Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
O taip, o kaip gi kitaip? :]
tai o kaip ten del to globalinio atsilimo baigem?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 652 653 654 655 656 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
O taip, o kaip gi kitaip? :]
tai o kaip ten del to globalinio atsilimo baigem?
;D globalini atsilima skatina ir... (chuckle) na... garsiai cia nesakysiu
Hmm... Nea mano gamtines dujos yra ekologiskos ir globalinio atsilimo jos neskatina beto as ju i atmosfera neisleidziu tik isperdziu, iskarto susirenku ir perdirbu ;D
nea, as apie siluma, kuri atsiranda glaudziai ir aktyviai dviems veikiant ka nors labai malonaus
aaaa apie tokia.. .hmmm... nu jo toks tai gali buti zalingas gamtai.. labai zalingas ;D
ir ekonomikai hm.. pala, tai tada kinai, japonai ir kokie indai kalciausi, ane? ;D
Tia o kodel Kinijoj toks baisus badas? Ogi todel kad sildosi jie ten visaip per daug
butent apie ta ir kalbu ir po o pr juo kencia kios valsytbe nuo globalinio atsilimo
ka cia valstybe, visas pasaulis del globalinio atsilimo isnykt gali... :?
siaubas, pasiziurejau kaip rasau.. net geda.... klaidu begalybes..
as ten ir turejau omeny, kad kencia visos valstybes...
aaa... nu matai cia tubrut pirmas zenklas kad laikas eiti miegoti tai labanakt ! :* (hug)
labanakt
p.s. vadinas man tik miegot ir miegot, mat ir kalbu as taip...
:V .... turiu ir as tarti zodi. nors ir girtas kaip sikna.. (svenciau drauges mamos gimtadieni 44 subildejo ) lb smagiai pasibuvau ir pasismagines grizau namo
>>
Aruno as irgi pasiilgau visai jis gi cia kazkada man siule susitikti nes vaziavo i Kauna ir Vilniu cia kada :? bet negalejau as nes man akip visdad subine svyla nes per ilgai suda malu...
>> na jei lb pasistengciau tai ir as gal isipaisyciau i kompanija. bet as per daug sau meluoju ir darbu darau tik paskutinemis minutemis...
>> na o del to skrydzio i Talina tai jis man tik geguzes 4 ir busiu ten iki 18 dienos tai va. nzn ka cia dar pasakius.. tik kad man geda...
>> Auri as tai tau skypeje rasiau "as nezadu to ko nzn ar istesesiu" << tai va..
>> o KLP myliu mola tarpautini uosta, KURPIUS ir Memelio alu dar ta latino kluba bet ten man vietos mazai
latino klubas linksmas, bet tikrai ankstas bet iskitos puses gal ir gerai, juk silciau sokasi ) )
as zinau, kodel linas suka uodega dbr ;D as zinau ;D jis bijo valinskiene isgirst, nes paskutini karta, kai buvom susitike, as jam zadejau, kad isirasysiu dieviska ziema ir jam leisiu paklausyt tos dainos as viska zn
tai ir as sakau, kad cia kazkas keisto su tuo jo uodegos sukimu. Vat dabar viskas isaiskejo, deka musu gerbiamosios Nijolytes! )
Linai, nesiparink! As specialiai del taves parupinsiu ausu vatos, kad geriau atkostu spiegianti Valinskienes balsiuka ;D Bus tiesiog nepakartojamos kokybes garsas )
Reikia uzsipirkt mineralinio is anksto
O as galvoju ko tiek priraset:? ogi piankes rengiat :=D VERTIMAS->(PIANKES - METINES)
klesti kaip turgus tas sis forumas ;D
AA cia visada taip pries piankesPuse IESKOKO susirenka :=D
Vai vai kiek čia visko primąstyta Šiaip žinau kad negražu prašytis.. Bet ką daryt kai niekas nekviečia??? ;D;D;D
Va va o apie ka cia as kalbejau ;D
cia kvietimas visiem galioja ?
Nu matai irtau bus tekilos ir druskos pilnas uzpakalis
;D as karta teleporta turejau kai draugo 20 swentem taip smigau kad tik prabudau kai mane primusta jau ligoninej pazadino mieganti prilupo ;D cia va tada ir as tikrai turejau wieninteli sawo istorijoj gywawimo ta wadinamaji TELEPORTA ;D
o T GERA MINTIS:?
as zinau, kodel linas suka uodega dbr ;D as zinau ;D jis bijo valinskiene isgirst, nes paskutini karta, kai buvom susitike, as jam zadejau, kad isirasysiu dieviska ziema ir jam leisiu paklausyt tos dainos as viska zn
>>> pasakysiu tiesiai sviesiai "P___ tu is cia" juk zn kokiu tonu as tai sakau.. man ne ta nuotaika su tavo estradine muzika cia gyvenima trumpintis...
as tik 2 h miegojau, todel as piktas piktesnis uz viso pasaulio pykcius... :V
Nijolė, 21 parašė:as zinau, kodel linas suka uodega dbr ;D as zinau ;D jis bijo valinskiene isgirst, nes paskutini karta, kai buvom susitike, as jam zadejau, kad isirasysiu dieviska ziema ir jam leisiu paklausyt tos dainos as viska zn
>>> pasakysiu tiesiai sviesiai "P___ tu is cia" juk zn kokiu tonu as tai sakau.. man ne ta nuotaika su tavo estradine muzika cia gyvenima trumpintis...
jau tik nevaidink cia isizeidusio ir labai jau pasmerkto .... nes tu zinai, ka as tau siuo atveju pasakyciau... o jei dar nezinai, tai pamastyk .. pamastyk. o jei tavo makaule nesumasto.. tai as nebeturiu ka pasakyt
Linas, 20 parašė:Nijolė, 21 parašė:as zinau, kodel linas suka uodega dbr ;D as zinau ;D jis bijo valinskiene isgirst, nes paskutini karta, kai buvom susitike, as jam zadejau, kad isirasysiu dieviska ziema ir jam leisiu paklausyt tos dainos as viska zn
jau tik nevaidink cia isizeidusio ir labai jau pasmerkto .... nes tu zinai, ka as tau siuo atveju pasakyciau... o jei dar nezinai, tai pamastyk .. pamastyk. o jei tavo makaule nesumasto.. tai as nebeturiu ka pasakyt
>> pasakytu "eik tu __" su visu zaviuoju akcentu
Puslapiai Ankstesnis 1 … 652 653 654 655 656 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~