1,521

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 19 wrote:

nera tokio dalyko kaip "neistojau kur norejau" smile Nes jei taip nutiko, tai paprasciausiai per mazai norejai reiskias, kad neistojai big_smile as pvz istojau teeeeen kur norejau ir be didesniu sunkumu, nes lb norejau ir pasistengiau kai tai ivyktu 100% :]

yra tiesos tavo zodziuos... smile bet juk gali gyvenimas susiklostyt taip, kad nepavyks pasiekt to, ko norisi.

1,522

Danguole, 20 wrote:
Lauras, 20 wrote:
Danguole, 20 wrote:
Lauras, 20 wrote:

pasistengsiu..warau i gimtine kuriam laikui

o siaip faina gyventi kitame mieste?

bla bla bla

neisivaizduoju ka reiskia taip vazineti is vieno miesto i kita...dar neteko... man Kaunas taip patinka,kad neisivaizduoju saves gyvenancios kitame mieste...:) o as maniau,kad Vilniaus zmones kaiptik nekokie,nes kiek teko palygint su Kaunu tai kazkokie nemandagus pvz.jei atsitrenks niekada neatsiprasys,arba ilipo i autika senute ir niekas Vilniui jei vietos neleido,o Kaune iskarto uzleidzia...ir dar daug tokiu visokiu pavyzdziu...nzn gal man tik pasitaike tokie zmones,kad susidariau nuomone,kad nekokie...:) tik neisizeisk vistiek ten tau kaip namai...;)

na zinai, as pats negyvenau kaune, bet kiek teko girdet.. visi sako kaunas- tai didele taurage.. tipo kaune didesnis nusikalstamumas, bjauriau nakti i gatve isheit.. kaune mazesnes darbo perspektyvos.. kaunas nera sostine ir nera prie juros (kaip klaipeda) wink nu bet ish savos praktikos as nieko negaliu pasakyt.. vat tik tiek kad kaunas tikrai geriau kelioniu prasme.. labiau vidury lietuvos.. labiau pasiekiami kiti miestai ir etc.. vat dar kiek internete ziurejau, tai daugiau cia merginu ish kauno (pvz kas perziurejo tavo anketa per diena bent 3ys kauniskes perziuri.. ir tokios grazutes... o vat vilnieciu merginu tai gal kokia 1 per pora savaiciu) toliau kaune IMHO maziau kamsciu... toliau kaune daugiausia lietuviu, taciau sito nelaikau nei pliusu nei minusu..

dabar meskit i mane akmeni, kas be nuodemes.. bet ishsakiau ir ka gero ir ka blogo apie kauna manau wink

1,523

man irgi teko girdet, kad kaune didesnis nusikalstamumas.. ir dar kitu minusu kuriu siuo momentu nepamenu smile taciau butent is girdetu kalbu esu nusistacius pries kauna... smile

1,524

Danguole, 20 wrote:

Linai as ir vakar vakare vaisinausi tai visa nakti troskino...paskui i tulika vare...tai naktis nereali buvo...;D vaje ir Evelina vakar gere....;D

Danguolyt atsikeliau lb zvalus ir linksmas o tikrai klozeto apsikabines nebuvau tongue

1,525

Lauras, 20 wrote:
Danguole, 20 wrote:
Lauras, 20 wrote:
Danguole, 20 wrote:
Lauras, 20 wrote:

pasistengsiu..warau i gimtine kuriam laikui

o siaip faina gyventi kitame mieste?

bla bla bla

neisivaizduoju ka reiskia taip vazineti is vieno miesto i kita...dar neteko... man Kaunas taip patinka,kad neisivaizduoju saves gyvenancios kitame mieste...:) o as maniau,kad Vilniaus zmones kaiptik nekokie,nes kiek teko palygint su Kaunu tai kazkokie nemandagus pvz.jei atsitrenks niekada neatsiprasys,arba ilipo i autika senute ir niekas Vilniui jei vietos neleido,o Kaune iskarto uzleidzia...ir dar daug tokiu visokiu pavyzdziu...nzn gal man tik pasitaike tokie zmones,kad susidariau nuomone,kad nekokie...:) tik neisizeisk vistiek ten tau kaip namai...;)

na zinai, as pats negyvenau kaune, bet kiek teko girdet.. visi sako kaunas- tai didele taurage.. tipo kaune didesnis nusikalstamumas, bjauriau nakti i gatve isheit.. kaune mazesnes darbo perspektyvos.. kaunas nera sostine ir nera prie juros (kaip klaipeda) wink nu bet ish savos praktikos as nieko negaliu pasakyt.. vat tik tiek kad kaunas tikrai geriau kelioniu prasme.. labiau vidury lietuvos.. labiau pasiekiami kiti miestai ir etc.. vat dar kiek internete ziurejau, tai daugiau cia merginu ish kauno (pvz kas perziurejo tavo anketa per diena bent 3ys kauniskes perziuri.. ir tokios grazutes... o vat vilnieciu merginu tai gal kokia 1 per pora savaiciu) toliau kaune IMHO maziau kamsciu... toliau kaune daugiausia lietuviu, taciau sito nelaikau nei pliusu nei minusu..

dabar meskit i mane akmeni, kas be nuodemes.. bet ishsakiau ir ka gero ir ka blogo apie kauna manau wink

na nemazai tiesos ir netiesos pasakei:) del nusikalstamumo tai ka zinau pati vaikstau velai vakare ir nieko neatsitinka,bet yra pavojingi rajonai nakti i juos geriau neiti...:)del kamsciu tai cia isvis ju nera...bet va geras dalykas,kad butu nuomos ir isvis kainos truputuka mazesnes nei Vilniuje...del darbu gal ir maziau,bet kas nori tas randa...tik va meras musu apsileides negrazina Kauno nemazai pastatu neremontuotu...o siaip tai fainas miestas as ji labai myliu ir i niekur daugiau nenoreciau...:)

1,526

Linas, 18 wrote:
Danguole, 20 wrote:

Linai as ir vakar vakare vaisinausi tai visa nakti troskino...paskui i tulika vare...tai naktis nereali buvo...;D vaje ir Evelina vakar gere....;D

Danguolyt atsikeliau lb zvalus ir linksmas o tikrai klozeto apsikabines nebuvau tongue

tai tau gerai kempiniuk...;D

1,527

nu zmones o kaip sestadieni praleidote?

1,528

as tai prabimbinejau visa diena nieko ipatingo neveikiau...:)

1,529

o ko taip neidomiai? reikia gi savaitgaliu naudotis

1,530

na ka as pastebejau,kad sestadieni beveik visada nuobodziauju...o paskui sekmadieni atsiranda visokios veiklos tai plesausi i visas puses...:)

1,531

oi sekmadienis tai man nepatinka, kvaila diena

1,532

man ir nepatinka...

1,533

taigi linksminos tik 5 ir 6dieniais wink

1,534

na sekmadieni irgi galima linksmintis,bet ne taip idomu kaip pvz.penktadieni...:)

1,535

nu jo cia tai tu teisi, bet 7dieniais nuotaikos nebuna nes jau galvoji kad kita diena reiks mokytis/dirbti

1,536

na va butent del to negali atsipalaiduoti...

1,537

as ryte kaip jau minejau darba uzbaigiau ir poto ilgokai reikejo praleist kol pasiekiau savo gimtine.. dabar biskuti damusiau viena darba unikui (tik db baigiau) ir megaujuosi aliuku wink niam niam niam.. wink

1,538

Danguole, 20 wrote:

na ka as pastebejau,kad sestadieni beveik visada nuobodziauju...o paskui sekmadieni atsiranda visokios veiklos tai plesausi i visas puses...:)

tai tada niekada nieko neplanuok.. nes vistiek nesigaus ;D (patirtis big_smile ) amzinaiu kas nors planus sujaukia.. jau kokius 2 nem zadu i vln vaziuot bet kad laiko neatrandu .. vaje vaje.. :-)

1,539

Linai, manau cia visiem taip kad jeigu planoji tai nieko nesigauna

1,540

Evelina, 17 wrote:

Linai, manau cia visiem taip kad jeigu planoji tai nieko nesigauna

tai jau taip gi cias kiaulishkumo desnis suveikia.. ;D