Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
aha pati irgi galetum grizti ;D varo ji cia kad visi grizta o pati kai sutre islekus kazkur ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 753 754 755 756 757 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
aha pati irgi galetum grizti ;D varo ji cia kad visi grizta o pati kai sutre islekus kazkur ;D
tai kas man grizta tai kas, kad islekus as bet tipo as cia grizau )
as sita kas be ko noriu pasveikinti Toma pajaunejus iki 18 metu ! ~ ~ Tris kart- Valio, valio, valio !
Ech,kox senas shis klubas.. ir turbut ilgiausiai gyvuojantis chia ish visu (: pamenu tuos visus nedrasuolius tusuose c(;
Augustinai, kd taves nei vienam tam tuse nebuvo :? nebent as kazko nezinau
buvo meetai anxchiau,ir po ju nemazhai toosu,tai visuose buvau,patikek,nebent shitam forume buvo kas organizuojama.
taai va va kad ten kita kompanija buvo o ne si
nu bet vis tiek,pirmam susitikime nedrasiu vaikinu,kitaip tariant meeto,buvau.. kaip ir tolimesniuose buvau su tais pachiais. Juk meetai nuo chia ir prasidejo..
Nu velnias as skleroze susirgau matyt :? *klubo Tevas turi problemu su atmintim, prasoma pagalba skubiai !*
Augustinai, paracetamolio gal tu isgerk ;D temperaturos turi ;D nes net musu pirmasis meetas aprasytas cia ;D ir net nuoroda 1 psl yra hmm... o gal cia uzsimaskaves Nikita :? 007 :?
nebent sakau,jus daret grynai kazhkoki atskira,ne vilniaus meeta..
Augustinai... hmmm... ehem... cia niekada bent jau musu klube nebuvo meetu, pavadinimu "vilniaus meetu"
ieskok.lt meetai.. tik sakau,kad ish chia nemazhai buvusiu tuose meetuose,jesus.. c(:
viskas aisku jau Augustinai tik nereik minet cia Dievo buvo kiti meetai ir viskas
Vadink mane Augiu, (: geru toosu (=
Kaip idomiai, kai as laisva ir galoiu cia uzsukti cia jokio veiksmo nevyksta..visi tyli hmm o jus cia susitare ar jums taip gaunasi? visi dinge kaip po kokio karo...
juk ir pavadinimas ne drasiu:D
Nu visi zinom kad nedrasiu... bet vis tiek moka drasiai parasyti per tiek laiko drasesni darosi
mazai suku galva ne kompiuterastiskas:D ir dar kuklus vienu zozdziu kalba sukas y vienus vartus te bunie pagarbintas alus;DDD
o kodel butinai alus gal koks kitokds gerimukas, a :V
Puslapiai Ankstesnis 1 … 753 754 755 756 757 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~