Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Saunuolis Edgarai vis dar laikaisi tai reiskia kad pakliusi i musu kluba
man tai nieko as isvis tik dirbu net valgyt nera kada
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 607 608 609 610 611 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Saunuolis Edgarai vis dar laikaisi tai reiskia kad pakliusi i musu kluba
man tai nieko as isvis tik dirbu net valgyt nera kada
o dieve... as tik rytais nepavalgau.. nes keliuosi puse 7, o 7 iseit reikia :V arba keliuosi 7, kai puse 8 galiu pedint i darba bet per pietus tai visada varau sukirst sriubytes, salotu, koldunu (mm) ar dar ko nors :V zdz... nebent cia kazkada tai darbu lb daug buvo, tai nenueidavau pietu.. bet visada stengiuosi dabar pavalgyt, nes cia visai neseniai (vasaros vidury-pabaigoj) skrandi buvau siek tiek susigadinus, nes valgyt visai nenorejau, valgiau, nes zinojau, kad reikia, o niekas nelenda, tai maniau, kad mirsiu..
>> na, Fiodorai, as ir tik dirbu :V atsikeliu.. nubegu i darba, pasibunu (laikas kosmosiniu greiciu pralekia) ir griztu pavargus, pavalgau, paveikiu kazka (tv ar kompas, dar su kambariokem papliurpiu) ir lekiu liuliu, nes miego noriu nesveikai.. pasiilgau savaitgaliu, kai guli lovoj ir nieko neveiki.. noriu namo
jo miegas svarbus ir laikas dabar tikrai bega labai geritai senstam
ooo koki cia visi darboholikai nu mes tai siandien ankciau darba baigem, dar kai namo vaziavom kazkoki durni lenkai neleido lenkt po visa kelia su mersu plaikstesi , zodziu susiprasinau gerai kad ne as uz vairo buvau :V buviau .. nzn ka padarius nustumus gal nuo kelio
o as tai darbe pavalgai tai namie nieko ir nevalgau kai vakarinej dirbam, na siandien tik ledu suskirtau gal apie puse kilo :V irr,,,pamirsau nunesti i kamera :V ooo ryt tai tooosukas laukia vat paspuosiu nauja palaidine vvat busiu beveik grazi ir jauna ;D
>>>> beje kodel Fiodorui nenuima niekas tu geltonu korteliu :? juk klubo narys ir kiek is pasisakymu suprantu kad jis ir peerskaites nes daznai kazka pacituoja ar uzsimina :? kaip manot brangieji gal jam vertetu nukabint tuoss aukso medaliuku :? :V
na oas va po tooso gryzau tai vaidinu bet as pavrges kaip koks shinkius... nes baisiai daug sokau negeraiu neiko nes buvau uz borankmos vairo tai as kai vairuoju negeriu ne ne ne man vairas ir alkocholis nesuderinami dalykai :?
> na labos draugai ginines ir atimieji nors jau zn kad miegat visi gal :?
apie ka cia kalbat?
apie ka cia kalbat?
Tautvydai jau mes cia tiek prikalbeje savo sirdies islieje.. kad jau net graudu darosi
>> mes meertinames kartu pasibunam ir dziaugiames gyvenimu aptariam savo problemas ir jas meginam spresti pasigiriam kaip esam laimingi ir t.t
>>>>>>>>>>
Reikes gi parasyti tai pirmajame puslapyje tada zinos visi ka mes cia veikiame
nu kelias grazias mergaiciukes jus cia susigriebe.
tayp, Danieliau, mes grooooooziai (emo)
>>> sesiau.. kur tu prapuolus prasymas oficialus >>> atrasyk i mano laiskus ieskoke << very importantiskas o gmaile ir pasistenk >> nes jis ir toks very very very :V
tayp, Danieliau, mes grooooooziai (emo)
>>> sesiau.. kur tu prapuolus prasymas oficialus >>> atrasyk i mano laiskus ieskoke << very importantiskas o gmaile ir pasistenk >> nes jis ir toks very very very :V
del taves nesigincysiu
Danieliau, nu nu kurios dar cia grazios :V as i ta sarasa papuolu ar jau nurasyta
>>>sesiau jau atrasiau beje mes kompa parduosim ir pirksim kita tai liksim biski be intero tik kartais prisesim pas draugus ir parasysiu jumi mielieji :H o sesiau buvau pradingus nes vakar svenciau gimse ir siandien tik namo grizom
Reikes gi parasyti tai pirmajame puslapyje tada zinos visi ka mes cia veikiame
<-pritariu
laba diena
as cia katyk is sendaikciu turgaus atvariau prisipirkau tusciu kompaktu :V tik dar nezinau ka su jeis darysiu tikriausiai metisiu pro langa ;D
nu kelias grazias mergaiciukes jus cia susigriebe.
o taip merginos grazios... bet jei atvirai ir nemeluojant tai as cia graziausias
pala pala o kaip as ....
pala pala o kaip as ....
na tai taip gaunasi mielas drauge kad tu tik grazus o as graziausias
> o jei rimtai tai mes cia visi groziai
net ir as?
sesiau arba as kvaila arba nemoku skaityt.. neatrasei i siandienos laiska <<< cia veriu importiskiausias laiskas ever :V
>>>Tomai, sendaikciu turguj radai kompaktu :? jie jau dbr man itarima kelia (chuckle) :V
>>>> Linai.. sikarta leisiu as tau tuo patiketi, kad tu graziausias.. tikek tikek.. naivusis drauge... oi.. tikek.. naivuoli, tu naivuoli.. o ar bent pasidomejai, kodel tu toks grazus ?? ne.. tai as tau pasakysiu >>> todel, kad pazisti mane (emo)
Nijole as pasakysiu zn ka ... nu zn ?? zn ?? tai tada pasakyk ka as kitiem tau pasakysiu ... oo beje mieloji drauge. tau emailas nuo manes va imk >>> ... ;D
skot grazus
as verkiu.............. laukiu (bow)..
Puslapiai Ankstesnis 1 … 607 608 609 610 611 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~