Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Auris, 19 parašė:dw visas klubas tampam moderatoriais? :?
na ir kaposimes su geltonojom kortom ;D davai patampam :-)
bet gi jis sakė, kad niekada moderatorium nebus ar man čia jau kažkas maišosi :?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 464 465 466 467 468 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Auris, 19 parašė:dw visas klubas tampam moderatoriais? :?
na ir kaposimes su geltonojom kortom ;D davai patampam :-)
bet gi jis sakė, kad niekada moderatorium nebus ar man čia jau kažkas maišosi :?
;D būna būna, nori kažko, lauki, bet nežinai ko... :-)
Taip laukiu kol atant galvos nukris mesos gabalas ..ptiu.. ...tai yra bapkiu priekaba
;D žavūs vaikinai ir netinka?.. na taip, nevalia niekam gadint mergaitiško pasisėdėjimo
ne visada, Diana, zavutis ir reiskia, kad zavutis.. va, butum girdejus mano tonacija, tai suprastum apie koki ZAvuti as kalbu :V
>>> o del moderatoriaus, tai as vis tiek nieko nedarysiu, nes tingiu tai kokia prasme man ja buti :?
Diana, 17 parašė:;D būna būna, nori kažko, lauki, bet nežinai ko... :-)
Taip laukiu kol atant galvos nukris mesos gabalas ..ptiu.. ...tai yra bapkiu priekaba
sėkmės tau belaukiant nesudžiūt
Diana, 17 parašė:;D žavūs vaikinai ir netinka?.. na taip, nevalia niekam gadint mergaitiško pasisėdėjimo
ne visada, Diana, zavutis ir reiskia, kad zavutis.. va, butum girdejus mano tonacija, tai suprastum apie koki ZAvuti as kalbu :V
>>> o del moderatoriaus, tai as vis tiek nieko nedarysiu, nes tingiu tai kokia prasme man ja buti :?
taip taip, suprantu o kad galėtume balsu įrašinėt savo žinutes... ;D
>> nieko nedarysi, bet turėsi užraša moderatorius ir to užteks, jei jau visas klubas sutaria būt moderatoriais ;D
Diana, kartais tai tu patikek, nenoretum mano balso girdet......
>>> nu, gal ir sutarsiu su tuo uzrasu, bet lieuviskomis raidemis vis tiek nerasysiu
ir nerašyk ;D
nemanau, kad tavo jau toks baisus balselis, jog būtų galima norėt jo negirdėt :-)
labuteliukas
oho ziuriu jau klubukas atsigavo,puslapiu daugeja ir daugeja
ir jau dvi Dianas turim
sveiki
na ir kaip sekmadienis prabego?as taisiandien net nosies is namu nebuvau iskisus kazkaip tas saltis uz lango visai nevilioja.....
Diana, kartais tai tu patikek, nenoretum mano balso girdet......
melas,melas,melas Diana netikek jos grazus balsas
na, aš ir nesitikiu, kad tokios gražuoles gali būt dar ir balsas negražus čia jau būtų bauda
o aš tai truputį mokiaus ir niekur neketinau eit, bet draugė įkalbėjo eit pasivaikščiot per tokius vėjus ;D tik išsilygau, kad bent šokoladą su kava imsim :-)
isivaizduokit kaip butu saunu jei sita tema uzrakintu
Nijolė, 20 parašė:Diana, kartais tai tu patikek, nenoretum mano balso girdet......
melas,melas,melas Diana netikek jos grazus balsas
mieloji, mano padruske, as apie mano reakcijas
---------
labas Diana, tik va beda, cia su jusu vardais dabar .. tikra makle gausis, kai jus abi busit... nu nzn, nznz.. nu kaip nors.. tave, bendraamze vadinsiu Diana, o tave, maze, vadinsiu Dinciumi kad man nesimaklintu nes cia makliu makle gausis kuo tikriausia
>> as irgi dar lauke nebuvau, ir neisiu niekur.. ne enne.. laukas ir oras siandien tikrai piktas, kaip Auris sako>> papiktintas << myliu ir dievinu situos zodzius :H
as dabar isvis per situs salcius beveik niekur nevaikstau... jau geriau su masina vaziuoju
bet is tikruju tai jau laukiu kol atsils, nes man labai patinka pasivaiksciojimai
uz situs zodzius, LINKIU tau GELTONOS :{} :{} :{}
nepergyvenk, atsirakintume, argi mums moderatorių neužteka>? cieli 3 ;D
Arunas, 21 parašė:isivaizduokit kaip butu saunu jei sita tema uzrakintu
Nijole, nesinervink šitaip
as dabar isvis per situs salcius beveik niekur nevaikstau... jau geriau su masina vaziuoju
bet is tikruju tai jau laukiu kol atsils, nes man labai patinka pasivaiksciojimai
aaaa, matai,Diana, nekiekvienas dziaugiasi masinos teikiamais malonumais :V as tai kaune kojytemis lapnoju visur per speigus ir salcius visokiausius salu kojas, rankas ir nosiu ka jau darysi :?
>> as irgi laukiu, nes nemegtsu, kad salta o su tais pasivaiksciojimais, tai nzn,,, retai kada megstu.. man geriau su sesium kur nors :V
<<<<< sesiau
ux duotu man teises moderatoriaus
linxmiau gyventume
Nijolė, 20 parašė:Arunas, 21 parašė:isivaizduokit kaip butu saunu jei sita tema uzrakintu
Nijole, nesinervink šitaip
as nesiparinu.. as jam linkejima parasiau.. toki NUOSIRDU :V
Puslapiai Ankstesnis 1 … 464 465 466 467 468 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~