Re: vienas neaiskumas forume
joooo... kaip visada "prasieinu" pro veliausias temas.. Ir randu savo komentara, parasyta pries 3h.. ;D Butu juokinga, jei nebutu graudu..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt, Forumas Ir Apklausos → vienas neaiskumas forume
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
joooo... kaip visada "prasieinu" pro veliausias temas.. Ir randu savo komentara, parasyta pries 3h.. ;D Butu juokinga, jei nebutu graudu..
na nezinau, tiesa pasakius nelabai jau ir tos temos cia tokios idomios, viena kita kur galima kazka padiskutuot, o visa kita tas pats per ta pati
aha, ir aš tą patį darau...
na nezinau, tiesa pasakius nelabai jau ir tos temos cia tokios idomios, viena kita kur galima kazka padiskutuot, o visa kita tas pats per ta pati
Taigi sakau, forumieciai pabodo vieni kitiem... ;D
nu tai ką? trinam visas temas lauk ir diskutuojam iš naujo? :D
Edvardai tik ne Nedrasiu ir kukliu vyru kluba jo nemegink trinti nes pyksiu as ir verksiu nes ten lb brangi tema man
> nors kitos jau tokios isdiskutuotos temos kad net baugu :-)
> o gi nereikia kad kartotusi tos pacios temos jau mazus vaikus beveik pazabojom ir temom nesiukslina
nu tai ką? trinam visas temas lauk ir diskutuojam iš naujo? :D
Neblogai sugalvota, tik gal nevisas, bet...
>> Ysivaizduoju... sukurta nauja tema.. niekas nesipiktina, kad tokia tema jau buvo, nes tokios nebutu...
o gal dedam temos gyvavimo laiką? jeigu į tema niekas neberašo pvz daugiau nei mėnesį - metam lauk? Ką jūs į tai?
Visai nieko pries, nes istikruju daug temu yra, kurios "nebenaudojamos"
Tai vat reikia surengt apklausėlę ir jeigu bus daug pritariančių - darom
Tai vat reikia surengt apklausėlę ir jeigu bus daug pritariančių - darom
darom.
Diva siulo DARYTI apklausele... ;D
aš siūlyčiau visas trinti tas temas kurios užrakintos nes jos jau ir tiap mirusios ir gal net nevertos demesio...
nu tai darom apklausėlę.
dėl temos gyvavimo laiko aš tai už jei ji nėra aktyvi tai jos ie nereikia tada, o paklausėlėje čia tai visi vangūs nes visi kazkur sėdi kitur man tai lauke dabar baisiai šalta todėl aš mamie ;D
Diva siulo DARYTI apklausele... ;D
ne apklausėlę siūlo, o sako: taip ir darom...
Apklausele gerai, bet kiek ji bus naudinga, kada forumieciu nieko nera?
Sigitas, 24 parašė:Diva siulo DARYTI apklausele... ;D
ne apklausėlę siūlo, o sako: taip ir darom...
vai vai vai ji sako o mes darom ar briap as supratau :?
Aš tai neinu po užrakintas temas nu bet galėtu buti jos ten koki pusmeti ar tris mėnesius nežinai gal ir prireiks o paskui jei niekam nereikia tai ir istrinti galima
Negaliu nurimt... tiek matau prisijungusiu zmoniu... bet turbut tame tarpe forumieciu nera...
Ytariu forumieciai tiek cia tarpusavy prisikalbejo, kad net pavargo ir isejo... ;D
prisiminiau viena minti nuo sigito posto...
buvau kazkokiam forume ir maciau kad yra galimybe paziureti kurie dalyviai yra prisijunge siuo metu... super dalykas kai norisi pasneket butent su kazkokiu forumieciu... o cia nieko nezinosi... tik bendra skaiciu is kurio kaip sigitas pasake nieko neaisku!!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt, Forumas Ir Apklausos → vienas neaiskumas forume