Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
o pas mane paaiskeja vedes arba merga turi...arba isvis taip viskas susiklosto,kad pasitraukia is mano gyvenimo...:(:D kartais pagalvoju,kad man nelemta mylet...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 59 60 61 62 63 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o pas mane paaiskeja vedes arba merga turi...arba isvis taip viskas susiklosto,kad pasitraukia is mano gyvenimo...:(:D kartais pagalvoju,kad man nelemta mylet...
vat apie tos vaikinus kurie turi mergina tai geriau nieko nesakysiu nu gerai jau ikalbejot man tik tokie ir patinka .
Danguole man atrodo mums lemta myleti bet mums nelemta buti mylimom
jo Evelina,teisingai pastebeta...:(:( nors gerai jautiesi kai myli...as dabar nieko nemyliu tai kazkaip net neidomu...pasiilgau jau to jausmo...:(
jo suprantu apie ka kalbi kai man pvz sako kad uzmirsciau vaikina tai galvoju jeigu pavyktu ji uzmirsti tai ta tustuma kankintu mane
na as suprantu tave kai myli nors ir be atsako ir tas jausmas toks grazus,kad nenori jo atsisakyti...
beja man pvz baisu patirti ta tustuma.. jug tai baisu kai nieko nejauti man net. nezinau cia tik mano nuomone bet bijau nieko nejausti. idomu ka apie tai vaikinai galvoja
vaikinai sakys ka jus cia mergos nusisnekat...isirinkit tinkama ir viskas...;D
ka galvoja myleti knisa be meiles geriau seip ramiauy gyvent buna
nu jo cia tai tikriausiai taip ir bus
beja kur visi nuolat dingsta:?
Sauliau gal ir taip,bet be meiles tuscia ir neidomu...:(
tikrai kur visi dingo LAAUUURAIIIII AUUUURIIII kur jus dingot...matyt musu kuklieji mergikes kabina...;D
siaip esu skaites,kad psichologai sako: geriau meile be atsako,nei tustuma..jiek tiesos nzn..zinot db kai pawarges esu nieko nebesinori
nu tikriausiai kai tamsu sedi kurnors lauke kad niekas neatpazintu ir kalbina visas nors ne jie gi kuklus:D
Sauliau sakai be meiles geriau:? man atrodo geriau kenteti ir galvoti gal tau kita diena nusisypsos sekme ir jis/ji bus tavo. o nieko ne myleti tai blogiau neigu buti nesekmingai isimylejusiam/iai (mano nuomone)
va pasaukiau ir atsiliepe...:D teisingai sakai Laurai...;)o nuo ko pavargai?
Danguole padejo tikriausiai garsei rekiai:D
jo rekiau tai rekiau...;D
niu niu danguole tau meile del idomumo reikalinga hm o ta tustuma pati susikuri o gal tu jos visur ieskai kat visi bakuriukai paskum isilaksto
Sauliau visdelto koks tu jokingas nuolat su tavo sypsena pakeli man nuotaika:D
Sauliau as jos niekur neiskau...kam tos meiles ieskoti pati susiras...na,o del idomumo tai cia ne taip isireiskiau...:D
Va tikrai cia gerai pasakei Danguole, taigi kuklus vaikinukai tegul neiesko merginos patis atbegs kai panores
as padejau broliui toki statini statyt wisa diena..uj sunkiai..wat wakare uztai pawalgysiu pagaliau ir alaus gausiu normute..
Puslapiai Ankstesnis 1 … 59 60 61 62 63 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~