nepamirsk kad mes per Juros svente tuoksimes big_smile va as savo stipendija taupau tai bus balius :-) :::b18

8898

Nemaustau musu proteviai taip dare:) tik gal su tais asilais padauginau turejo buti arkliai.Ir dar vienas dalikas mussu giminei budingas buvo skaicioti laika menuliais ir metus derlio nujimimais ir kalnu ozku kailio metimu...gerai kad rado mano genti rusai tai i zmones ir cililaizacija isviede :::a37
< o daba ti prisistatau Tomas dabar esu  mieste Milano esu labai drasus kai pasislepiu po lova...
meileje ske mano drauge kad "gerai darau" tai ira ta patirtis
<o metinese mes su batr. padarysim Milane o paskui tai gal dar daugiau liaudies prisijungs:) :::036

8899

Dar pamirsai pasakyt kad gerbsi moterys ir spausi klub. nar. kanopas:::038

8900

metines . skamba kaip kokios pagrabnycios yikes :::819 gi mes ten tik susitinkjam pakalbam alaus paragaujam ir viskas big_smile
>> o tai tada mus i Milana gbenkit dolches irgabanos skuduru nusipirksim :::b02

o tai jau is kokio tu uzkampio kad rusai jau i sviesa is urvu jus istempe :? ;D