Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
vat as irgi cia
neseniai egza issilaikiau, be to daugiadienes biski buvo... :V veiklos pilna
o dar ir paskaitose reikia gi pasirodyti..
biski nerami dusia buvau 
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 767 768 769 770 771 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
vat as irgi cia
neseniai egza issilaikiau, be to daugiadienes biski buvo... :V veiklos pilna
o dar ir paskaitose reikia gi pasirodyti..
biski nerami dusia buvau 
wowowo kas gryzo
daugiedienes sako mat, ar daugia sawaitines ? ;D joke..... tik neskayk kad metei gert ir pradejaj mokytis ? ;D
jau trecia diena kaip negeriu ;D pratusinau jau rugsejo pramogoms skirtus pinigus, tai reik ramintis, bo i minusa sesiu arba reikes save skriaust ir pabadaut
o jei as badausiu, tada mirtis ir aplinkiniams, nes kai as isalkus, tai....
siandien buvo ziaurus zapadlo, nusprendziau but gera mergaite, pagaliau atsikelt i paskaita is ryto (9:40
), nueinu i paskaita, o jos ner! ;D
o kaip tu begyveni? ![]()
jau trecia diena kaip negeriu ;D pratusinau jau rugsejo pramogoms skirtus pinigus, tai reik ramintis, bo i minusa sesiu arba reikes save skriaust ir pabadaut
![]()
siandien buvo ziaurus zapadlo, nusprendziau but gera mergaite, pagaliau atsikelt i paskaita is ryto (9:40), nueinu i paskaita, o jos ner! ;D
o kaip tu begyveni?
palaikyk forma koki pirmoj nuotraukoj ir jokiu badavimu
<<< sveika sugrizus :H
![]()
siandien buvo ziaurus zapadlo, nusprendziau but gera mergaite, pagaliau atsikelt i paskaita is ryto (9:40), nueinu i paskaita, o jos ner! ;D
o kaip tu begyveni?
na as tai taip ir begywenu dar gywenu gywas lyg ir , badu marinuos i darba keliuos laiku nes taip nebuna kad jo nebuna k aip tau paskaitu , nors karta buwo ;D ;D ;D nuwarom i darba o darbas dega ;D tai dawe laiswa wiena darbo nakti ![]()
Fiodorai, as vis dar tokia pat grazi kaip anoj fotkej, tik jau veidas normalus, o ne nusviles saulej ;D
o zinot ka? mano univiero aktu sale dege, gaila, kad tuo metu buvau Ispanijoj ir nemaciau tokio ivykio ;D
o tai labai smagu taipogi , smagiau jauciu butu buwe tada kai vidurine lankem ir nesinorejo ait i mokykla ;D ot butu buwus svente tada visiem tai isivaizduoju ![]()
transformere;D
<< manau dar pamatisi ir ne tiek(davai parlamenta padegam)
as jau persiziurejau gyvenimo,bloga darosi
<<<reikia MAN ATSIPALAIDUOTI BISKI
hebra zesim filma ?
http://www.mymovies.it/film/2009/avatar/trailer/
jega filmas pas mane ji 3d rodys maciau reklama per akinius ba tada kita ziurejom tai gerulis filmas ![]()
jega filmas pas mane ji 3d rodys maciau reklama per akinius ba tada kita ziurejom tai gerulis filmas
pas mum ta pacia savaite ir nidzia rodys
http://www.youtube.com/watch?v=LEJIs9ypGS8
na wa o sito tai nemaciau
Laba diena...Ptiu ...
Laba vakarą
nu jau nu jau nereik apie save tokios blogos nuomones skelbti
(chuckle)
_ Tomukai, na reik truputi jos inesti i NKK :V
Įnešt tai įkirtau bet ką ? Čia tai nobelio klausimas
plauk telepatines galios nusilpo...
-
-
sv Edgarai
tas su nidzėm..ti krutas
-
ti ką nori žeti jei pasauline premjerą už keliu mėnesiu.Iš ruskyno parsisiunti arba Holiwude gyveni :?
renkuos gywenu holivude ;D
Lina,romantiškas avaturas.
va as apie romantikos inesima kalbejau
Tomas, 19 parašė:
Lina,romantiškas avaturas.
va as apie romantikos inesima kalbejau
Jūsų didenybe atleiskit už mano bukybe ,bet aš kampo vistiek nepagaunu
BET MANAU KAD REIKIA ROMANTIKOS ĮNEŠTI NIKA
:?Si o no ?|Ma pero :V ar idominavau ?
renkuos gywenu holivude ;D
Tada turėtum žinoti apie naujus filmus kurie išeina iš ten
nu matai kai jie iseina man jie nieko nesako taip aina iseina ir praeina pro mane o as net nepastebiu ;D
nu matai kai jie iseina man jie nieko nesako taip aina iseina ir praeina pro mane o as net nepastebiu ;D
fimai kaip moterys ateina ieina, isšeina, preina, pamirsti, prisiminei nezinai ir tt
tai jo bet kad ir tos moteryt nei uzeina nei iseina pas mane ;D 
Reikia jas daugiau kalbinti ir siūlyti kavos ar kapucino:D Kitaip jau labai kuklus kad nedrįsti .Na ko ir reikia tikėtis, kitaip ir nebūtum šiame klube ;D
nu nepretenduok i bobu tarpa ;D vyras buk
Puslapiai Ankstesnis 1 … 767 768 769 770 771 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~