12161

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Saunuolis Edgarai :::b25 vis dar laikaisi :::920 tai reiskia kad pakliusi i musu kluba wink
man tai nieko as isvis tik dirbu neutral net valgyt nera kada neutral

12162

o dieve... as tik rytais nepavalgau.. nes keliuosi puse 7, o 7 iseit reikia :V arba keliuosi 7, kai puse 8 galiu pedint i darba :::a03 bet per pietus tai visada varau sukirst sriubytes, salotu, koldunu (mm) ar dar ko nors :V zdz... nebent cia kazkada tai darbu lb daug buvo, tai nenueidavau pietu.. bet visada stengiuosi dabar pavalgyt, nes cia visai neseniai (vasaros vidury-pabaigoj) skrandi buvau siek tiek susigadinus, nes valgyt visai nenorejau, valgiau, nes zinojau, kad reikia, o niekas nelenda, tai maniau, kad mirsiu..
>> na, Fiodorai, as ir tik dirbu :V atsikeliu.. nubegu i darba, pasibunu (laikas kosmosiniu greiciu pralekia) ir griztu pavargus, pavalgau, paveikiu kazka (tv ar kompas, dar su kambariokem papliurpiu) ir lekiu liuliu, nes miego noriu nesveikai.. pasiilgau savaitgaliu, kai guli lovoj ir nieko neveiki.. noriu namo :::818

12163

jo miegas svarbus ir laikas dabar tikrai bega labai geritai neutral senstam hmm

12164

ooo koki cia visi darboholikai big_smile nu mes tai siandien ankciau darba baigem, dar kai namo vaziavom kazkoki durni lenkai neleido lenkt po visa kelia su mersu plaikstesi , zodziu susiprasinau gerai kad ne as uz vairo buvau :V buviau .. nzn ka padarius nustumus gal nuo kelio :::818
o as tai darbe pavalgai tai namie nieko ir nevalgau kai vakarinej dirbam, na siandien tik ledu suskirtau gal apie puse kilo :V irr,,,pamirsau nunesti i kamera :V ooo ryt tai tooosukas laukia big_smile vat paspuosiu nauja palaidine :::818 vvat tongue busiu beveik grazi ir jauna big_smile ;D
>>>> beje kodel Fiodorui nenuima niekas tu geltonu korteliu :? juk klubo narys ir kiek is pasisakymu suprantu kad jis ir peerskaites nes daznai kazka pacituoja ar  uzsimina :?  kaip manot brangieji gal jam vertetu nukabint tuoss aukso medaliuku :? :V

12165

na oas va po tooso gryzau :::b18 tai vaidinu big_smile bet as pavrges kaip koks shinkius... nes baisiai daug sokau negeraiu neiko nes buvau uz borankmos vairo :::211 tai as kai vairuoju negeriu ne ne ne :::819 man vairas ir alkocholis nesuderinami dalykai :?
> na labos draugai ginines ir atimieji nors jau zn kad miegat visi big_smile gal :? big_smile

12166

apie ka cia kalbat? big_smile

12167

Tautvydas, 21 parašė:

apie ka cia kalbat? big_smile

Tautvydai wink jau mes cia tiek prikalbeje savo sirdies islieje.. kad jau net graudu darosi wink
>> mes meertinames kartu pasibunam ir dziaugiames gyvenimu wink aptariam savo problemas ir jas meginam spresti pasigiriam kaip esam laimingi ir t.t wink

>>>>>>>>>>
Reikes gi parasyti tai pirmajame puslapyje tada zinos visi ka mes cia veikiame :::b18

12168

nu kelias grazias mergaiciukes jus cia susigriebe.

12169

tayp, Danieliau, mes grooooooziai (emo)
>>> sesiau.. kur tu prapuolus :::921 prasymas oficialus >>> atrasyk i mano laiskus ieskoke << very importantiskas :::b18 o gmaile ir pasistenk >> nes jis ir toks very very very :V

12170

Nijolė, 21 parašė:

tayp, Danieliau, mes grooooooziai (emo)
>>> sesiau.. kur tu prapuolus :::921 prasymas oficialus >>> atrasyk i mano laiskus ieskoke << very importantiskas :::b18 o gmaile ir pasistenk >> nes jis ir toks very very very :V

del taves nesigincysiu wink

12171

Danieliau, nu nu kurios dar cia grazios :V as i ta sarasa papuolu :::818 ar jau nurasyta big_smile
>>>sesiau jau atrasiau wink beje mes kompa parduosim ir pirksim kita big_smile tai liksim biski be intero tik kartais prisesim pas draugus wink ir parasysiu jumi mielieji :H o sesiau buvau pradingus nes vakar svenciau gimse ir siandien tik namo grizom wink

12172

Linas, 19 parašė:

Reikes gi parasyti tai pirmajame puslapyje tada zinos visi ka mes cia veikiame :::b18

<-pritariu :::111
laba diena :::036
as cia katyk is sendaikciu turgaus atvariau :::b18 prisipirkau tusciu kompaktu :V tik dar nezinau ka su jeis darysiu :::818 tikriausiai metisiu pro langa ;D

12173

Danielius, 21 parašė:

nu kelias grazias mergaiciukes jus cia susigriebe.

o taip merginos grazios... bet jei atvirai ir nemeluojant tai as cia graziausias :::b18 :::a38

12174

pala pala :::525 o kaip as :::921....

12175

Fiodoras, 25 parašė:

pala pala :::525 o kaip as :::921....

na tai taip gaunasi mielas drauge kad tu tik grazus :::a22 o as graziausias :::a38
> o jei rimtai tai mes cia visi groziai

12176

net ir as? :::920

12177

sesiau :::921 arba as kvaila :::909 arba nemoku skaityt.. neatrasei i siandienos laiska <<< cia veriu importiskiausias laiskas ever :V
>>>Tomai, sendaikciu turguj radai kompaktu :? jie jau dbr man itarima kelia (chuckle) :V
>>>> Linai.. sikarta leisiu as tau tuo patiketi, kad tu graziausias.. tikek tikek.. naivusis drauge... oi.. tikek.. naivuoli, tu naivuoli.. o ar bent pasidomejai, kodel tu toks grazus ?? ne.. tai as tau pasakysiu >>> todel, kad pazisti mane (emo)

12178

Nijole as pasakysiu zn ka ... nu zn ?? zn ?? tai tada pasakyk ka as kitiem tau pasakysiu wink ... oo beje mieloji drauge. tau emailas nuo manes va imk >>> :::a22 ... ;D :::b02

12179

skot grazus :::525

12180

as verkiu.............. laukiu (bow)..