13521

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Lina, 24 parašė:

ingrida, klausias o tu prisiregimus nuorodas ikeli ar paprastai nes man jos nerodo :?
>>>Laukiam laukiam atsakymu is Theo ir Fiodaro wink

hmmm hmm nu paziurejau, kad rimtai nieko nerodo big_smile nu paprastai turbut as jas ikeliu tongue
nu nueikit i youtube/lietuviska degtine (pasirinkit ta kur ikele nematomadrauge pries 5 menesius)
tikiuos, kad gausis kas nors bliamba big_smile
p.s.o tai anksciau keliau nuorodas rode berods :::041 paaiskink kaip te reik big_smile

13522

nu ir as bandziau ja ikelt bet ir nerodo :? idomiai cia :?

13523

neina, ikelt :V su youtube visada taip :-) kazkokia betvarke big_smile)

13524

jauciu cia darbuojas "lietuviskos degtines" konkurentai big_smile

13525

pirmas kartas  meginam dar karta big_smile

13526

Ingrida....fuuuuuuuuu... zinau sita... fu fu fu hmm man jis nepatinka :::818

13527

man ir nepatinka tongue tai ir bandau Auri atbaidyt nuo daugiadieniu big_smile (slykstesnio nieko neradau)

13528

nu sesiau kaip tau su bakalauriniu :?

13529

mes degtines negeriam tongue

>> sesiau, nzn hmm dbr laukiu 3dienio, kai pasakys >> 3.14zdink is naujo viska rasyt big_smile) nzn.. tikiuosi, kad taip nebus :-)

13530

as tavim tikiu viskas bus liux big_smile
>>>nusipirkau vakar auskariukus prie slebes (chuckle)

13531

pala pala, ka jus ten geriat smile ar ne tekila ar kas ten 120 lt kazkur kainuoja big_smile reiks paieskot kokiu vaizdeliu big_smile
p.s. nereiks perrasyt to bakalauro wink nes niekam to nelinkeciau big_smile

13532

kokius auskarus??? as tai batu nerandu, o suknele tai tikrai siusiu, nes nera normaliu hmm
>>>tikrai ji, Ingriduk, tiek nekainuoja.. ne ne ne

13533

tokios kaip rikutes bet dar irdele kada nedidele, naa tokia paprasti bet faini :V o del batu tai as ir nzn jei cia ko nerasiu grizus kazka nusipirksiu..
>>>Ingrida norvegijoj tekila kainuoja apie 300nok, tai gaunasi apie 120lt wink

13534

na as tai nemaciau tos nuorodos man neatidare kur NeLinute idejo :?
>> keistai cia kazkaip :?
>>> na tai gal meskit paprastai linka kur adresu juostoj buna :? tada problemu nekils :?

13535

tai as ta adresa taip ir rasau, kur buna adresu juosto tiesiog nukopinu ir nupastinu i ten kur reikia ir fsio, bet kad zarazos nerodo

13536

va ---------> http://www.youtube.com/watch?v=hxU4HTfXzSA smile
o jus jau ir balinem suknelem rupinates big_smile as tai visai apie tai negalvoju neutral

13537

nu sukneles cia kitai progai su nik klubu cia nesusije :V

13538

tai ka siandien draugai veiket :? as tai su mama nuvariau paziuret i maximos lauko prekyba, paskui lekem iki rancukes big_smile) dar su teta susitikus buvau big_smile) ir dbr varskes kazkoki pyraga kemsu :H lb skanu :H lb lb

13539

oi, tai visai daug nuveikei tongue jei as skaitaus i tuos draugus tai ...as su mama buvau turguj big_smile paskui mezgiau mezgiau ir mezgu dar vis vis i ieskoka zvelgdama big_smile skanaus!kas su varske, tas ui kaip skanu smile

13540

as tai atsikeliau po 6 paskui uzmigau ir islipau is lovos 9 tada pasitvarkiau namus smile sukroviau puse savo garderobo i tarnaite (skalbimo masina) tada pavalgiau sio bei to smile tada nuvaziavau pas mociute pagaminau jai valgyti (teta buvo isvaziavusi tai negalejo ja pasirupinti) paskui paskambino dede jis vaziavo is km pakeliui  i kauna tai pas mane nachaliavai kavos isgere :::b02 ir paskui vel pas mociute nulekiau jis paziureti ir ten ziurejau TV ir tada dar chiau chiau kale i lauka isvedziau smile
> viskas smile db jauciu lyginsiu drabuzius smile