12601

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Rita, 22 parašė:

ta as zinau, bernuzeli wink o pajuokauti juk galima big_smile

o tai tada stok i musu kluba :::b25 mums reikalingi humora turintys zmogiukai big_smile ypaci paneles cia labai laukiamos :::920

12602

Fiodoras, 25 parašė:
Diana, 18 parašė:

kada spejai? as irgi noreciau... :::742 buvau pagalvojus apie jura siam savaitgaliui, bet tada dar pagalvojau apie kitus dalykus... big_smile

labas kaip besiseka :::b25 kas geriasnio, gal jau tuokijiais uz kokio bahuriuko, kad atrodo nebesilankai cia:D

o va cia tu tai pavarei... ;D ;D ;D ;D ;D  vos neiskritau is pado big_smile big_smile sakes! negi vaikinas turi atitraukt nuo iniko, t.y. tik vaikinas ? big_smile ups, vyras big_smile as net veikino neturiu... :V o apie vyra tuolab tik pasvajot... big_smile
o man sekas gerai - blogai (blogai del zieminiu batu, mat noriu nusipirkt ir negaunu tokiu, kurie man patiktu ir tiktu big_smile ). o kaip tau sekas? smile
>>>> Fiodorai, dar paragink ne tik mergeles cia stot, manau jusu, vaikinu, cia mazuma big_smile big_smile big_smile

12603

Diana, 18 parašė:
Fiodoras, 25 parašė:
Diana, 18 parašė:

kada spejai? as irgi noreciau... :::742 buvau pagalvojus apie jura siam savaitgaliui, bet tada dar pagalvojau apie kitus dalykus... big_smile

labas kaip besiseka :::b25 kas geriasnio, gal jau tuokijiais uz kokio bahuriuko, kad atrodo nebesilankai cia:D

o va cia tu tai pavarei... ;D ;D ;D ;D ;D  vos neiskritau is pado big_smile big_smile sakes! negi vaikinas turi atitraukt nuo iniko, t.y. tik vaikinas ? big_smile ups, vyras big_smile as net veikino neturiu... :V o apie vyra tuolab tik pasvajot... big_smile
o man sekas gerai - blogai (blogai del zieminiu batu, mat noriu nusipirkt ir negaunu tokiu, kurie man patiktu ir tiktu big_smile ). o kaip tau sekas? smile
>>>> Fiodorai, dar paragink ne tik mergeles cia stot, manau jusu, vaikinu, cia mazuma big_smile big_smile big_smile

<1 EINI GATVE IR TAM KAS TAU PATINKA SAKAI LABAS big_smile  ( nebijok kad pagalvos kad pakvaisus :::236...vistiek anksciau ar veliau kas nors uzkibs big_smile) )
<2 eini i koki didesni turgu ar parduotuve ir nusipirksi batu (kaimo parduotuvei parduoda batus nuo antro pasaulinio karo :::050(bet uztat kokybiski)) jei turi kreditine gali ir online tu batu parsisiust big_smile as nebandziau ir nesiulau:::a55 naudociau si metoda kaip paskutini sanca:V
<3o ka Tu galvoji ka as darysiu su berniukais cia ?;D geriau bobos... ptiuuuuu!!! paneles :::a48

12604

1. reik pamatyt toki, kuris patiktu big_smile :::757
2. praejau jau daug, bet vis tiek neradau big_smile
3. galvoju, kad gal galetum ir paneliu pagailet, kad nesigautu bobu turgus tongue ir siaip, koks cia vyru klubas, jei daugiau bus merginu? big_smile

12605

<:V nu jo
<ehhh sieolaikinis jaunimo skonis ,tokds sudetingas ir islepintas :? man gerai ir kaliosai :::110
(kai palyja ir milanieciai su kaliosais iseina :::b18 )
< nu jo;D  ar ne del pirmo  !"1"atsakymo Tau noretus kad cia butu daugiau vaikinu big_smile

12606

big_smile big_smile big_smile as cia ne tam, kad vaikina susirasciau wink

12607

Ne tam? :? Jei bus proga !Pasistenk mieloji Diana kad butu BUTENT tam :::818
WOO :::110

12608

big_smile big_smile big_smile o kokia man prasme cia ieskot vaikino? :::817 ir is vis, kokia prasme jo ieskot?... as dabar labai daug noriu is vaikino taigi... turbut teks palaukt kol pernoresiu big_smile

12609

vaikinas atsiranda tada, kai maziausiai jo tikiesi ir ieskai..ir butent tada jis buna pats geriausias wink wink p.s.Fiodorai, jei jau stosiu i jusu kluba, teks pavadinima keist arba man lyties keitimo operacijai pasirizti tongue

12610

Rita juk parasyt kad ir merginos prisideti gali kam tie krastutinumai ;D

12611

Rita, 22 parašė:

vaikinas atsiranda tada, kai maziausiai jo tikiesi ir ieskai..ir butent tada jis buna pats geriausias wink wink p.s.Fiodorai, jei jau stosiu i jusu kluba, teks pavadinima keist arba man lyties keitimo operacijai pasirizti tongue

Dar ne viena panele nekeite tos lities nes jos cia turi savo vieta musu klube tongue tau tik reikia pradziai perskaityti visa pirma puslapi :::008

12612

net visa pirma puslapi? ;D visus puslapius :::035

12613

Diana, 18 parašė:

big_smile big_smile big_smile o kokia man prasme cia ieskot vaikino? :::817 ir is vis, kokia prasme jo ieskot?... as dabar labai daug noriu is vaikino taigi... turbut teks palaukt kol pernoresiu big_smile

kaip Tau patogiau wink

12614

va kur suo pakastas......(ot, velnias! tinginiuke pasirodziau biski) wink atleiskit, gerbiamieji wink

12615

Rita, 22 parašė:

va kur suo pakastas......(ot, velnias! tinginiuke pasirodziau biski) wink atleiskit, gerbiamieji wink

"G-e-r-b-i-a-m-i-e-j-i" :=D

12616

o kas dabar negerai? smile

12617

Rita, 22 parašė:

o kas dabar negerai? smile

;D juokauji big_smile kas gali buti negerai :# atvirksciai wink(mandagumas cia labai vertinamas )

12618

saunu smile as uz mandaguma!

12619

Rita, 22 parašė:

saunu smile as uz mandaguma!

O be mandagumo Jūs gal tūrit ir kitokių privalumu big_smile? nu ta prasme NAVAROTU :=D

12620

Tai zinoma turim, kaip ir jus wink smile tik mandagus zmones tokiu dalyku nevardina wink