Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na, as i praeiti neziuriu, tai nezinau ;D;D;D (kazkurioj temoj rasiau, kad nebesigarbanosiu )
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 701 702 703 704 705 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na, as i praeiti neziuriu, tai nezinau ;D;D;D (kazkurioj temoj rasiau, kad nebesigarbanosiu )
Nesivarzyk, tegul plaikstosi garbanos nieko blogo tame nera tas nebe reiskia uzdarymo to kas tavyje gerai smegenis isploviau?
baik tu cia ...erezijas skleist kad supranti, man jau geda karts nuo karto rimtai bet tai ka man daryt, kad as taip pagalvoju ;Dneblogai isplovei...ka naudojai??
savo liezuvio galia ;D nieko nedaryt, galvot toliau sekmingai ;D kokia cai geda, visi savi
vajezau :D:D:D:D:D:D kuo toliau, tuo graziau..jau ir liezuvi idarbinai ;D aha, svarbiausia galvoti, nes kai nebegalvosiu, tai bus chana ...visi savi, tikrai, todel issivaizdina ir foruman neuzsuka
smaikstuoliai , bet tema tai neblogai issiplete
Tautvydai, malonu butu jei prisidetum
siaip as buvau tarp tu kurie padejo ikurejams senokai cia jau nebuvau. Vilniuje as su lauriu laikem fronta, o meetus organizavo juste ir gina ... lygtais nieks ir nepasikeite
hmmm...kad as zinok kaip ir naujoke tada skaitaus uzsiregistravau rugpjuti, tai va, dar metu nera tai padejai ir pabegai..sloves, matyt, issigandai nebijok, nesuplesysim, nesuvalgysim Lauriu?kas toks?tegu ateina ir prisistato ..kazkaip idomiai...susitikimus organizuodavo paneles :)dabar vel gal uzsikabliuosi cia?
Linuk, mielasis.. ne alkoholizmas man galvoj, kai ziuriu i ta buteli.. tiesiog ziuriu ir nenoriu ;D snd su mama lakstom po parde, ir klausia ji manes: gal alaus perkam, nes tas nesigeria ;D nzn, nesinori... nors siandien geriau alucio, nedaug, tik kelis gurksnius (mm)
>> na, o man, Ingrida, mergina tikrai neasocijuojasi su olialinemis :-) man tiesiog graziau skamba mergina, pana ir pan. nei merga. nzn kodel o del tavo prisijungimo hmm.. tu tikrai cia prie musu prisidejai rugpjuti :? menesiu nesumaisei :?
o del to ;D ka tau daryt, kad tu taip pagalvojai :-) (gal dbr nudziugsi ) ) as ir daug galvoju. labai. net sugalvojau kokiam nemokamam tikslui savo 0.2 proc butu galima skirti... tik neparasau ;D pasisneku su savim ir baigiasi diskusijos ;D
>>> na, as siandien neuzsukau, nes betonavom kaime grindis ) siandien ismokau maisyt zvyra su cementu ir daryt paskui is ju ezera ir uztvankas ;D zdz, saugot, kad vanduo neisbegtu is duobes ) zdz, buvau statybininke kai uzaugsiu jau mokesiu pasistatyt savo
o rytoj varysiu ziuret fules
Nijolyt, as kalbejau kada prisiregistravau ieskok.lt o cia, forume, turbut koks trecias menesiukas...jei reiks kada tiksliau pasiziuresiu, nes juk pirma kart pasireiskiau blevyzgose, tai lengva suziuret
nagi nagi :D:D ir kokiam tikslui tuos 0,2% skirti noretumete, panele i ausi pakuzdekite man
tai tu tiesiog saunuole, dauk ka nuveikei as tai turejau tris mazus svecius spekit kas is kambario liko ;D;D db mastau nuo ko pradet tvarkytis aisku, daug kas i skalbimo masina keliaus..jetau, kaip dziaugiuos, kad diena nesitvarkiau, o jau ketinau
sweiki gyvi gal kas ir negywi ? kaip laikote ? klausykit gal kas esat snd ar bent gal kas zino gal kas yra snd kulautuwoj is klulbiskiu ;] ?
Edgarai, tu vel vienas gerei?
negeriau snd bet siaip meno klausiau
oi tu, idomu butu suzinoti kokios rusies tas menas :Dlabas rytas, visiems
oi tu, idomu butu suzinoti kokios rusies tas menas :Dlabas rytas, visiems
koks koks? nu dainuojamoji poezija wa toks
Edgarai, tikrai nesitikejau is taves tokio atsakymo :)saunuolis
siaip as buvau tarp tu kurie padejo ikurejams senokai cia jau nebuvau. Vilniuje as su lauriu laikem fronta, o meetus organizavo juste ir gina ... lygtais nieks ir nepasikeite
cia jau visai kita lyga :] prasyciau nelyginti ;D
>>> Jau kaip prisibaliavojom mes su Lina ir Karolina tai juuuuuuuus neisivaizduojate :] :] :] :]
Slapukai jus o mums niekad nepranesat taip jau ir zinau...jei pervesciau jums tuos 0,2%, tai matyciau juos kaip savo ausis (zvilgt zvilgt, bet anei kaip)
Saunu, kad gerai praleidot laika tik ...kur mergaites padejai?
gi taremes cia nike nematei? ? ? :? nu va.. Hebra, reikes Ingrida griebt sekanti karta kai meetinames :]
Puslapiai Ankstesnis 1 … 701 702 703 704 705 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~