1201

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

o pas mane paaiskeja vedes arba merga turi...arba isvis taip viskas susiklosto,kad pasitraukia is mano gyvenimo...:(:D kartais pagalvoju,kad man nelemta mylet...

1202

vat apie tos vaikinus kurie turi mergina tai geriau nieko nesakysiu big_smile nu gerai jau ikalbejot big_smile man tik tokie ir patinka smile .
Danguole man atrodo mums lemta myleti bet mums nelemta buti mylimom sad

1203

jo Evelina,teisingai pastebeta...:(:( nors gerai jautiesi kai myli...as dabar nieko nemyliu tai kazkaip net neidomu...pasiilgau jau to jausmo...:(

1204

jo suprantu apie ka kalbi kai man pvz sako kad uzmirsciau vaikina tai galvoju jeigu pavyktu ji uzmirsti tai ta tustuma kankintu mane

1205

na as suprantu tave kai myli nors ir be atsako ir tas jausmas toks grazus,kad nenori jo atsisakyti...

1206

beja man pvz baisu patirti ta tustuma.. jug tai baisu kai nieko nejauti man net. nezinau cia tik mano nuomone bet bijau nieko nejausti. idomu ka apie tai vaikinai galvoja

1207

vaikinai sakys ka jus cia mergos nusisnekat...isirinkit tinkama ir viskas...;D

1208

ka galvoja big_smile myleti knisa be meiles geriau big_smile seip ramiauy gyvent buna big_smile

1209

nu jo cia tai tikriausiai taip ir bus big_smile
beja kur visi nuolat dingsta:?

1210

Sauliau gal ir taip,bet be meiles tuscia ir neidomu...:(
tikrai kur visi dingo LAAUUURAIIIII AUUUURIIII kur jus dingot...matyt musu kuklieji mergikes kabina...;D

1211

siaip esu skaites,kad psichologai sako: geriau meile be atsako,nei tustuma..jiek tiesos nzn..zinot db kai pawarges esu nieko nebesinori wink

1212

nu tikriausiai kai tamsu sedi kurnors lauke kad niekas neatpazintu ir kalbina visas big_smile nors ne jie gi kuklus:D
Sauliau sakai be meiles geriau:? man atrodo geriau kenteti ir galvoti gal tau kita diena nusisypsos sekme ir jis/ji bus tavo. o nieko ne myleti tai blogiau neigu buti nesekmingai isimylejusiam/iai (mano nuomone)

1213

va pasaukiau ir atsiliepe...:D teisingai sakai Laurai...;)o nuo ko pavargai?

1214

Danguole padejo tikriausiai garsei rekiai:D

1215

jo rekiau tai rekiau...;D

1216

niu niu danguole tau meile del idomumo reikalinga hm big_smile o ta tustuma pati susikuri big_smile o gal tu jos visur ieskai kat visi bakuriukai paskum isilaksto big_smile

1217

Sauliau visdelto koks tu jokingas big_smile nuolat su tavo sypsena pakeli man nuotaika:D

1218

Sauliau as jos niekur neiskau...kam tos meiles ieskoti pati susiras...na,o del idomumo tai cia ne taip isireiskiau...:D

1219

Va tikrai cia gerai pasakei Danguole, taigi kuklus vaikinukai tegul neiesko merginos patis atbegs kai panores wink big_smile

1220

as padejau broliui toki statini statyt wisa diena..uj sunkiai..wat wakare uztai pawalgysiu pagaliau ir alaus gausiu normute..