11681

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

tikekimes Linai :? kad aprims

Lina, 24 parašė:

ji ir mano temoj ta pati padejo.. gal jai ne visi namie :?

aga jau ir as pastebejau kazkur jau matyta tai :? o pasirodo kad cia tapati :::026gal ji nori i musu tarpa :?:::921  o gal koki manjake :::b55
---------------------------------------
labas hebra big_smile Lina as Tau ta sub°uka nusiunciau i privata :::819 tik jau nebepirmos jaunystes jis big_smile prarades prekine isvaizda;D;D;D;D

11682

Ta rita :::022 tai visai ;D matos ko nori big_smile

11683

Tomas, 25 parašė:

labas hebra big_smile Lina as Tau ta sub°uka nusiunciau i privata :::819 tik jau nebepirmos jaunystes jis big_smile prarades prekine isvaizda;D;D;D;D

sveikuciai big_smile nu kad as nemaciau to tavo subinuko :::a55 o tu siuntei kaip byla ar kaip :?
stai pagaliau pasiemiau "issvajota"  savo diploma big_smile imesiu keleta foto kas ir kaip big_smile
cia as jau su diplomu http://forumas.ieskok.lt/imgload/3445 :::a48 o cia mano kelios grupiokes http://forumas.ieskok.lt/imgload/3446 sorry jei bus dideles foto tingejau sumazinti :V

11684

Lina, 24 parašė:

Tomas, 25 parašė:

sveikuciai big_smile nu kad as nemaciau to tavo subinuko :::a55 o tu siuntei kaip byla ar kaip :?
stai pagaliau pasiemiau "issvajota"  savo diploma big_smile imesiu keleta foto kas ir kaip big_smile
cia as jau su diplomu http://forumas.ieskok.lt/imgload/3445 :::a48 o cia mano kelios grupiokes http://forumas.ieskok.lt/imgload/3446 sorry jei bus dideles foto tingejau sumazinti :V

nu bandysiu dar siusti :? manau kad kas kontroliuoja :? nes rode kad isiunciau :? pabandysiu daba sumazinti gal buvo per didelis :::036
-------------------------------------------
o dabar SVARBIAUSIA :::643:::b24 SVEIKINU KAD ISSIMOKSLINAI :::036
daba laikysim sukryzeme koju pirstus kad susirastum gera darba big_smile

11685

sukryzmine ;D nu tu ir pavarai big_smile
as jau radau darba tik ne lietuvoj wink

11686

ptiu ...!!! sukryzmine tongue
-o koki jei ne paslaptis big_smile

11687

Lina, 24 parašė:

stai pagaliau pasiemiau "issvajota"  savo diploma big_smile

tai.. ka .. ponai ponuteliausi sveikinimai :::a20
turbut 5dieni paskutini karta siais metais mes :::d04:::d03:::d16:::d13:::d22:::d24 ir t.t...... :::818 ... tai su kuo dabar as gersiu :::b52..

11688

su manim Nijole tik as milane o tu letuvoj :H gersim tuo paciu laiku ir zesim kas pirmas nuluz ;D

11689

;D gerai ;D tariam kita 5dieni, jei mano drauge, kuri atvyks i Kauna pagaliau dirbti.. manes neissitemps.. arba, ne 5dieni, o 6dieni.. susesim ir gersim ;D

11690

Tomas, 25 parašė:

ptiu ...!!! sukryzmine tongue
-o koki jei ne paslaptis big_smile

ai norvegijoj prie lasisu big_smile
sesiau palaksim paskutini karta tikiuosi gerai :::b37 ir paskui smertis bus :::b19

11691

Lina SVEIKINU saunuole wink tu zibi kaip kokia pavasarine zibute mano akyse :H :::a38 wink

11692

Linas, 19 parašė:

Lina SVEIKINU saunuole wink tu zibi kaip kokia pavasarine zibute mano akyse :H :::a38 wink

dekui uz sveikinima :V zibute:::731 tu zibute :::731:::429

11693

ooo ir mane pasveikink :::419 pasveikink, as to verta :::b18 tikrai.. apsigyniau praktikos ataskaita >> 10 ;D ir be kalbu ;D
>>>zdz, didziuojuosi savimi  (is Lino vagiu ico) :::a38:::a38:::a38:::a38 saindien geriu :::854 ojeeee, kaip noreciau gerti siandien su jumis visais :H

11694

Nijolė, 20 parašė:

ooo ir mane pasveikink :::419 pasveikink, as to verta :::b18 tikrai.. apsigyniau praktikos ataskaita >> 10 ;D ir be kalbu ;D
>>>zdz, didziuojuosi savimi  (is Lino vagiu ico) :::a38:::a38:::a38:::a38 saindien geriu :::854 ojeeee, kaip noreciau gerti siandien su jumis visais :H

ooooooooooooooooooooooo sesiau :::960:::960:::960 sveikinimai didziausi :::d24 ir sitas tau:::727

11695

Viskas praeina - metas išsiskirt :::225
Kodėl? Neklausk manęs :::909
Bėgantis laikas, kurį sunku pamiršt :H
Mano dainą :::b16 tau su savim nusineš

Dalį širdies:::727, dalį jausmų :::726
Kuriuos tau dalinu
Kai esi šalia, kai manim tiki
Noriu paliest tavo rankas
Noriu vėl tave atrast
Bet turiu išeit, kad sugrįžt atgal

Tariam sudie, mojam ranka :::225
Laikas neša nuo tavęs
Laukia kiti - laukiami veidai
Tariau sudie turiu vilties
Vėlei grįžt kol skambės
Mūs daina :::b08, kuri
Yra skirta tik tau

Liks atminty žodžiai šilti :::906
Jie neleis sušalt kely
Laikas ratu neša pas tave
Noriu paliest tavo rankas
Noriu vėl tave atrast
Bet turiu išeit, kad sugrįžt atgal

11696

sesiau :H :::757

11697

jo jo cia for Lina :::b18

11698

Labas hebryte:::036
--------------------------nu as daba negaliu prisitaikyt prtie naujo darbo rezimo
miegu prastai dirbu prastai ir lsieosi prastai :::050 zodziu viskas prastai ;(

11699

labas na bet tu  tuos darbus kaip kojines keiti.. :V tai jau tu toks nepakenciamas ar darbai tokie prasti :? big_smile

11700

ne mano darbas tai tas pats tik darbo valandos pakeistos sei savaitei hmm tikiuosi istversiu :? uzvakar teko mieguoti tik 4 valandas big_smile sendi dirbsiu iki 12 ;(