Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ar neperdaug matai
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 679 680 681 682 683 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ar neperdaug matai
hmm.. :] nu negi dabar pyksi ant manes, kad viska uzmatau? As gi geras berniukas...
jo jo tu geras kai dantim i siena miegi
siaip Auris cia gerai suvarte ;D tipo Lina nesuprato ;D kad apie ja ) bet nieko )
>> o sesiukas mano :H teisus ;D kai dantim i siena ;D tada pats geriausias :H ;D
... gerai pagalvok :V o gal vis delto taip :-)
nu ir gerai... :? :? :?
gerai gerai, jau pradedi vaidinti :H
nebetarsiu cia ne zodzio.
hmmm...
sauliuk :H zinai, kaip as tave beprotiskai fantastiskai nerealiai myliu ir turbut isivaizduoji, kaip as tau sike isspardysiu uz tavo tuos zodzius: "nebetarsiu cia ne zodzio. " ateis mano atostogos, tai as tave aplankius paauklesiu vaiksciojantis megztuk tu :H
padukeliai
as tai paziurejau laida per exploreri apie Ayrtona Senna, tai laibai susidomejau, siaip didis zmogus
taigi cia tas dedzius is f-1 :? ar as klystu :?
taaip sesiau tu teisi cempionas tik deja deja. pasbaige jam vienos tragiskai
kazkokia komanda bankrutavo :? tik ziniu nepaziurejau,tai nzn kokia :? o apie ta dede as daug zinau :-) brolis pasakojo man
>>hm... ? ? ? hmm... supyko
na ir as jau nemazai zinau jis daug rekordu pasieke ir jei ne jo mirtis tasi sumis nebutu patapes cempionu
>>va super aguri pasitrauke
true true (mm) o tos komandos as net nzn :?
>> nupirksiu as tau ta megztini ;D tik jau baik :V
>> :H niu gerai, jau tada taika ir seile ;]~~~
bet jau teks tau ji ir nesiot
butinai :] apsiausiu ir neislysiu kol nesuplys :H
o jus seiles seiles ;D teks atskira namuka jumi jamt (chuckle) :V
:V :V :V O taip imanoma? ;]~~
tai kas be ko nu seiles meiles einu as jau i pataliskius, nes ryt anksti keltis daug nerirasytkit :V saldziu :H
Puslapiai Ankstesnis 1 … 679 680 681 682 683 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~