Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
alus pradzioj..jei nepavyksta laiziakas, tada jau tekila jamat (aiskink ir aiskink tam senimui )
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 710 711 712 713 714 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
alus pradzioj..jei nepavyksta laiziakas, tada jau tekila jamat (aiskink ir aiskink tam senimui )
Alus tai kaip alyva masinai, sutepi kad geriau slystu ir tada uzsimeti ka nors rimtesnio ;D
Alus tai kaip alyva masinai, sutepi kad geriau slystu ir tada uzsimeti ka nors rimtesnio ;D
ir gaunas benzinas ;D
.......krc.... :V taip apdergti internete tik Ta is marijampoles moka.....
Linai? ner cia is Marijampoles..tik is M@res ;D
nu zdarova hebra kaip nuotaikos? kaip savaitgalis?
ui, labas nerealus savaitgalis, nes nereali chebra, kurios nera :D:D kaip tau? sio klubo narys gal busi?
as cia matai turiu tokia beda po komkandiruotes meto belekaip tai kada prisijungiu kada po men neiseina prisijungt tai biskuti poliava. o tiesa pasakious net nzn ar mane pripazino kaip klubo nari.
apie savaitgali papasakok ka idomaus?????
as tai vat is po juros katik gryzau vandenelis pasaka
na, zinok as viso klubo dar neperskaiciau, tai negaliu pasakyt ar tu cia priregistruotas ar ne bet jau 130 psl iveikiau ;Dtai palukek koki menesi ir as tau pasakysiu ;D o jei rimtai, tai pirmam puslapiuky pasiziurek
apie savaitgali..nieko idomaus...
hey uzsukau pasakyt labas rytoj prasideda mano bemieges dienos tikiuosi visi turejot grazu savaitgali
>> p.s. Linuk, man tevai zinok ir varda dave ....
labas, Nijolyt o kur tu busi?
namie jau
namie jau
kazkokia eilini syki nepadoriai apsinesus :? (;D;D;D)
jau cia kazkokiais ragais man kvepia cia is visur pro visur ir galiu pasakyt kad neskaniai, labai neskaniai... ai nu bet vistiek Nijolyt, Linuk... myliu jus vienodai :H !
Ai...em...dar kazka pasakyt norejau... ai taip! Labanakt !
sveiki. kaip nuotaikos po darbo dienos?
pataisysiu, Justinai... po ATOSTOGU dienos
ir as prisidesiu prie atostogu dienos idejos ;D
as jums pavydziu
as tau atsibudau tik 19:00 valanda
o as 15:00 bet irgi visa diena kaip lavonas nuo miego pertekliaus
Puslapiai Ankstesnis 1 … 710 711 712 713 714 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~