13081

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

deja.

13082

Hmm.. Linai, eik miegot. :::a16

Tomai, nesijaudink, mes tau pastu atsiusim stopke ! :::b01

Am... sveiki gyvi visi big_smile)

13083

Auris, 20 parašė:

>> eisiu 9 miegoti.

13084

Linas, 20 parašė:
Auris, 20 parašė:

>> eisiu 9 miegoti.

na, tikesiu, jei ryte, nes jei turejai omeny 21 .. tai apsimelavai...

13085

ei atsakykit wisi uz viena vienas uz wisus ? ;D nes man grasina ;D

13086

Edgaras, 19 parašė:

ei atsakykit wisi uz viena vienas uz wisus ? ;D nes man grasina ;D

kas tau grasina? yikes

13087

Auris, 20 parašė:

Ale nors tiek zmones nepamirsta:?

13088

Tomas, 25 parašė:
Auris, 20 parašė:

Ale nors tiek zmones nepamirsta:?

Jautiesi pamirstas? big_smile Nesijaudink - praeis big_smile

13089

Noreciau uzsiregistroti i sy kluba:)) Vardas Edvardas metai 22, kuklumo lygis: Neradau dar prietaiso matoti lygi big_smile

13090

Edvardas, 22 parašė:

Noreciau uzsiregistroti i sy kluba:)) Vardas Edvardas metai 22, kuklumo lygis: Neradau dar prietaiso matoti lygi big_smile

Nu, mldc, sveikinu zengus pirma zingsni i iskuklinimo taka ;D

...sita, sio klubo siokia tokia statistine informacija - 99% cia parasusiuju uzsiregistruoti klube, prapuole be zinios ir daugiau nebeparase.. Ka manai apie sia statistika? big_smile)

13091

Manau reiketu susirupinti kriminaliniai tarnybai sio atveju:D arba antras varinatas: per meetus jus visiems sakot vaziojam  VOKIETIJA pazintines keliones, ir jie lieka ten, nu savaime aisku ko:DDD

13092

Edvardas, 22 parašė:

Manau reiketu susirupinti kriminaliniai tarnybai sio atveju:D arba antras varinatas: per meetus jus visiems sakot vaziojam  VOKIETIJA pazintines keliones, ir jie lieka ten, nu savaime aisku ko:DDD

Hehehhe... Na, as prisipazinsiu, kad mes ju tikrai nevalgom big_smile bet jie kazkodel parase viena karta daugiau nebeapsilanko... Kazkokie vienetiniai norai big_smile Tai kaip tavo norai laikos siandiena? big_smile)

13093

Mano norai kad man uz 3 valandu i darba i naktine pamaina, tad as be jokiu noru snd:D

13094

Edvardas, 22 parašė:

Mano norai kad man uz 3 valandu i darba i naktine pamaina, tad as be jokiu noru snd:D

Mldc :} kur dirbi?

As statoile kai dirbau irgi naktines pamainas turedavau - jopstararai kokia kankalyne budavo... Regis darbinausi kaip operatorius-pardavejas, o isidarbines supratau, kad dar ir grindu plovejas, siurblejas, langu valytojas, kiemo slavejas, tualetu valytojas, prekiu nesiotojas, rusiuotojas... ir dar daug kitu profesiju viename ;D cia aplenkiu net Head and Shoulders 3 in 1 sampuna ;D

13095

Turi gera humoro jausma, pagirtina:) as dirbu spaustuvejej, tos zurnalus kur skaitai apie masina ir panas, arba sprendi kryziazodzius tai zinok, jos psausdinu as:D

13096

Edvardas, 22 parašė:

Turi gera humoro jausma, pagirtina:) as dirbu spaustuvejej, tos zurnalus kur skaitai apie masina ir panas, arba sprendi kryziazodzius tai zinok, jos psausdinu as:D

ooo! Cia buvo mano megiamiausias uzsiemimas per naktines pamainas - vietoj plovimo argi imanoma atsispirti ir nepaskaityti kokio "Playboy" zurnalioko ? big_smile~

Humoro jausmas, tai cia privalomas kursas NIKe. (NIK = Nedrasus Ir Kuklus) big_smile) Turi surinkti 20 kreditu, kad gauti NIK diploma :] cia tau ne suns paparas, o rimtas reikalas big_smile big_smile

P.S.: tai namai perkimsti zurnalais nukniauktais is spaustuves? big_smile)

13097

O jei turiu daugiau kreditu?:D isigyti galima?:D big_smile ne, nenesu makulaturos, drabe prisiskaitau viska kas atsiras parduotuviu lentynuose tik po menesio:D

13098

tai o neuzsiemi slaptu skanavimu ir poto i kokius lietuvos torrentus nemetai pdf failu? :] as tai statoile uz saskaitas fakturas dar prisismeigdavau antra alga prie savosios ;D tai irgi nelegalu budavo, bet watahel, ne visi angelais gimem!! big_smile)

Nea, cia pas mus, kad kreditus gauti, reikia juos issidereti per meeta su tekilos buteliu ;D ilgas ir labai neblaivus tas diplomo gynymasis pas mus ;D

13099

o svieziena big_smile big_smile na kaip vasara taip ir naujas koks zmogus issikuklinti uzsigeidzia :-)
> rebilituosime tave visi kaip nors big_smile big_smile

13100

Taip, taip... atlausim pora paskaiteliu, praktika praeisi per meeta, diploma apsiginsi su tekila... ir gyvenimui kaip naujai gimes ! big_smile)

Linai, kaip miegas? big_smile)

P.S.: Blemba, tas naujas ieskokas pasunkino man darba. nebegaliu i pagrindini puslapi atnaujinti nuorodu i kiekvieno anketa, nes viskas JAVA scripte dabar. Hhhmmm... Turit patarimu?