Forumas
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 84 85 86 87 88 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1701 iki 1720 iš 15497

- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Diana, 17 parašė:Linas, 18 parašė:Diana, 17 parašė:
man nuo mazens svetimi suaugusieji sakydavo, kad as protinga ne pagal metus
mociutei irgi padejau, kai jos vyras mire ir ji atsikele i musu kaima gyvent...
dar ir db pasako, kad su mano teta pasnekedavo, jog as ja lankysiu tik tol, kol neprades vaikinai rupet... o kadangi jie man visa gyvenima rupejo ;D na, siaip ji nesitikejo, kad ir budama 12-oke ja lankysiu taip pat daznai. na, biski meluoju, db daugiau pamokos spaudzia, tai nebe kasdien po pamoku nueinu, taciau per pietu pertraukas visada
dar pas ja ir pavalgau...
taip man zymiai pigiau, o mama galvoja, kad mokykloj valgau
mokykloj lb prangu ir as tiesiog neprivalgau nuo tada kai savininkas pasikeite... ;D
na skaiciau apie tacvo mama ir kilo minciu.. mano mama buvo cholerike.. ji greit uzsiplieksdavo ir atsileisdavo.. buvo konservatore na gana dinozaurisku paziuru.. mes ir sunkiai sutardavom laikiau atstuma nuo jos.. nes ji niekadaa nepripazindavo kad klysta nors tai budavo akyvaizdu (cia apie gincus) na ji buvo saltas zmogus nemokejo rodyt jausmu as ir jos gal tik kokia 50 kartu girdejau kad myli.. gal ir tavo tokia mama myli tik savaip..
vertink ja nes as ir nlb vertinau o jos jau nebeturiu.... 
as jos nemegstu ir uz tai kaip elgiasi su tevu. kas cia blogo, jei jis pasoka su kita moterim? ji pati kalta jei nemoka bendraut su kitais... visi sako, kad ji grazi, todel ir per balius ar geguzines ja vyrai tikrai pasokdina...
kazkaip man nebaisu atrodo jei jos netekciau. buvo ji viena karta apie menesi ligoninej ir kuo puikiausiai susitvarkiau namuos net kai mazesne buvau ir jos man visiskai netruko, nepasiilgau. tada man rodos buvo 8 metai..
ja kankina problema psichologine.. despotiskas pavydas.. o gal ji nori but galva seimoj.. zinok visos psichologines problemos kaip zinia lenda ir auga is vaikystes.. ir kyla is seimos...

- Lauras, 19
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Diana as atsimenu tokia slykscia moteriske su kuria man teko bendraut.. jai ~50 metu ji man pasakojo apie savo sunu.. kuriam ten ~22.. mano sunelis ten shioks anoks.. jis ten ta ana daro.. ir kiek jis merginu turi kas 2 menesiai keicia! ir tos merginos paliktos man skambina guodziasi, o as jom sakau, kad as niekuo nepadesiu , etgul kalbasi su mano sunum.. ir kokius 4is kartus ta istorija pasakojo man.. ir didziavosi tuo.. aisku ji girta buvo.. as eilini karta vairuotojas buvau, bet nuo tada as dar skeptiskiau ziuriu i poros santykiu aiskinimasi per tevus.. nebent draugiska pasitarima, kaip kad buvo tavo atveju..
kita buteliuka atsidares tikrai spirituko panaudosiu truputeli uz***o mane viskas..

- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Diana, 17 parašė:Danguole, 20 parašė:o as savo tikro tevo nekenciu...:{
o kodel nekenti?
nes jis mane paliko kai man buvo vieni metai ir nesiteike aplankyti...nekenciu jo ir visos jo gimines...net elementu nemokejo...taigi jei jis kur uzsilenktu tai man vienodai sviestu...:)

- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Diana, 17 parašė:Lauras, 20 parašė:man dilema ishkilo ar kazin alaus putos labiau apsvaigina jas maisant su alum ir nuryjant? noriu kazkodel snd nusigert, bet permazai alaus turiu.. gal daryt kai tie 8i statybininkai su vienu buteliu degtines isimest kokio diazepamo.. taip kokius 5is kartus padarai ir atsisveikini su savo kepenais.. 
gerk pro siaudeli
p.s. as taip pat manau, kad ten sauniai mintis isdestei 
na as ismeginau karsta vyna ir siaudelius ooo kaip velka ;D;D

- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
na as ismeginau karsta vyna ir siaudelius ooo kaip velka ;D;D[/quote]
oi kaip karsta vyna dievinu tikrai i galva musa...:)

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Linai, gali buti. tikiu tavim. ji pati neteko mamos 10 metu budama. be to, jos seimoj ji geriau buvo rengiama nei brolis, ji buvo leidziama i mokslus, o brolis ne. taciau ji nesupranta, kas jai yra ir tai ne mano problema. kai man reikejo pagalbos, niekas nepadejo. turejau prabut vienumoj visa savaite su niekuo nebendrauvus, kad suprasciau, jog turiu problema ir reik kazkaip kapstytis, ir pasveikau pati. tegu ir ji gydosi jei sugeba.
is viso as esu tokios nuomones: kuo mama maziau zino apie mane, tuo geriau. pradejus bendraut butu zymiai sunkiau nuslept tai ka noresiu, nes reikes kalbet.

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Danguole, 20 parašė:Diana, 17 parašė:Danguole, 20 parašė:o as savo tikro tevo nekenciu...:{
o kodel nekenti?
nes jis mane paliko kai man buvo vieni metai ir nesiteike aplankyti...nekenciu jo ir visos jo gimines...net elementu nemokejo...taigi jei jis kur uzsilenktu tai man vienodai sviestu...:)
nu aisku, negi tokio daar gailetis reiktu? 

- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
tai aisku as jo net nepazystu...uztai patevi myliu...:)

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Danguole, 20 parašė:
as tai tik viena karta tesu karsto vyno gerus, tai db net neatmenu ar man patiko ir nepamenu ar per siaudeli, bet tikriausiai... ;D

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Danguole, su juo labai gerai sutari turbut? 

- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Diana, 17 parašė:Linai, gali buti. tikiu tavim. ji pati neteko mamos 10 metu budama. be to, jos seimoj ji geriau buvo rengiama nei brolis, ji buvo leidziama i mokslus, o brolis ne. taciau ji nesupranta, kas jai yra ir tai ne mano problema. kai man reikejo pagalbos, niekas nepadejo. turejau prabut vienumoj visa savaite su niekuo nebendrauvus, kad suprasciau, jog turiu problema ir reik kazkaip kapstytis, ir pasveikau pati. tegu ir ji gydosi jei sugeba.
is viso as esu tokios nuomones: kuo mama maziau zino apie mane, tuo geriau. pradejus bendraut butu zymiai sunkiau nuslept tai ka noresiu, nes reikes kalbet.
na va mano mamos seimoj ir buvo sudetinga situacija su tevais.. o pwz as nesuprantu kaip gali but mama geriausia drauge ir viska zinot apie dukra ar sunu .. juk kazka turi pasilikt ir sau.. nebusi atversta knyga..... :-)
o tokios situacijos kai niekas nepadeda.. uzgrudina ir atsaldo zmogu....

- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Diana, 17 parašė:Danguole, 20 parašė:
as tai tik viena karta tesu karsto vyno gerus, tai db net neatmenu ar man patiko ir nepamenu ar per siaudeli, bet tikriausiai... ;D
na as neisivaizduoju kaip ji per siaudeli gerti nes jis karstas...:)

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
jo, Linai, issivaizduok, parbegu namo, ieskau mamos, kad pasigirt, jog pirma kart pasibuciau ir jai visas smulkmenas ispasakoju...! ;D

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Danguole, 20 parašė:Diana, 17 parašė:Danguole, 20 parašė:
as kazkada ir karsta arbata per siaudeli gerdavau ;D taip skaniau budavo
tikreikia moket gert 

- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Diana, 17 parašė:Danguole, su juo labai gerai sutari turbut? 
taip labai...kaip tikras tevas jis man...:)

- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Lauras, 20 parašė:Diana as atsimenu tokia slykscia moteriske su kuria man teko bendraut.. jai ~50 metu ji man pasakojo apie savo sunu.. kuriam ten ~22.. mano sunelis ten shioks anoks.. jis ten ta ana daro.. ir kiek jis merginu turi kas 2 menesiai keicia! ir tos merginos paliktos man skambina guodziasi, o as jom sakau, kad as niekuo nepadesiu , etgul kalbasi su mano sunum.. ir kokius 4is kartus ta istorija pasakojo man.. ir didziavosi tuo.. aisku ji girta buvo.. as eilini karta vairuotojas buvau, bet nuo tada as dar skeptiskiau ziuriu i poros santykiu aiskinimasi per tevus.. nebent draugiska pasitarima, kaip kad buvo tavo atveju..
kita buteliuka atsidares tikrai spirituko panaudosiu truputeli uz***o mane viskas..
na tevai kai kisasi i santykius yra lb blogai isvis niekam negalima i poros santykius lyst.... nes tai tik 2 zmogu reikalas....

- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Diana, 17 parašė:Danguole, 20 parašė:Diana, 17 parašė:Danguole, 20 parašė:
as kazkada ir karsta arbata per siaudeli gerdavau ;D taip skaniau budavo
tikreikia moket gert 
na arbata tai ir as gerdavau ;D na ir mulkis buvau.. doch... juk siaubingai karsta budavo.. na bet ar 11 metu vyrui kas paaiskins.. juk jis viska pats zn ;D ;D

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Lauras, 20 parašė:as savojo netekau budamas nepilnai 14os.. nespejo jis manes i vyrus paruost.. tai brolis kiek galejo tiek dadejo..
manasis ir negraziai pasielge.. uz tai as jo negerbiu.. broliui toki stresa padare per uniko baigimo egzus.. mama viena paliko.. klausykit ar cia yra zmoniu kurie labai gerbtu ir myletu abu dabartinius savo tevus?.. ech... o psichologijoj ir ateities problemuose viskas visa laika sugrizta i vaikyste i bendravima su tevais..
nesiseks man tada.. ir siaip mane per daug mociute augino.. galejo augint koks ciuvas.. astresnis dabar gal buuciau.. o kazkodel noretusi but astresniu..
cia tai tikrai liudna, kad per egzus kaip tik paliko...
Vienas bendradarbis yra pasakes: "as nesitikiu, kad mano vaikai mane myles, man uzteks ir paprasciausios pagarbos. kvaila atrodo, kaip zmona nori meiles is vaiku.." manau logikos yra, motinos turbut nesupranta kas yra vaiko meile. as pavyzdziui kazin ar myliu savo teti, nors gal... taciau ji labai gerbiu ir didziuojuos ir man labai patinka, kai aplinkiniai palygina mane su juo... o kai pasako jog esu panasi i mama, tai tiesiog negali pakest
viena klasioke sako mylinti abu tevus ir is paziuros atrodo kad ten viskas idealiai ir kazkaip abejoju as jos zodziais... pvz as jos tevo negaliu pakest.

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Lauras, 20 parašė:Diana as atsimenu tokia slykscia moteriske su kuria man teko bendraut.. jai ~50 metu ji man pasakojo apie savo sunu.. kuriam ten ~22.. mano sunelis ten shioks anoks.. jis ten ta ana daro.. ir kiek jis merginu turi kas 2 menesiai keicia! ir tos merginos paliktos man skambina guodziasi, o as jom sakau, kad as niekuo nepadesiu , etgul kalbasi su mano sunum.. ir kokius 4is kartus ta istorija pasakojo man.. ir didziavosi tuo.. aisku ji girta buvo.. as eilini karta vairuotojas buvau, bet nuo tada as dar skeptiskiau ziuriu i poros santykiu aiskinimasi per tevus.. nebent draugiska pasitarima, kaip kad buvo tavo atveju..
zinai, as kaip su skundu i vaikino tevus kreipciaus jei mane nescia paliktu ir neketintu materialiai padet. aisku, jokiu vestuviu nezysciau, nes tai absoliuti nesamone...
Žinutės: nuo 1701 iki 1720 iš 15497
Puslapiai Ankstesnis 1 … 84 85 86 87 88 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.