Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
deja.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 653 654 655 656 657 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
deja.
Hmm.. Linai, eik miegot.
Tomai, nesijaudink, mes tau pastu atsiusim stopke !
Am... sveiki gyvi visi )
Hmm.. Linai, eik miegot.
>> eisiu 9 miegoti.
Am... sveiki gyvi visi )
Auris, 20 parašė:Hmm.. Linai, eik miegot.
Am... sveiki gyvi visi )
>> eisiu 9 miegoti.
na, tikesiu, jei ryte, nes jei turejai omeny 21 .. tai apsimelavai...
ei atsakykit wisi uz viena vienas uz wisus ? ;D nes man grasina ;D
ei atsakykit wisi uz viena vienas uz wisus ? ;D nes man grasina ;D
kas tau grasina?
Hmm.. Linai, eik miegot.
Am... sveiki gyvi visi )
Ale nors tiek zmones nepamirsta:?
Auris, 20 parašė:Hmm.. Linai, eik miegot.
Am... sveiki gyvi visi )
Ale nors tiek zmones nepamirsta:?
Jautiesi pamirstas? Nesijaudink - praeis
Noreciau uzsiregistroti i sy kluba:)) Vardas Edvardas metai 22, kuklumo lygis: Neradau dar prietaiso matoti lygi
Noreciau uzsiregistroti i sy kluba:)) Vardas Edvardas metai 22, kuklumo lygis: Neradau dar prietaiso matoti lygi
Nu, mldc, sveikinu zengus pirma zingsni i iskuklinimo taka ;D
...sita, sio klubo siokia tokia statistine informacija - 99% cia parasusiuju uzsiregistruoti klube, prapuole be zinios ir daugiau nebeparase.. Ka manai apie sia statistika? )
Manau reiketu susirupinti kriminaliniai tarnybai sio atveju:D arba antras varinatas: per meetus jus visiems sakot vaziojam VOKIETIJA pazintines keliones, ir jie lieka ten, nu savaime aisku ko:DDD
Manau reiketu susirupinti kriminaliniai tarnybai sio atveju:D arba antras varinatas: per meetus jus visiems sakot vaziojam VOKIETIJA pazintines keliones, ir jie lieka ten, nu savaime aisku ko:DDD
Hehehhe... Na, as prisipazinsiu, kad mes ju tikrai nevalgom bet jie kazkodel parase viena karta daugiau nebeapsilanko... Kazkokie vienetiniai norai Tai kaip tavo norai laikos siandiena? )
Mano norai kad man uz 3 valandu i darba i naktine pamaina, tad as be jokiu noru snd:D
Mano norai kad man uz 3 valandu i darba i naktine pamaina, tad as be jokiu noru snd:D
Mldc :} kur dirbi?
As statoile kai dirbau irgi naktines pamainas turedavau - jopstararai kokia kankalyne budavo... Regis darbinausi kaip operatorius-pardavejas, o isidarbines supratau, kad dar ir grindu plovejas, siurblejas, langu valytojas, kiemo slavejas, tualetu valytojas, prekiu nesiotojas, rusiuotojas... ir dar daug kitu profesiju viename ;D cia aplenkiu net Head and Shoulders 3 in 1 sampuna ;D
Turi gera humoro jausma, pagirtina:) as dirbu spaustuvejej, tos zurnalus kur skaitai apie masina ir panas, arba sprendi kryziazodzius tai zinok, jos psausdinu as:D
Turi gera humoro jausma, pagirtina:) as dirbu spaustuvejej, tos zurnalus kur skaitai apie masina ir panas, arba sprendi kryziazodzius tai zinok, jos psausdinu as:D
ooo! Cia buvo mano megiamiausias uzsiemimas per naktines pamainas - vietoj plovimo argi imanoma atsispirti ir nepaskaityti kokio "Playboy" zurnalioko ? ~
Humoro jausmas, tai cia privalomas kursas NIKe. (NIK = Nedrasus Ir Kuklus) ) Turi surinkti 20 kreditu, kad gauti NIK diploma :] cia tau ne suns paparas, o rimtas reikalas
P.S.: tai namai perkimsti zurnalais nukniauktais is spaustuves? )
O jei turiu daugiau kreditu?:D isigyti galima?:D ne, nenesu makulaturos, drabe prisiskaitau viska kas atsiras parduotuviu lentynuose tik po menesio:D
tai o neuzsiemi slaptu skanavimu ir poto i kokius lietuvos torrentus nemetai pdf failu? :] as tai statoile uz saskaitas fakturas dar prisismeigdavau antra alga prie savosios ;D tai irgi nelegalu budavo, bet watahel, ne visi angelais gimem!! )
Nea, cia pas mus, kad kreditus gauti, reikia juos issidereti per meeta su tekilos buteliu ;D ilgas ir labai neblaivus tas diplomo gynymasis pas mus ;D
o svieziena na kaip vasara taip ir naujas koks zmogus issikuklinti uzsigeidzia :-)
> rebilituosime tave visi kaip nors
Taip, taip... atlausim pora paskaiteliu, praktika praeisi per meeta, diploma apsiginsi su tekila... ir gyvenimui kaip naujai gimes ! )
Linai, kaip miegas? )
P.S.: Blemba, tas naujas ieskokas pasunkino man darba. nebegaliu i pagrindini puslapi atnaujinti nuorodu i kiekvieno anketa, nes viskas JAVA scripte dabar. Hhhmmm... Turit patarimu?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 653 654 655 656 657 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~