1481

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

as vakar tik 4a uzmigau.. ta pati problema, kaip Linui, tik kad as diena ne 2min, o 2val "nusnaudes" buvau.. ir uz 3u valandu jau reikejo keltis.. biskuti miego truuksta, o dar 300km i Vilniu reik padaryt, tikiuosi neuzmigsiu wink oeky ishkeliauju..

1482

Lauras, 20 parašė:

as vakar tik 4a uzmigau.. ta pati problema, kaip Linui, tik kad as diena ne 2min, o 2val "nusnaudes" buvau.. ir uz 3u valandu jau reikejo keltis.. biskuti miego truuksta, o dar 300km i Vilniu reik padaryt, tikiuosi neuzmigsiu wink oeky ishkeliauju..

mano dede kai nori su fura parlekt is varsuvos greit be miego tai suskoja pakeles kabake ir i kava truputi konjako ipila.. tada akys stovi stulpu ir kad ir kaip butum nusikales meuzmigsi niekaip... bet nesvaika sirdziai.... :}

gero kelio wink

1483

Linas, 18 parašė:
Diana, 17 parašė:

o as tai telefo nededu ant minksto pavirsiaus, kad nesugertu virbracijos. kai ant spinteles pradeda virbruot, lai lb erzina ir taip atsibundu smile tik spaudziu ne isjungti, o snausti ir keliuos tik po kokiu 4 zadinimu + dar mama majakina, kad kelciaus big_smile

man tai isvis skombindavo ir kol neatmesdavau nenustodavo skambint smile bet kartais lb smagiai ir lengvai keliuosi priklauso kur ruosiuosi wink big_smile

joa.. as irgi manau, kad mamos majakinejimas bevaisis big_smile galiu jai atmajakint jei isgirstu ir miegot sau ramiai toliau, net jei i mokykla reik keltis smile o jei kur idomiau, tai atsikelti nebetokia jau problema big_smile

1484

Diana, 17 parašė:
Linas, 18 parašė:
Diana, 17 parašė:

o as tai telefo nededu ant minksto pavirsiaus, kad nesugertu virbracijos. kai ant spinteles pradeda virbruot, lai lb erzina ir taip atsibundu smile tik spaudziu ne isjungti, o snausti ir keliuos tik po kokiu 4 zadinimu + dar mama majakina, kad kelciaus big_smile

man tai isvis skombindavo ir kol neatmesdavau nenustodavo skambint smile bet kartais lb smagiai ir lengvai keliuosi priklauso kur ruosiuosi wink big_smile

joa.. as irgi manau, kad mamos majakinejimas bevaisis big_smile galiu jai atmajakint jei isgirstu ir miegot sau ramiai toliau, net jei i mokykla reik keltis smile o jei kur idomiau, tai atsikelti nebetokia jau problema big_smile

mmmhhmm sutinku visiskai wink

1485

man lygiai tas pats big_smile su ta mokykla buvo big_smile niekaip sunkiai keldavaus as i ta mokykla smile su univeru viskas pasikeite :] paskaitos kadangi idomios labai tai ir kelies dziaugsmingai :}

1486

big_smile o jei bus paskaitos neidomiios, tai tas pats bus ir univiere sad o jei neistoji ten kur nori, tai tada ir darbas neidomus sad koks ziaurus tas gyvenimas... tai tada tik pensininke budama galnormaliai atsikelciau big_smile

1487

nera tokio dalyko kaip "neistojau kur norejau" smile Nes jei taip nutiko, tai paprasciausiai per mazai norejai reiskias, kad neistojai big_smile as pvz istojau teeeeen kur norejau ir be didesniu sunkumu, nes lb norejau ir pasistengiau kai tai ivyktu 100% :]

1488

Auri 100% nei ponas diewas neduoda..egzai stojimai,is dalies sekmes reikalas..bet tik is mazos dalies..taip kalbu,nors ir istojau kur norejau..

1489

na noreciau pasigincyti bet manau ir taip visiems akivaizdu kad gyvenime isviso nera tokio dalyko kaip 100%. Taciau jei gyvenime maximaliai ka gali tiketis yra 99%, tai kodel jo nelaikius 100% nes tai auksciausias galymas variantas su visomis islygomis smile

1490

gywenime yra 100% dalyku..ryt isaus diena..ir pan pwz
bet del mokymosi ir istojimo tai duociau 60-90% kad stengtis uzteks,priklausant nuo dalyko i kuri stosi..kaip su tiolkom reikaliukai Auri?

1491

tiolkom?

Siaip nera gyvenime 100% dalyku, nes kad isaus nauja diena tai tikrai nera 100%;] a vdrug nukris meteoritas? O gal sprogs saule? ;] O gal isviso bemiegodamas iskrisi zemyn galva ir uzsimusi ir tau jokio rytojaus nebebus? :]

1492

pakertam,kad taip nebus?:-o

1493

tiolkos tai cia verstis man is rusisko zargono kad suprasciau kas tai yra??

kaip 5dienio vakarelis? smile

1494

Linas, 18 parašė:

Tiolkos, taigi paneles. Ale, geriau taip musu nevadinkit, labai jau slyksciai skamba
:{}

1495

Julija, 20 parašė:
Linas, 18 parašė:

Tiolkos, taigi paneles. Ale, geriau taip musu nevadinkit, labai jau slyksciai skamba
:{}

Julyt zn zn as ka reiskia tiolkos na as klausiau todel kad pvz musu draugu ratas fyfas lesem ir zylem vadinam ;D (o tiolka pazodziui isvartus is rusu kalbos =telychia ;D )

1496

Apie miega... tai irgi turiu problemas tai turiu 2 zadintuvus bet retkarciais irgi nepadeda big_smile
o apie Tiolkas tai galima ir mandagiau;)

1497

Evelina, 17 parašė:

Apie miega... tai irgi turiu problemas tai turiu 2 zadintuvus bet retkarciais irgi nepadeda big_smile
o apie Tiolkas tai galima ir mandagiau;)

na as tik pasakiau ka pazodziui reiskia nors negyvenu dideliam mieste bet rusiskai neblogai kertu wink

tai kaip  5dienio vakras jums praejo :? >>>> big_smile man tai lb jau skaniai starka vaisinomes ;D

>>>tai db zandukai taip erotiskai iraude kaip mano avatare ;D

1498

big_smile Linai reiskia gerai praleidai vakara big_smile
o as tai su draugais geriau siaip buvo biski nuobodoka bet sian pas 1drauga gimse gal linksmiau bus

1499

Linai as ir vakar vakare vaisinausi tai visa nakti troskino...paskui i tulika vare...tai naktis nereali buvo...;D vaje ir Evelina vakar gere....;D

1500

Matau esame tikra seima laika vienodai praleidziame suprantam vienas, nuostabu big_smile
Danguole tikiuosi tau siandien jjau geriau;)