Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
zdz hebryte apsirgau [pasigavau kazkoki virusa xuj parisi... vos is lovos pasikeliu, sorry sutvarkysiu naujus narius kai pasveiksiu... iki...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 444 445 446 447 448 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
zdz hebryte apsirgau [pasigavau kazkoki virusa xuj parisi... vos is lovos pasikeliu, sorry sutvarkysiu naujus narius kai pasveiksiu... iki...
Spausiu v i s k a k a p a d u o s i r a n k a .I r g e r b s i u t a s m o t r y s
ojeeee, zuikyti, sveik visaip kaip gerk daug barbes kuo daugiausiausiai ...
>>ale ir mano kambariokes nesveikuoja :? kad tik Danguolytei 6dieni kokio virusioko neuznesciau :?
>>> Linuk, gundziausi , bet kad per velai jis cia man pasirode ;D;D
oba, prisistatymai tai kuklumu nekvepia ;D ;D ;D (juokauju,,,,)
Auri gal slaugute kokia tau pasiusti :-) sveik TATA nes mes be taves negalim, greit lipk is ligos patalo
Auri gal slaugute kokia tau pasiusti :-) sveik TATA nes mes be taves negalim, greit lipk is ligos patalo
Diana, diana, kur tu ;D ;D ;D
metines . skamba kaip kokios pagrabnycios gi mes ten tik susitinkjam pakalbam alaus paragaujam ir viskas
>> o tai tada mus i Milana gbenkit dolches irgabanos skuduru nusipirksimo tai jau is kokio tu uzkampio kad rusai jau i sviesa is urvu jus istempe :? ;D
Pazek Linuk National geograpic ten i daba karatis parodo kokias gentis kur zmonija net girdeti neteko man ti nelabai jos jau zinomos o stai psbroliuko saknys tai labaijau arhajiskos nuo urviniu isvis Ietis sniego senis .kaip Milanas dar ji i zoologijos soda neuzdaro
tai jau ziuresim kada kokias zinutes ir pamatysim musu Tomuka sedinti in zoo ir riaumojanti kaip
Bet senelis tai bendras
ojee, Fiodorai, tai tuomet zoologijos sode tu butum salia, Tomo kaimynystej ;D ;D ;D
vis jus cia grazus ;D
Nea! as depiliuoju krutine,skutu kojas ueinu kas tris savaites pas kipeja,lankau soliariuma,pedikiura.Dar apsiperku armani parduotuvese ir virstu jau homosapians sapians
<Tomuk o ten ne senelis o prosenelis ,bet ti vadinom seneliu...kad mama taip sake skyt idomu kodi
Linai aciu uz komplimenta gal riketu ir man pas kirpeja uzsukt ..Daba zes visi i mus kaip i gyvulus
leiskis zemin sveciu turim!!!!
na tai jau visiškai tai kaip jus ten Milano gatvemis toleruoja zmones ;D
Nea! as depiliuoju krutine,skutu kojas ,lankau soliariuma,pedikiura.
žmogau žmogau... ką aš tau sakiau apie keiksmažodėlius?..
sveikatos tau didžiausios, kad greit grįžtum čia
Auris, 19 parašė:zdz hebryte apsirgau [pasigavau kazkoki virusa xuj parisi... vos is lovos pasikeliu, sorry sutvarkysiu naujus narius kai pasveiksiu... iki...
pagailek jo jis musu dlaugas :H
>> ei, o tai jei su simboliais parasai >> tipo >> su $#^& << tai irgi skaitosi :?
Diana, 17 parašė:Auris, 19 parašė:zdz hebryte apsirgau [pasigavau kazkoki virusa xuj parisi... vos is lovos pasikeliu, sorry sutvarkysiu naujus narius kai pasveiksiu... iki...
pagailek jo jis musu dlaugas :H
>> ei, o tai jei su simboliais parasai >> tipo >> su $#^& << tai irgi skaitosi :?
>> tai jei ji uždės aš nujamsiu :-)
ojeee, Linukas, musu berniukas, vis delto buvo apdovanotas medaliu su 12 raidziu sveikinimai kuo dideteliausi.....
ale rimtai kazkur Auris sake, kad bus kuklu cia su jumis bendrautis, kai visi sukile i tokias tais pareigas.. bet as tikiu,kad jus musu nepamirsit
>> tai man atsakys kas nors i klausima, jei parasysiu pvz: 3.14ze << tai mane jau bausit
---------
nius :H vaikai vanagai, lekiu as apsikabinus meskiu migdintis :H labos ...
Nijolyte padėk tu tą maišelį ir klijus nekliedėk saulele manoji niekas tavęs nebaus gi tu mano akių šviesa o jei ir nubausim kada tai atsiimsim mes per meetus
Puslapiai Ankstesnis 1 … 444 445 446 447 448 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~