8901

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

zdz hebryte apsirgau [pasigavau kazkoki virusa xuj parisi... vos is lovos pasikeliu, sorry sutvarkysiu naujus narius kai pasveiksiu... iki...

8902

Spausiu v i s k a   k a   p a d u o s    i     r a n k a  smile .I r  g e r b s  i u   t a s   m o t r y s :::036

8903

Auris, 19 parašė:

zdz hebryte apsirgau [pasigavau kazkoki virusa xuj parisi... vos is lovos pasikeliu, sorry sutvarkysiu naujus narius kai pasveiksiu... iki...

ojeeee, zuikyti, sveik visaip kaip :::746 gerk daug barbes :::524:::524 kuo daugiausiausiai ...
>>ale ir mano kambariokes nesveikuoja :? kad tik Danguolytei 6dieni kokio virusioko neuznesciau :?
>>> Linuk, gundziausi :::818, bet kad per velai jis cia man pasirode ;D;D
:::921 :::921 oba, prisistatymai tai kuklumu nekvepia ;D ;D ;D (juokauju,,,,)

8904

Auri gal slaugute kokia tau pasiusti :-) sveik TATA  nes mes be taves negalim, greit lipk is ligos patalo

8905

Linas, 19 parašė:

Auri gal slaugute kokia tau pasiusti :-) sveik TATA  nes mes be taves negalim, greit lipk is ligos patalo

Diana, diana, kur tu ;D ;D ;D

8906

Linas, 19 parašė:

metines . skamba kaip kokios pagrabnycios yikes :::819 gi mes ten tik susitinkjam pakalbam alaus paragaujam ir viskas big_smile
>> o tai tada mus i Milana gbenkit dolches irgabanos skuduru nusipirksim :::b02

o tai jau is kokio tu uzkampio kad rusai jau i sviesa is urvu jus istempe :? ;D

Pazek Linuk National geograpic ten i daba karatis parodo kokias gentis kur zmonija net girdeti neteko man ti nelabai jos jau zinomos o stai psbroliuko saknys tai labaijau arhajiskos nuo urviniu :::b02 isvis Ietis sniego senis:::b02 :::b02 :::b02 .kaip Milanas :::041dar ji i zoologijos soda neuzdaro:::b02:::b02 :::b02 :::b02 :::b02

8907

tai jau ziuresim kada kokias zinutes ir pamatysim musu Tomuka sedinti in zoo ir riaumojanti kaip :::b34

8908

Bet  senelis tai bendras:::b33:::036

8909

ojee, Fiodorai, tai tuomet zoologijos sode tu butum salia, Tomo kaimynystej ;D ;D ;D

8910

vis jus cia grazus ;D :::b02

8911

Nea! as depiliuoju krutine,skutu kojas :::044 ueinu kas tris savaites pas kipeja,lankau soliariuma,pedikiura:::044.Dar apsiperku armani parduotuvese ir virstu jau homosapians sapians :::b02
<Tomuk o ten ne senelis o prosenelis :::041,bet ti vadinom seneliu...kad mama taip sake skyt idomu kodi:::041

8912

Linai aciu uz komplimenta gal riketu ir man pas kirpeja uzsukt ..Daba zes visi i mus kaip i gyvulus:::b02

8913

leiskis zemin sveciu turim!!!!

8914

na tai jau visiškai tai kaip jus ten Milano gatvemis toleruoja zmones ;D

8915

Fiodoras, 24 parašė:

Nea! as depiliuoju krutine,skutu kojas :::044,lankau soliariuma,pedikiura:::044.

:::026:::026:::026:::026:::026:::026:::026:::026:::026:::026:::026:::026:::026:::026:::a54:::a54:::a54:::a54:::a54:::a54:::a54:::a54:::a54:::a54:::a54

8916

Auris, 19 parašė:

žmogau žmogau... ką aš tau sakiau apie keiksmažodėlius?..
sveikatos tau didžiausios, kad greit grįžtum čia wink

8917

Diana, 17 parašė:
Auris, 19 parašė:

pagailek jo :::818 jis musu dlaugas :H
>> ei, o tai jei su simboliais parasai >> tipo >> su $#^& << tai irgi skaitosi :?

8918

Nijolė, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:
Auris, 19 parašė:

pagailek jo :::818 jis musu dlaugas :H
>> ei, o tai jei su simboliais parasai >> tipo >> su $#^& << tai irgi skaitosi :?

>> tai jei ji uždės aš nujamsiu :-)

8919

ojeee, Linukas, musu berniukas, vis delto buvo apdovanotas medaliu su 12 raidziu :::207 sveikinimai kuo dideteliausi.....
ale rimtai :::818 kazkur Auris sake, kad bus kuklu cia su jumis bendrautis, kai visi sukile i tokias tais pareigas.. bet as tikiu,kad jus musu nepamirsit :::920
>> tai man atsakys kas nors i klausima, jei parasysiu pvz: 3.14ze << tai mane jau bausit :::818
---------
nius :H vaikai vanagai, lekiu as apsikabinus meskiu migdintis :H labos ...

8920

Nijolyte padėk tu tą maišelį ir klijus nekliedėk saulele manoji smile niekas tavęs nebaus gi tu mano akių šviesa :::818 o jei ir nubausim kada tai atsiimsim mes per meetus :::b02