13061

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

O taip, o kaip gi kitaip? :]

tai o kaip ten del to globalinio atsilimo baigem? big_smile big_smile big_smile big_smile

13062

;D globalini atsilima skatina ir... (chuckle) na... garsiai cia nesakysiu :::818

13063

Hmm... Nea mano gamtines dujos yra ekologiskos ir globalinio atsilimo jos neskatina big_smile beto as ju i atmosfera neisleidziu big_smile tik isperdziu, iskarto susirenku ir perdirbu ;D

13064

nea, as apie siluma, kuri atsiranda glaudziai ir aktyviai dviems veikiant ka nors labai malonaus :::008

13065

aaaa apie tokia.. .hmmm... nu jo toks tai gali buti zalingas gamtai.. labai zalingas ;D

13066

ir ekonomikai big_smile hm.. pala, tai tada kinai, japonai ir kokie indai kalciausi, ane? ;D

13067

Tia o kodel Kinijoj toks baisus badas? Ogi todel kad sildosi jie ten visaip per daug big_smile

13068

butent apie ta ir kalbu big_smile ir po o pr juo kencia kios valsytbe nuo globalinio atsilimo big_smile

13069

ka cia valstybe, visas pasaulis del globalinio atsilimo isnykt gali... :?

13070

siaubas, pasiziurejau kaip rasau.. net geda.... :::757 klaidu begalybes..
as ten ir turejau omeny, kad kencia visos valstybes...

13071

aaa... big_smile nu matai cia tubrut pirmas zenklas kad laikas eiti miegoti big_smile tai labanakt ! :* (hug)

13072

labanakt :::818
p.s. vadinas man tik miegot ir miegot, mat ir kalbu as taip... :::818

13073

:V ....  turiu ir as tarti zodi. nors ir girtas kaip sikna.. (svenciau drauges mamos gimtadieni 44 subildejo smile ) lb smagiai pasibuvau ir pasismagines grizau namo smile
>>
Aruno as irgi pasiilgau visai big_smile jis gi cia kazkada man siule susitikti nes vaziavo i Kauna ir Vilniu cia kada :? bet negalejau as nes man akip visdad subine svyla nes per ilgai suda malu...

>> na jei lb pasistengciau tai ir as gal isipaisyciau i kompanija. bet as per daug sau meluoju ir darbu darau tik paskutinemis minutemis... 

>> na o del to skrydzio i Talina tai jis man tik geguzes 4 ir busiu ten iki 18 dienos tai va. nzn ka cia dar pasakius.. tik kad man geda...

>> Auri as tai tau skypeje rasiau "as nezadu to ko nzn ar istesesiu" << tai va.. :::225

>> o KLP myliu mola tarpautini uosta, KURPIUS ir Memelio alu dar ta latino kluba bet ten man vietos mazai big_smile

13074

latino klubas linksmas, bet tikrai ankstas big_smile bet iskitos puses gal ir gerai, juk silciau sokasi big_smile) big_smile)

13075

as zinau, kodel linas suka uodega dbr ;D as zinau ;D jis bijo valinskiene isgirst, nes paskutini karta, kai buvom susitike, as jam zadejau, kad isirasysiu dieviska ziema ir jam leisiu paklausyt tos dainos big_smile as viska zn :::b02

13076

tai ir as sakau, kad cia kazkas keisto su tuo jo uodegos sukimu. Vat dabar viskas isaiskejo, deka musu gerbiamosios Nijolytes! big_smile)

Linai, nesiparink! As specialiai del taves parupinsiu ausu vatos, kad geriau atkostu spiegianti Valinskienes balsiuka ;D Bus tiesiog nepakartojamos kokybes garsas big_smile)

13077

Auris, 20 parašė:

Reikia uzsipirkt mineralinio is anksto big_smile big_smile big_smile

O as galvoju ko tiek priraset:? ogi piankes rengiat :=D VERTIMAS->(PIANKES - METINES) smile

Edgaras, 19 parašė:

klesti kaip turgus tas sis forumas ;D

AA cia visada  taip pries piankes:::019Puse IESKOKO susirenka :=D

Karolina, 20 parašė:

Vai vai kiek čia visko primąstyta :::216 Šiaip žinau kad negražu prašytis.. :::011 Bet ką daryt kai niekas nekviečia??? ;D;D;D

Va va o apie ka cia as kalbejau ;D

Edgaras, 19 parašė:

cia kvietimas visiem galioja ? yikes

Nu  matai irtau bus tekilos ir druskos pilnas uzpakalis :::111

Edgaras, 19 parašė:

;D as karta teleporta turejau kai draugo 20 swentem taip smigau kad tik prabudau kai mane primusta jau ligoninej pazadino big_smile mieganti prilupo ;D cia va tada ir as tikrai turejau wieninteli sawo istorijoj gywawimo ta wadinamaji TELEPORTA ;D

o T GERA MINTIS:?

13078

Nijolė, 21 parašė:

as zinau, kodel linas suka uodega dbr ;D as zinau ;D jis bijo valinskiene isgirst, nes paskutini karta, kai buvom susitike, as jam zadejau, kad isirasysiu dieviska ziema ir jam leisiu paklausyt tos dainos big_smile as viska zn :::b02

>>> pasakysiu tiesiai sviesiai "P___ tu is cia" juk zn kokiu tonu as tai sakau.. man ne ta nuotaika su tavo estradine muzika cia gyvenima trumpintis...
as tik 2 h miegojau, todel as piktas piktesnis uz viso pasaulio pykcius... :V

13079

Linas, 20 parašė:
Nijolė, 21 parašė:

>>> pasakysiu tiesiai sviesiai "P___ tu is cia" juk zn kokiu tonu as tai sakau.. man ne ta nuotaika su tavo estradine muzika cia gyvenima trumpintis...

jau tik nevaidink cia isizeidusio ir labai jau pasmerkto ....  nes tu zinai, ka as tau siuo atveju pasakyciau... o jei dar nezinai, tai pamastyk .. pamastyk. o jei tavo makaule nesumasto.. tai as nebeturiu ka pasakyt

13080

Nijolė, 21 parašė:
Linas, 20 parašė:
Nijolė, 21 parašė:

jau tik nevaidink cia isizeidusio ir labai jau pasmerkto ....  nes tu zinai, ka as tau siuo atveju pasakyciau... o jei dar nezinai, tai pamastyk .. pamastyk. o jei tavo makaule nesumasto.. tai as nebeturiu ka pasakyt

>> pasakytu "eik tu __" su visu zaviuoju akcentu wink :::435 :::a20