10261

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

wink wink pati maziausia is esanciu big_smile big_smile

10262

o Nikita? kuris jau mus pamirso, bet klubo narys gal vadinas.

10263

ee zinot ka pastebejau :? gi kad musu ana dianele i kluba neprirasyta ir nemaciau kad kur butu prisistacius kas cia per netvarka :?

10264

gal ji dar nenori į kluną big_smile pirma gal nori pažiūrėti kas čia ir kaip :-) arba... KUKLINASI :::035

10265

nu jo.... i kluba nenori, o i meeta tiesiog netrivoja ... kas cia per privalumynai :? ne ne.. nieko nebus.. arba Diana, tari israiskinga zodi apie save, arba kitaip nebus ir taves neimsim i kluba... ne ne.. kitaip su tavim nebus.. reikia lauzti ir tave :::920 nes smelio uzteks visiems :::b18
>>> o nikita pamirsau, nes jis mus pamirso.. as nepamirstu tu, kurie manes nepamirsta wink

10266

kaip tai nenori i kluba ?

10267

Sveiki...:) kaip sekasi jum?

10268

mes juokaujam.. smeli pilam, kol jos dar cia nera :::818

10269

labas Evelina :::207
seniai laukta big_smile)

10270

big_smile tikiuosi:D
tai kaip sekasi  nijole?

10271

nu dar skaipo neturi :?
ai va dabar riju jogurta... siandien egza viena issilaikiau.. laukia dar 2 tongue o tu kaip ?

10272

va va, tik neuzsuk kelias dienas, tai ir pila cia jau zvyra ant manes big_smile
noriu noriu as i ta jusu kluba, kur jau cia dingsiu smile  tik va kas cia per israiskingas zodis turetu buti? :::041

10273

Nijolė, 20 parašė:

nu dar skaipo neturi :?
ai va dabar riju jogurta... siandien egza viena issilaikiau.. laukia dar 2 tongue o tu kaip ?

ne dar neturiu...nebuvo laiko...o vat nuo siandienos praktika prasidejo tai visai...ner jegu netgi sedeti...8val. be pertrukos dirbau ir taip dvi savaites...oi nezinau ar islaikisiu

10274

apie save, Dianele, apie save. ka nors,kad musu DJ gerbiamas Tata galetu brukstelt ka nors imantraus ar siaip.. :? kad ir tavo vardukas puikuotusi 1 psl. :::920
>>> Evelina, kokia praktika :? tau praktika :::921
----------
lekiu as jau :::207 reikia bent aki uzmest i savo darbelius

10275

big_smile) Nijole tai mes cia palaimintieji big_smile manes 4 egzai laukia sia savaite big_smile big_smile big_smile

10276

Mielasis, mano atmintis smeliu neuzsipyle dar.. kapstausi :::b02
zinau,kad tau egziukai ketuli :::818 vargsas musu tecius big_smile man tik 2 ir as jau laisva :::b25 galiu tooosus kelti :::918

10277

Danguole, 21 parašė:

Nijolyte cia Diana kalta ji cia man bloga pavyzdi rodo:::042 o as naivi mergaite be jokiu blogu minciu...:::856 ir Linukas kaltas cia su tais grupiniais mane gadina...:::818

ar tau negeda taip meluot draugam ;D juk tu jau senai nemergaite:-) reik dar ce atidziau jumi panagrinet gal ir del grupiniu meluojat:-)

10278

Algis, 24 parašė:
Danguole, 21 parašė:

Nijolyte cia Diana kalta ji cia man bloga pavyzdi rodo:::042 o as naivi mergaite be jokiu blogu minciu...:::856 ir Linukas kaltas cia su tais grupiniais mane gadina...:::818

ar tau negeda taip meluot draugam ;D juk tu jau senai nemergaite:-) reik dar ce atidziau jumi panagrinet gal ir del grupiniu meluojat:-)

:::921 :::921 :::921
Algi.....jei prie Danguoles lendi, tai lisk........ prie mano gyvenimo ne nosies nekisk :::a14

10279

Algis, 24 parašė:
Danguole, 21 parašė:

atsirado mat seklys is po tilto:::028:::028:::028:::028 ir tau negeda ant dievobaimingos mergaites taip varyti:::634 dabar as sutersta jauciuosi :::851 ir beja chebra netikekit juo jis zole ruko ir paskui sneka vejus:::044:::044:::044

10280

o tu rupuze :::921 tu po tiltais ten slepiesi :? vaje... as karta vos pabegau ;D o gal jis tam azuolyno parke irgi su plosciais vaiksto big_smile ;D