Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
kiaules... nu ir gerai... nebegrysiu cionais ...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 589 590 591 592 593 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
hah as dazniau cia sedziu negu kad jus kadanors galejote pagalvoti as tiesiog drovus ir kuklus, kaip kad ir priklauso sio klubo tevui but... Uztatai as tylejau ir kentejau... nu bet dabar nebegaliu. KJiek galima. Jopstararai. Kiek jus dar cia nu!! visai! neleidziat net man pasireikst
tiek varksselis tylejo
hebra staigiaipaklausiat kaur Auris buvo
(ar galetumet kas istrinti ta mano dviguba zinute as jos nenoriu
nu kaip cia be Taves :H nebutu idomu :V reikia Taves Auri reikia
sveiki sveiki kaip sie mielieji zmogiukai gyvena :? ar nieko nepasiilgot :? ka as ia tai pakolkas gerai grizt zadam kaledoms tai va laukit visiems siunciu po
Auris, 20 parašė:kiaules... nu ir gerai... nebegrysiu cionais ...
nu kaip cia be Taves :H nebutu idomu :V reikia Taves Auri reikia
Nieko mes su Auriu tekilos uzvartosim ir bus viskas ok ;D ;D
jo jo:P jokios tekilos manes nebepapirks nieksai.. sudauzet sirdi
sveiki sveiki kaip sie mielieji zmogiukai gyvena :? ar nieko nepasiilgot :? ka as ia tai pakolkas gerai grizt zadam kaledoms tai va laukit visiems siunciu po
Sesiau liabuuuuuuuuuu.. vakar nuejau 8 liuliu.. tai va... bet uztataos siandien nuo 5 gyva kaip koks vyturys ;D ;D ;D perduok broliui pa ir :H nuo manes << bet toki sesiska... TIK sesiska.. ir sakyk,kad nuo manes
idomu kiek jus skiriate laikui siai svetainei o ypac Tu Nijolyte
Visai nedaug mielasis Justinai Juk pasiziurek i temos senuma... sueje visi celi sveiki metai Per tuos metus galejo ir visai daugiau cia puslapiuku but... :? (blush)
joa galejo visko booti
Auri Lauk atvaziuosim pas tave
jau laukiu bet pirma bandau issiblaivyt po juros sventes nui dar ji nesibaige... nu bet jau ne kas ne kas
jau laukiu bet pirma bandau issiblaivyt po juros sventes nui dar ji nesibaige... nu bet jau ne kas ne kas
>> Auri , as tave supazindinsiu su Ponu Saiku
idomu kiek jus skiriate laikui siai svetainei o ypac Tu Nijolyte
nemeluosiu as tau :-) atsikeliu ryte.. kol geriu kava paziuriu kas parase > neatrasau. paziuriu forume :V parasau.. iseinu i darbuka.. griztu, nusiprausiu, darausi valgyt, isijungiu youtube ir paskui ieskoka :V paziuriu.. pasinaudoju skaipu ir tada pries liuli vel nueinu i ieskoka :? taip.. savaitgaliais buna kad dazniau, jei bunu namie :V
Justinai.. man ieskokas yra VISKAS .. jis man padovanojo Auri, Lina, Dianyte, Auste, Egle.. dar padovanos Karolyte ir Deivi... kaip tu manai.. as ieskoka mylesiu iki savo gyvenimo galo
^^^^^^ kaip miela :H
>
oi nijolyte, mes tave irgi mylim
xi xi:D as cia kaip ir nesireiskiau niekada:D bet gal lb nesupyksit.. nes vat uzmaciau save pamineta, tai negalejau susilaikyt neisreiskus dideliausio dziaugsmo
o seip man nuo ieskoko priklausomybe.. jis man irgi ne viena miela zmogeliuka padovanojo
o gal tu mums pasidovanosi ? mm ?? :-)
o gal tu mums pasidovanosi ? mm ?? :-)
jei tik priimsit tokia trenkta dovana, tai mielai:D
Linas, 19 parašė:o gal tu mums pasidovanosi ? mm ?? :-)
jei tik priimsit tokia trenkta dovana, tai mielai:D
>> Ponas Auris klubo pirminininkas todel kreipkis i ji jis tave visa kaip apsventis apziurines ir tada jau irasys i pirmaji psl nes as pirmo puslapio nekorguoju tai jo pareiga
na, Auste, tu tik sok pas mus tu visada cia laukiama :H as jau tave apziurinejau, apciupinejau, tai galiu drasiai teigti, mes tave JAMAM ;D
-------------------------
o jus ten dviese ... neis3.14zdekit tik (chuckle)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 589 590 591 592 593 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~