11661

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

as jau Linos ilgiosi :::809... PALA PALA :::111 TIGI TOJ Norvegioj tai ira internetas :::036 jug ne i Shata tarp kupranugariu isvaro :::036
-Lababadiena KLUBIECIAI :::036 :H NUOSIRDI sypsena ---<>>>:::036

11662

nuosirdume tu tikras ;D
>> tarp kupranugariu tai tik afrika ;D .. Tomuk, rasys ji laiskus, as zinau.,. tai mestelsiu koki zodi ir jums :::b18
tu ilgiesi :V o va ka man daryt sad plaukai slenka is nerimo... nenoliu kad mano sesius :::818 islektu :H :::207
.>........ na, laimingai, einu..... :H

11663

Nijolė, 20 parašė:

tu ilgiesi :V o va ka man daryt sad plaukai slenka is nerimo... nenoliu kad mano sesius :::818 islektu :H :::207

nu negraudink :::809
---ale man patika ta alaus reklama ta virsui :::036 nuvalai o ji uzrasoja big_smile

11664

Sveiki senai matyti ir girdeti klubieciai smile kaip vasarojasi ? big_smile  Dabar turbut visi per lauzus kosineja ir ziedu iesko wink.

11665

na nevisi big_smile oj dar brolio nepasveikinau ir tevo reik ciupt :::114 ir sveikint :V

11666

labas :::b25
eisiu TUOJ vel miegoti.. viskas.. daugiau negersiu :::127 cia kaip pasizadejimas koks rasytinis.. nes viskas.. siandien kaip sakoma.. nejauciu nei kojyciu, nei rankyciu...:::a58 pramiegojau visa diena.. bet vis tiek noriu.. vakar su drauge grizom pestuke is tokio sodo.. isejom.. buvo tamsu.. grizom namo.. jau sviesu :::908 net nejauciau laiko.. svarbu ejom.. dar tam kely (vos ne autostradoj :::103) vaiksciojom ant tu tokiu,, kur skira kelia... na, ant tu geleziniu.. tai kai fura praleke, tai nedaug truko, kad nusiversciau (nes tada as ejau, o laike drauge mane uz rankos).. :V o antra kai praleke ir supype tokiu ne pypt, o bruuuuupt << tada tai nukrito mano draugute big_smile) .. bet smagiai..
vakar persokau 2 kartus per lauza :-) siaip bijojau sokineti, nes (vel) pries 2 metus kai sokinejom su draugais pas mus, tai netycia pakrypo koja man ir gerai kritau.. tai dabar kartais kai netaip nusoku ar siaip kas, tai ir skauda, tai va. todel pakako ir tu 2 kartu.. big_smile
>> siaip pradejom pas drauge, nuvarem, prasnekejom, pragerem, prarukem :::818 tada apie 12 paskambino drauges tevai ir sako, davai atlekiat pas mus.. na ir ka.... mes lekem :::035 sulauke kitos drauges, kuri is kauno parsivilko, nes dirba ten .. tai va.. nuvarem ten.. prisidukom, zdz.. nesveikai... o rimciausia tai, kad sugeriau su savo mamos kazkokia virsininkute ten :::100 paskui sulauke gal 3 isejom pestuke ;D ir ejom ejom.. ir ejom.. grizau namo puse 5...
dar siandien brolis klause manes kada grizau >> sakau, anksti, dar suteme nebuvo :::920 ....
na, laimingai, vaikai... gal dar ryt brukstelsiu.. tad iki 5dienio .. su meilem :::727 ir seilem :::742 ... kai kam ir su sexu (chuckle) .. :H

11667

niu Nijole kaip visada pateikia isamias ataskaitas :::110
<<<Labas su joninem :::b25 melania tokiu net ner svenciu ,bet padidejus karsciams merginos "visokios" plikai pradejo vaikscioti big_smile;D tai kaip ir svente man tongue yra i ka akis paganyti big_smile kai nieko nebesunori... ;D

11668

:::818 .. Fiodorai, man bendravimo truksta ;D
>> prisiminiau.. ana savaite skambinu sesiui.. ji atsiliepia, o as jai sakau >> man bendravimo truksta, pasnekam ;D ;D

11669

gerai varyk as visa tavo :::110:H

11670

tai kad as einu miegot jau kokias 2-3 valandas ;D

11671

Tomas, 25 parašė:

as jau Linos ilgiosi :::809... PALA PALA :::111 TIGI TOJ Norvegioj tai ira internetas :::036 jug ne i Shata tarp kupranugariu isvaro :::036
-Lababadiena KLUBIECIAI :::036 :H NUOSIRDI sypsena ---<>>>:::036

yra yra ten taas internetas big_smile tik susitvarkyt reikes kad butu  big_smile o tai gali uztrukti big_smile

11672

Nijolė, 20 parašė:

tai kad as einu miegot jau kokias 2-3 valandas ;D

eik eik big_smile bus dar visas gyvenimas pokalbiu visokiu :::a07
<<<labas Lina big_smile tai jau ruosiesi matau :::110 isvykai big_smile

11673

labas labas big_smile aga jau pakelsiu sparnelius ir isvyksiu  :::212

11674

hei :::036 kas geriasnio :::111
-laba ryta hebra :::b26

11675

Lina, 24 parašė:

ei!! tai nerialos skmes:::036

11676

Tomas, 25 parašė:
Lina, 24 parašė:

ei!! tai nerialos skmes:::036

tai pala dar neisvaziavau wink bet jau greitai mens nebus cia ne kvapo

11677

tai Nepamirsk parasyt ir atsisveikint paskutini karta kai busi namie :::818 o paskui parasyk kai atvyksi i darbo vieta big_smile o ka darysi ten :::036 soksi i braskes ar i vysnias lipsi :::818

11678

Rita, 17 parašė:

:::d17

kas gi tau cia db :::819

11679

ji ir manpo temoj ta pati padejo.. gal jai ne visi namie :?

11680

ai nekreipkim demesio ir tokios kaiop ji aprims ;D ;D