Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ta as zinau, bernuzeli o pajuokauti juk galima
o tai tada stok i musu kluba mums reikalingi humora turintys zmogiukai ypaci paneles cia labai laukiamos
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 629 630 631 632 633 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ta as zinau, bernuzeli o pajuokauti juk galima
o tai tada stok i musu kluba mums reikalingi humora turintys zmogiukai ypaci paneles cia labai laukiamos
Diana, 18 parašė:kada spejai? as irgi noreciau... buvau pagalvojus apie jura siam savaitgaliui, bet tada dar pagalvojau apie kitus dalykus...
labas kaip besiseka kas geriasnio, gal jau tuokijiais uz kokio bahuriuko, kad atrodo nebesilankai cia:D
o va cia tu tai pavarei... ;D ;D ;D ;D ;D vos neiskritau is pado sakes! negi vaikinas turi atitraukt nuo iniko, t.y. tik vaikinas ? ups, vyras as net veikino neturiu... :V o apie vyra tuolab tik pasvajot...
o man sekas gerai - blogai (blogai del zieminiu batu, mat noriu nusipirkt ir negaunu tokiu, kurie man patiktu ir tiktu ). o kaip tau sekas?
>>>> Fiodorai, dar paragink ne tik mergeles cia stot, manau jusu, vaikinu, cia mazuma
Fiodoras, 25 parašė:Diana, 18 parašė:kada spejai? as irgi noreciau... buvau pagalvojus apie jura siam savaitgaliui, bet tada dar pagalvojau apie kitus dalykus...
labas kaip besiseka kas geriasnio, gal jau tuokijiais uz kokio bahuriuko, kad atrodo nebesilankai cia:D
o va cia tu tai pavarei... ;D ;D ;D ;D ;D vos neiskritau is pado sakes! negi vaikinas turi atitraukt nuo iniko, t.y. tik vaikinas ? ups, vyras as net veikino neturiu... :V o apie vyra tuolab tik pasvajot...
o man sekas gerai - blogai (blogai del zieminiu batu, mat noriu nusipirkt ir negaunu tokiu, kurie man patiktu ir tiktu ). o kaip tau sekas?
>>>> Fiodorai, dar paragink ne tik mergeles cia stot, manau jusu, vaikinu, cia mazuma
<1 EINI GATVE IR TAM KAS TAU PATINKA SAKAI LABAS ( nebijok kad pagalvos kad pakvaisus ...vistiek anksciau ar veliau kas nors uzkibs ) )
<2 eini i koki didesni turgu ar parduotuve ir nusipirksi batu (kaimo parduotuvei parduoda batus nuo antro pasaulinio karo (bet uztat kokybiski)) jei turi kreditine gali ir online tu batu parsisiust as nebandziau ir nesiulau naudociau si metoda kaip paskutini sanca:V
<3o ka Tu galvoji ka as darysiu su berniukais cia ?;D geriau bobos... ptiuuuuu!!! paneles
1. reik pamatyt toki, kuris patiktu
2. praejau jau daug, bet vis tiek neradau
3. galvoju, kad gal galetum ir paneliu pagailet, kad nesigautu bobu turgus ir siaip, koks cia vyru klubas, jei daugiau bus merginu?
<:V nu jo
<ehhh sieolaikinis jaunimo skonis ,tokds sudetingas ir islepintas :? man gerai ir kaliosai
(kai palyja ir milanieciai su kaliosais iseina )
< nu jo;D ar ne del pirmo !"1"atsakymo Tau noretus kad cia butu daugiau vaikinu
as cia ne tam, kad vaikina susirasciau
Ne tam? :? Jei bus proga !Pasistenk mieloji Diana kad butu BUTENT tam
WOO
o kokia man prasme cia ieskot vaikino? ir is vis, kokia prasme jo ieskot?... as dabar labai daug noriu is vaikino taigi... turbut teks palaukt kol pernoresiu
vaikinas atsiranda tada, kai maziausiai jo tikiesi ir ieskai..ir butent tada jis buna pats geriausias p.s.Fiodorai, jei jau stosiu i jusu kluba, teks pavadinima keist arba man lyties keitimo operacijai pasirizti
Rita juk parasyt kad ir merginos prisideti gali kam tie krastutinumai ;D
vaikinas atsiranda tada, kai maziausiai jo tikiesi ir ieskai..ir butent tada jis buna pats geriausias p.s.Fiodorai, jei jau stosiu i jusu kluba, teks pavadinima keist arba man lyties keitimo operacijai pasirizti
Dar ne viena panele nekeite tos lities nes jos cia turi savo vieta musu klube tau tik reikia pradziai perskaityti visa pirma puslapi
net visa pirma puslapi? ;D visus puslapius
o kokia man prasme cia ieskot vaikino? ir is vis, kokia prasme jo ieskot?... as dabar labai daug noriu is vaikino taigi... turbut teks palaukt kol pernoresiu
kaip Tau patogiau
va kur suo pakastas......(ot, velnias! tinginiuke pasirodziau biski) atleiskit, gerbiamieji
va kur suo pakastas......(ot, velnias! tinginiuke pasirodziau biski) atleiskit, gerbiamieji
"G-e-r-b-i-a-m-i-e-j-i" :=D
o kas dabar negerai?
o kas dabar negerai?
;D juokauji kas gali buti negerai :# atvirksciai (mandagumas cia labai vertinamas )
saunu as uz mandaguma!
saunu as uz mandaguma!
O be mandagumo Jūs gal tūrit ir kitokių privalumu ? nu ta prasme NAVAROTU :=D
Tai zinoma turim, kaip ir jus tik mandagus zmones tokiu dalyku nevardina
Puslapiai Ankstesnis 1 … 629 630 631 632 633 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~