14041

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

na, as i praeiti neziuriu, tai nezinau ;D;D;D (kazkurioj temoj rasiau, kad nebesigarbanosiu neutral  )

14042

Nesivarzyk, tegul plaikstosi garbanos big_smile nieko blogo tame nera wink tas nebe reiskia uzdarymo to kas tavyje smile gerai smegenis isploviau? big_smile

14043

baik tu cia ...erezijas skleist big_smile kad supranti, man jau geda karts nuo karto :::734rimtai smile bet tai ka man daryt, kad as taip pagalvoju ;Dneblogai isplovei...ka naudojai?? big_smile

14044

savo liezuvio galia ;D nieko nedaryt, galvot toliau sekmingai ;D kokia cai geda, visi savi big_smile

14045

vajezau big_smile:D:D:D:D:D:D kuo toliau, tuo graziau..jau ir liezuvi idarbinai ;D aha, svarbiausia galvoti, nes kai nebegalvosiu, tai bus chana big_smile ...visi savi, tikrai, todel issivaizdina ir foruman neuzsuka :::b54

14046

smaikstuoliai , bet tema tai neblogai issiplete

14047

Tautvydai, malonu butu jei prisidetum wink :::435 big_smile

14048

siaip as buvau tarp tu kurie padejo ikurejams wink senokai cia jau nebuvau. Vilniuje as su lauriu laikem fronta, o meetus organizavo juste ir gina ... lygtais nieks ir nepasikeite big_smile

14049

hmmm...kad as zinok kaip ir naujoke tada skaitaus big_smile uzsiregistravau rugpjuti, tai va, dar metu nera smile tai padejai ir pabegai..sloves, matyt, issigandai big_smile nebijok, nesuplesysim, nesuvalgysim tongue Lauriu?kas toks?tegu ateina ir prisistato big_smile..kazkaip idomiai...susitikimus organizuodavo paneles :)dabar vel gal uzsikabliuosi cia? smile

14050

Linuk, mielasis.. ne alkoholizmas man galvoj, kai ziuriu i ta buteli.. tiesiog ziuriu ir nenoriu ;D snd su mama lakstom po parde, ir klausia ji manes: gal alaus perkam, nes tas nesigeria ;D nzn, nesinori... nors siandien geriau alucio, nedaug, tik kelis gurksnius (mm)
>> na, o man, Ingrida, mergina tikrai neasocijuojasi su olialinemis :-) man tiesiog graziau skamba mergina, pana ir pan. nei merga. nzn kodel hmm o del tavo prisijungimo hmm hmm.. tu tikrai cia prie musu prisidejai rugpjuti :? menesiu nesumaisei :?
o del to ;D ka tau daryt, kad tu taip pagalvojai :-) (gal dbr nudziugsi big_smile) ) as ir daug galvoju. labai. net sugalvojau kokiam nemokamam tikslui savo 0.2 proc butu galima skirti... tik neparasau ;D pasisneku su savim ir baigiasi diskusijos ;D
>>> na, as siandien neuzsukau, nes betonavom kaime grindis big_smile) siandien ismokau maisyt zvyra su cementu ir daryt paskui is ju ezera ir uztvankas ;D zdz, saugot, kad vanduo neisbegtu is duobes big_smile) zdz, buvau statybininke :::347 kai uzaugsiu jau mokesiu pasistatyt savo :::632
o rytoj varysiu ziuret fules :::b18

14051

Nijolyt, as kalbejau kada prisiregistravau ieskok.lt smile o cia, forume, turbut koks trecias menesiukas...jei reiks kada tiksliau pasiziuresiu, nes juk pirma kart pasireiskiau blevyzgose, tai lengva suziuret tongue
nagi nagi big_smile:D:D ir kokiam tikslui tuos 0,2% skirti noretumete, panele smile i ausi pakuzdekite man big_smile
tai tu tiesiog saunuole, dauk ka nuveikei wink as tai turejau tris mazus svecius smile spekit kas is kambario liko ;D;D db mastau nuo ko pradet tvarkytis big_smile aisku, daug kas i skalbimo masina keliaus..jetau, kaip dziaugiuos, kad diena nesitvarkiau, o jau ketinau big_smile

14052

sweiki gyvi gal kas ir negywi ? big_smile kaip laikote ? klausykit gal kas esat snd ar bent gal kas zino gal kas yra snd kulautuwoj is klulbiskiu ;] ?

14053

Edgarai, tu vel vienas gerei? big_smile

14054

negeriau snd bet siaip meno klausiau big_smile

14055

oi tu, idomu butu suzinoti kokios rusies tas menas :Dlabas rytas, visiems smile

14056

Ingrida, 22 parašė:

oi tu, idomu butu suzinoti kokios rusies tas menas :Dlabas rytas, visiems smile

koks koks? nu dainuojamoji poezija big_smile wa toks big_smile

14057

Edgarai, tikrai nesitikejau is taves tokio atsakymo :)saunuolis tongue

14058

Tautvydas, 22 parašė:

siaip as buvau tarp tu kurie padejo ikurejams wink senokai cia jau nebuvau. Vilniuje as su lauriu laikem fronta, o meetus organizavo juste ir gina ... lygtais nieks ir nepasikeite big_smile

cia jau visai kita lyga :] prasyciau nelyginti ;D

>>> Jau kaip prisibaliavojom mes su Lina ir Karolina tai juuuuuuuus neisivaizduojate :] :] :] :]

14059

Slapukai jus smile o mums niekad nepranesat wink taip jau ir zinau...jei pervesciau jums tuos 0,2%, tai matyciau juos kaip savo ausis big_smile (zvilgt zvilgt, bet anei kaip) tongue
Saunu, kad gerai praleidot laika smile tik ...kur mergaites padejai? big_smile

14060

gi taremes cia nike nematei? ? ? :? nu va.. Hebra, reikes Ingrida griebt sekanti karta kai meetinames :]