15061

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

noretum, kad ismirtu big_smile:D:D labas vakaras tongue

15062

Lina, 25 parašė:

ziuriu cia visi jau ismire, matyt pavarge po savaitgalio ruosiais kitai saviatei big_smile isseko klubukas :V

tai negi as dabar turiu cia monologus su Nilke varyt? :} Geda kazkaip taip visa kluba pasiglemzt tik mudviem ;D

va siandiena turiu toki rimta testuka is vienos paskaitos. Idomus dalykas toks kad apimtis visai nepanasios i testa, o greiciau i rimta egzamina ;D Nu nzn nzn kaip cia man baigsis bet pranesiu vakare ;D

15063

kada vakare :? si vakara ar tai nakti turejo ivykti tas pranesimas :? smile

15064

as galiu pasakyti, kaip baigsis jo visi tie reikalai. is pradziu jis visada patikina, kad nieko nemoka, dar kelias teorijas sukuria pries tai, kad pas juos viskas daug rimciau negu pas kitus. o galu gale pranesa, jog jis islaike egzamina, testa ar dar koki ten velnia gerai, puikiai ar pan., tuo noredamas pabrezti, koks jis fantastiskas. :::b18 bet, kad jis labai dbr nesupyktu, tai pasakysiu: o taip :::035 toks jis yra, tas musu Auris :::016:::024

15065

aha, sutinku, kai maziausiai tikiesi, gauni daugiausiai ;D

15066

**** galiu pasakyt tikrai leva pazymi gausiu nes net nesitikejau tokio egzamino formato. Nebuciau nieko parases jei prie manes nebutu sedejes geras kursiokas ir nebutu viena kita dalyka leides nurasyt. Tai nusisraibinau vos puse o kitka tuscia palikau. Pize kaze. Eh. :[

Taip as tave irgi myliu nijoliuk :H

15067

vajei :::818 mane myli ;D

15068

Labas :::822 Nepamiršot dar manęs? tongue

15069

Auri, tai sikart bus grupiokas kaltas, kad nedave visko nusirasyt ;D

Karolina, o kur tavo "BBBUUUUUUUUUUUUUUU"? big_smile

15070

dave jis man viska as tik nespejau ir nesugebejau... :[

Karolyteeeeeeeeeee!!!!!!!!! :H :H Kaip kaip kaip tau ten sekesi? :}

15071

kad manes taip zmones pasiilgu...ek net bambike griauzti pradejo is pavydo..

15072

aa, tai tu kaltas, Auri tongue
Vaiva, bent jau prisipazysti :)vadinas, kad ne bloguoju pavydi tongue

15073

Taip, as kaltas, tiktai as... Eh... :[ Nuo durnumo vaistu nera ;D o jei ir butu tai man neuztektu viso pasaulio vaistu kartu sudejus ;D

15074

tai bent zinai, kad pirkt ju nereik, visvien nepades big_smile

15075

Jurka as:) labi smile

15076

labas, Jurka tongue o mes ir tavo metus zinom tongue big_smile

15077

Ingrida>nu ne neipikto as pikta nemoku buti...
auri> nu gal padedu...

15078

Ingridut (hug) Auri (hug) Vaiva wink
aš liūdžiu labai visaip kaip dabar.. Nes liko man vos mažiau nei dvi savaitės.. Ir grįšiu Lietuvon.. O taip nenoriu, taip nenoriu.. Taip man čia gera.. Žlugsiu morališkai garantuotai kuriam laikui.. Žinoma, aš visų beprotiškai pasiilgau.. Bet.. Aš pas jus grįžtu ir visada grįšiu.. O čia kažin.. Ir palikti viską ir visus labai skaudu..
Tai va tokiom nuotaikom ir gyvenu wink O dar mokslai spaudžia iš visų galų iš kur tik sugeba.. Tai išvis žavuma neapsakyta.. wink

15079

nu tai uzpilsim mes tavo ta liudesi ir iskart gerai pasidarys tik tu tekilos atsivesk big_smile zn krizes laikai sunku gaut to daikto ;D

15080

oooo :::b18 Karolyte, tu jau irgi grizti :H pasiiilgau ir as jau taves :H eh, pasaulis tikrai grazesnis darosi :::b18 kai visi pradeda grizti :::920