1721

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Diana, 17 parašė:
Lauras, 20 parašė:

as savojo netekau budamas nepilnai 14os.. nespejo jis manes i vyrus paruost.. tai brolis kiek galejo tiek dadejo.. wink manasis ir negraziai pasielge.. uz tai as jo negerbiu.. broliui toki stresa padare per uniko baigimo egzus.. mama viena paliko.. klausykit ar cia yra zmoniu kurie labai gerbtu ir myletu abu dabartinius savo tevus?.. ech... o psichologijoj ir ateities problemuose viskas visa laika sugrizta i vaikyste i bendravima su tevais.. wink nesiseks man tada.. ir siaip mane per daug mociute augino.. galejo augint koks ciuvas.. astresnis dabar gal buuciau.. o kazkodel noretusi but astresniu..

cia tai tikrai liudna, kad per egzus kaip tik paliko...
Vienas bendradarbis yra pasakes: "as nesitikiu, kad mano vaikai mane myles, man uzteks ir paprasciausios pagarbos. kvaila atrodo, kaip zmona nori meiles is vaiku.." manau logikos yra, motinos turbut nesupranta kas yra vaiko meile. as pavyzdziui kazin ar myliu savo teti, nors gal... taciau ji labai gerbiu ir didziuojuos ir man labai patinka, kai aplinkiniai palygina mane su juo... o kai pasako jog esu panasi i mama, tai tiesiog negali pakest hmm viena klasioke sako mylinti abu tevus ir is paziuros atrodo kad ten viskas idealiai ir kazkaip abejoju as jos zodziais... pvz as jos tevo negaliu pakest.

oo Diana ar zn kas yra vaidyba??? va cia ir jos daug man atrodo.. (pawyzdi duosiu) na as daznai pas teta eidavau ir budavau kai netekau gimdytojos.... na tai kai ji ant savo dukros rekdavo balsu ir staugdavo.. tai nieko bet kai paskambindavo kazkas tai ji atsiliepia ir sako klausau svelniu ir draugisku balseliu.. na mane tas pjaudavo.. tai as jai ir pasakiau, kad jus gera aktore bet ji nesuprato.. bet manau kad ne viskas auksas kas kuo ziba.. todel garantuoju kad tose seimose kurie splepia viska nuo kitu buna lb ziauru ir sunku....

et.. net smagu cia man su jum bendraut :-) :::537

1722

Linai, vat butent del to tokio nerealaus gerumo, darnios seimos as ir nekenciu jos tevo. jis nori i LR seima eit, o is tikruju yra toks netasytas stuobrys... o laiko save kazin kuo. ir visada kai ji sutikdavau, jei nesisypsodavau, klausdavo kokios problemos... imsiu as ir pasakosiu jam kas man ant sirdies guli, kuo jis save laiko? vat del tu sypsenu ir manau, kad ju seimoj toli grazu nera gerai... tipo viskas turi is sono but grazu. man jo zmona atrodo uzguita... o skrudzas jis tai... fui.

1723

joa, ir man cia smagu, miegot nesinori smile tik idomu kur Danguole? :? negi neatsisveikinus miegot nuejo..?

1724

ai, va dar, Linai, as kuo puikiausiai zinau kas yra vaidyba, nes vienu metu gal net pusantru metu nerodziau niekam savo vidaus ir tik vaidinau...

1725

Diana, 17 parašė:

zinai, as kaip su skundu i vaikino tevus kreipciaus jei mane nescia paliktu ir neketintu materialiai padet. aisku, jokiu vestuviu nezysciau, nes tai absoliuti nesamone...

vestuves is reikalo.. tauragej paplites fenomenas.. ne vienas taip apsizenijo.. mano pusbrolis antra karta vesdamas girtas man pasakojo Laurai, niekad nevesk, jeigu nemylesi.. netgi budavo tokiu merginu, kurias tevai cackindavo ir ruosdavo, kad jos uzsoktu ant kokiu pacanu ir taip turetu ateiti.. ziauru.. gyvenimas ziaurus!

uj kokia bomba pasigaminau.. ~70gr spirito ir ant virsaus alu..MIAU..

1726

big_smile Laurai, stai kur tu buvai.. smile pala, o tu is taurages?

1727

ne miegot nenuejau smile tik jus cia taip rasinejates,kad isiterpti nenorejau...:)
Laurai ar nepykins po tokio kokteiliuko?:D

1728

na nzn kur musu DAnguole smile na man i paskaitas 9 bet ziuresim kaip bus gal is savo kaimo i vln  leksiu pasiblaskyt.. nes lb jau atostogu noriu. big_smile

as nemegstu tokiu zmoniu as su jais nebendrauju tokiu vengiu, nes nepakenciu kai tokie prisislieja ir klausia kaip laikaisi.. o nespeji prasiziot ir pasakyt kad gerai (nors ne visada taip buna) tai jau perimta is JAV "hey, how are you?" o kai megini atsakyt tavs visiskai negirdi ;D apgailetina big_smile

1729

Danguole, 20 parašė:

ne miegot nenuejau smile tik jus cia taip rasinejates,kad isiterpti nenorejau...:)
Laurai ar nepykins po tokio kokteiliuko?:D

na nzn kaip lauras bet as jau turiu 2 meiles.. starka+kola  ir savo pana ;D bet as juo tikiu jis stiprus ir nuo kokteiliuko nepalus :-)

1730

aga smile jei reikia, kartais as lanku apeinu jos teva ar panasius zmones... ;D

1731

Diana, 17 parašė:

gimes auges tauragej.. siuo metu gyvenu vilniui.. o at present tauragej bandau nusigert..
Danguole:
o man siuo metu giliai **** ar pykins, ar galva skaudes, tiesiog noriu nusigert.. uzkniso mane keletas dalykeliu tai noriu atsileist..
as turiu paveldeta problema is tevo ir is mociutes.. kai turi problemu- gerk.. jei patiriu koki stresa ishkart rankos dreba- kuunas reikalauja alkoholio.. ;/

1732

taip Laurai, mes uz tave, ne uz kokteili, laikykis big_smile

1733

Lauras, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:

zinai, as kaip su skundu i vaikino tevus kreipciaus jei mane nescia paliktu ir neketintu materialiai padet. aisku, jokiu vestuviu nezysciau, nes tai absoliuti nesamone...

vestuves is reikalo.. tauragej paplites fenomenas.. ne vienas taip apsizenijo.. mano pusbrolis antra karta vesdamas girtas man pasakojo Laurai, niekad nevesk, jeigu nemylesi.. netgi budavo tokiu merginu, kurias tevai cackindavo ir ruosdavo, kad jos uzsoktu ant kokiu pacanu ir taip turetu ateiti.. ziauru.. gyvenimas ziaurus!

brrr fea jau mane purto... :} brrr na ir kokteiliukas.. :-) tu mano fantazija pranokai.. smile o tokie gfenomenai tai lb lb jau baisu ir tokios santuokos = kankyne apiems ir vaikui...

1734

Lauras, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:

gimes auges tauragej.. siuo metu gyvenu vilniui.. o at present tauragej bandau nusigert..
Danguole:
o man siuo metu giliai **** ar pykins, ar galva skaudes, tiesiog noriu nusigert.. uzkniso mane keletas dalykeliu tai noriu atsileist..
as turiu paveldeta problema is tevo ir is mociutes.. kai turi problemu- gerk.. jei patiriu koki stresa ishkart rankos dreba- kuunas reikalauja alkoholio.. ;/

gerai, kad namuos geri, tai bent kokios nevekslos tauragiskes nepristos ir nezys po to vestuviu ;D lebedos kazkokios big_smile o nenori papasakot kas tave uzkniso..?

1735

Diana, 17 parašė:

ai, va dar, Linai, as kuo puikiausiai zinau kas yra vaidyba, nes vienu metu gal net pusantru metu nerodziau niekam savo vidaus ir tik vaidinau...

na meluociau jei sakyciau kad ir as nevaidinu kiekvienas tai darom nes tai pasamonej uzfiksuota.. (pasiskaiciau psichologiniu knygu tai db kietas ;D bet visus raginu jas skaityt jos yra GERIS smile na kiekvienas turim daug vaidmenu o ypac jie isryskeja kai sutinki nauja zmogu nes nori save pateikti lb gerai.. va tada ir prasideda talento rodymas.. smile

1736

Linas, 18 parašė:
Lauras, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:

brrr fea jau mane purto... :} brrr na ir kokteiliukas.. :-) tu mano fantazija pranokai.. smile o tokie gfenomenai tai lb lb jau baisu ir tokios santuokos = kankyne apiems ir vaikui...

as irgi taip manau, todel netekeciau tokiu atveju smile

1737

beja, o ka tu Danguole manai apie tokias vedybas? smile

1738

Diana.. tai per daug kvaili ir nereiksmingi dalykai.. oooooo pradejo veikt.. dabar jauciuosi kur kas geriau.. as tokias akimirkas vadinu: sustok akimirka zavinga.. dar kai paruukyt isheisiu ishvis kaifas toks apims.. uuuuuuch.. ir kaip imanoma negert? noreciau sutikt zmogu, kuris mane ishmokintu negert..

1739

Linai kai parasei starka+kola viena "maldele"prisiminiau...sveika starka laipsniu pilnoji,coca-cola su tavimi,tu pagirta tarp gerimu ir pagirtas tavo sunus pachmielas,o tu alau skaudini mus tarp nusidejeliu...;D

1740

Lauras, 20 parašė:

Diana.. tai per daug kvaili ir nereiksmingi dalykai.. oooooo pradejo veikt.. dabar jauciuosi kur kas geriau.. as tokias akimirkas vadinu: sustok akimirka zavinga.. dar kai paruukyt isheisiu ishvis kaifas toks apims.. uuuuuuch.. ir kaip imanoma negert? noreciau sutikt zmogu, kuris mane ishmokintu negert..

jei mes susitiktume, tai arba as tave atvesciau i kelia, arba tu mane is kelio ;D