Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
pati maziausia is esanciu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 512 513 514 515 516 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
pati maziausia is esanciu
o Nikita? kuris jau mus pamirso, bet klubo narys gal vadinas.
ee zinot ka pastebejau :? gi kad musu ana dianele i kluba neprirasyta ir nemaciau kad kur butu prisistacius kas cia per netvarka :?
gal ji dar nenori į kluną pirma gal nori pažiūrėti kas čia ir kaip :-) arba... KUKLINASI
nu jo.... i kluba nenori, o i meeta tiesiog netrivoja ... kas cia per privalumynai :? ne ne.. nieko nebus.. arba Diana, tari israiskinga zodi apie save, arba kitaip nebus ir taves neimsim i kluba... ne ne.. kitaip su tavim nebus.. reikia lauzti ir tave nes smelio uzteks visiems
>>> o nikita pamirsau, nes jis mus pamirso.. as nepamirstu tu, kurie manes nepamirsta
kaip tai nenori i kluba ?
Sveiki...:) kaip sekasi jum?
mes juokaujam.. smeli pilam, kol jos dar cia nera
labas Evelina
seniai laukta )
tikiuosi:D
tai kaip sekasi nijole?
nu dar skaipo neturi :?
ai va dabar riju jogurta... siandien egza viena issilaikiau.. laukia dar 2 o tu kaip ?
va va, tik neuzsuk kelias dienas, tai ir pila cia jau zvyra ant manes
noriu noriu as i ta jusu kluba, kur jau cia dingsiu tik va kas cia per israiskingas zodis turetu buti?
nu dar skaipo neturi :?
ai va dabar riju jogurta... siandien egza viena issilaikiau.. laukia dar 2 o tu kaip ?
ne dar neturiu...nebuvo laiko...o vat nuo siandienos praktika prasidejo tai visai...ner jegu netgi sedeti...8val. be pertrukos dirbau ir taip dvi savaites...oi nezinau ar islaikisiu
apie save, Dianele, apie save. ka nors,kad musu DJ gerbiamas Tata galetu brukstelt ka nors imantraus ar siaip.. :? kad ir tavo vardukas puikuotusi 1 psl.
>>> Evelina, kokia praktika :? tau praktika
----------
lekiu as jau reikia bent aki uzmest i savo darbelius
) Nijole tai mes cia palaimintieji manes 4 egzai laukia sia savaite
Mielasis, mano atmintis smeliu neuzsipyle dar.. kapstausi
zinau,kad tau egziukai ketuli vargsas musu tecius man tik 2 ir as jau laisva galiu tooosus kelti
Nijolyte cia Diana kalta ji cia man bloga pavyzdi rodo o as naivi mergaite be jokiu blogu minciu... ir Linukas kaltas cia su tais grupiniais mane gadina...
ar tau negeda taip meluot draugam ;D juk tu jau senai nemergaite:-) reik dar ce atidziau jumi panagrinet gal ir del grupiniu meluojat:-)
Danguole, 21 parašė:Nijolyte cia Diana kalta ji cia man bloga pavyzdi rodo o as naivi mergaite be jokiu blogu minciu... ir Linukas kaltas cia su tais grupiniais mane gadina...
ar tau negeda taip meluot draugam ;D juk tu jau senai nemergaite:-) reik dar ce atidziau jumi panagrinet gal ir del grupiniu meluojat:-)
Algi.....jei prie Danguoles lendi, tai lisk........ prie mano gyvenimo ne nosies nekisk
Danguole, 21 parašė:Nijolyte cia Diana kalta ji cia man bloga pavyzdi rodo o as naivi mergaite be jokiu blogu minciu... ir Linukas kaltas cia su tais grupiniais mane gadina...
atsirado mat seklys is po tilto ir tau negeda ant dievobaimingos mergaites taip varyti dabar as sutersta jauciuosi ir beja chebra netikekit juo jis zole ruko ir paskui sneka vejus
o tu rupuze tu po tiltais ten slepiesi :? vaje... as karta vos pabegau ;D o gal jis tam azuolyno parke irgi su plosciais vaiksto ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 512 513 514 515 516 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~