Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
as jau Linos ilgiosi ... PALA PALA TIGI TOJ Norvegioj tai ira internetas jug ne i Shata tarp kupranugariu isvaro
-Lababadiena KLUBIECIAI :H NUOSIRDI sypsena ---<>>>
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 582 583 584 585 586 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as jau Linos ilgiosi ... PALA PALA TIGI TOJ Norvegioj tai ira internetas jug ne i Shata tarp kupranugariu isvaro
nuosirdume tu tikras ;D
>> tarp kupranugariu tai tik afrika ;D .. Tomuk, rasys ji laiskus, as zinau.,. tai mestelsiu koki zodi ir jums
tu ilgiesi :V o va ka man daryt plaukai slenka is nerimo... nenoliu kad mano sesius islektu :H
.>........ na, laimingai, einu..... :H
tu ilgiesi :V o va ka man daryt plaukai slenka is nerimo... nenoliu kad mano sesius islektu :H
nu negraudink
---ale man patika ta alaus reklama ta virsui nuvalai o ji uzrasoja
Sveiki senai matyti ir girdeti klubieciai kaip vasarojasi ? Dabar turbut visi per lauzus kosineja ir ziedu iesko .
na nevisi oj dar brolio nepasveikinau ir tevo reik ciupt ir sveikint :V
labas
eisiu TUOJ vel miegoti.. viskas.. daugiau negersiu cia kaip pasizadejimas koks rasytinis.. nes viskas.. siandien kaip sakoma.. nejauciu nei kojyciu, nei rankyciu... pramiegojau visa diena.. bet vis tiek noriu.. vakar su drauge grizom pestuke is tokio sodo.. isejom.. buvo tamsu.. grizom namo.. jau sviesu net nejauciau laiko.. svarbu ejom.. dar tam kely (vos ne autostradoj ) vaiksciojom ant tu tokiu,, kur skira kelia... na, ant tu geleziniu.. tai kai fura praleke, tai nedaug truko, kad nusiversciau (nes tada as ejau, o laike drauge mane uz rankos).. :V o antra kai praleke ir supype tokiu ne pypt, o bruuuuupt << tada tai nukrito mano draugute ) .. bet smagiai..
vakar persokau 2 kartus per lauza :-) siaip bijojau sokineti, nes (vel) pries 2 metus kai sokinejom su draugais pas mus, tai netycia pakrypo koja man ir gerai kritau.. tai dabar kartais kai netaip nusoku ar siaip kas, tai ir skauda, tai va. todel pakako ir tu 2 kartu..
>> siaip pradejom pas drauge, nuvarem, prasnekejom, pragerem, prarukem tada apie 12 paskambino drauges tevai ir sako, davai atlekiat pas mus.. na ir ka.... mes lekem sulauke kitos drauges, kuri is kauno parsivilko, nes dirba ten .. tai va.. nuvarem ten.. prisidukom, zdz.. nesveikai... o rimciausia tai, kad sugeriau su savo mamos kazkokia virsininkute ten paskui sulauke gal 3 isejom pestuke ;D ir ejom ejom.. ir ejom.. grizau namo puse 5...
dar siandien brolis klause manes kada grizau >> sakau, anksti, dar suteme nebuvo ....
na, laimingai, vaikai... gal dar ryt brukstelsiu.. tad iki 5dienio .. su meilem ir seilem ... kai kam ir su sexu (chuckle) .. :H
niu Nijole kaip visada pateikia isamias ataskaitas
<<<Labas su joninem melania tokiu net ner svenciu ,bet padidejus karsciams merginos "visokios" plikai pradejo vaikscioti ;D tai kaip ir svente man yra i ka akis paganyti kai nieko nebesunori... ;D
.. Fiodorai, man bendravimo truksta ;D
>> prisiminiau.. ana savaite skambinu sesiui.. ji atsiliepia, o as jai sakau >> man bendravimo truksta, pasnekam ;D ;D
gerai varyk as visa tavo :H
tai kad as einu miegot jau kokias 2-3 valandas ;D
yra yra ten taas internetas tik susitvarkyt reikes kad butu o tai gali uztrukti
tai kad as einu miegot jau kokias 2-3 valandas ;D
eik eik bus dar visas gyvenimas pokalbiu visokiu
<<<labas Lina tai jau ruosiesi matau isvykai
labas labas aga jau pakelsiu sparnelius ir isvyksiu
hei kas geriasnio
-laba ryta hebra
labas labas aga jau pakelsiu sparnelius ir isvyksiu
ei!! tai nerialos skmes
Lina, 24 parašė:labas labas aga jau pakelsiu sparnelius ir isvyksiu
ei!! tai nerialos skmes
tai pala dar neisvaziavau bet jau greitai mens nebus cia ne kvapo
tai Nepamirsk parasyt ir atsisveikint paskutini karta kai busi namie o paskui parasyk kai atvyksi i darbo vieta o ka darysi ten soksi i braskes ar i vysnias lipsi
kas gi tau cia db
ji ir manpo temoj ta pati padejo.. gal jai ne visi namie :?
ai nekreipkim demesio ir tokios kaiop ji aprims ;D ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 582 583 584 585 586 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~