Re: Isprievartavimas.
mane išprievartavo kelese tai niekada negimdyciau
ziauru.. ot nekenciu tokiu vyru jei juos galima taip pavadint, gyvuliai jie ne zmones.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Isprievartavimas.
ziauru.. ot nekenciu tokiu vyru jei juos galima taip pavadint, gyvuliai jie ne zmones.
o sakoma jei jau prievartauja, tada nesipriesink bent siek tiek lengviau bus ...
manyciau kaip lengviau butu..
bet ziauru.. mane uzpuole buvo, tai dabar visada duju balioncika nesiojuos ir naktimis jau stengiuosi nevaiksciot..
manau kad ne
bet ziauru.. mane uzpuole buvo, tai dabar visada duju balioncika nesiojuos ir naktimis jau stengiuosi nevaiksciot..
gerai jei vienas taj su balioneliu apsiginsi o jei daugiau..
tas kuris puls tai purksiu ir apspardysiu:) kitiems kvepalu i akis pripuksciau.. ir i kojas link zmoniu ... nors siais laikais retai koki zmogu prisisauksi... nors gal yra dar zmogeliu kurie padetu....
manau zmones issigastu ir patys pabegtu, dauguma bijotu.. as ir nenoreciau kistis, dar paciai kliutu
nu va... siaip vyrai tai gal ir ne jei matys kad jaunuoliai kokie. o jei rimti tai jau niekas nepades.. nes nusitems i koki miska ar buta ir vsio...
taj va kad ir vyrai kartais pasirodo mizniai kai pagalbos reikia
o kai ka nors i lova pasiguldyt tai jau erelis... ;D
o kai ka nors i lova pasiguldyt tai jau erelis... ;D
10 balu uz toky pasisakyma !!!
aciu aciu
prasom prasom
o jei vienas isprievartautu ??????
IDOMU du - ne o vienas ?
del pastojimo - net ir isitempimas nepades apsisaugoti nuo pastojimo, del postinoro - 72 valandas nuo lytiniu santykiu, pageidautina iki 48 val
durna tema!!
neturit ka veikti!!
nepagalvojat kad kai kuriem ta tema yra labai skaudi..mano drauges vos sokas neistiko jau vien pamacius ta uzrasa "isprievartavimas"
tai ** speju toks jau ir prievartavimas jei gali garsiai apie tai kalbet...nereik merginos vaidint norejot-gavot.nenorejot-neskelbtumet
durna tema!!
neturit ka veikti!!
nepagalvojat kad kai kuriem ta tema yra labai skaudi..mano drauges vos sokas neistiko jau vien pamacius ta uzrasa "isprievartavimas"
tai ** speju toks jau ir prievartavimas jei gali garsiai apie tai kalbet...nereik merginos vaidint norejot-gavot.nenorejot-neskelbtumet
kaip sakant matosi METU ir PROTO skirtumas
as tave pagausiu nakty ihsprevartausiu - o ir poto paskaysiu tu NOREJAI !
vnz kai bus 22 bent jau suprais:)
mazdaug reikia viska laikyt savy ir tyliai kenteti, taip simona ? ar geriau susirasti panasias situacijas isgyvenusiu zmoniu, pasisneketi, pasidalinti patirtim ir lengviau pergyventi tokius dalykus ? hm.. sudetingas pasirinkimas..
mazdaug reikia viska laikyt savy ir tyliai kenteti, taip simona ? ar geriau susirasti panasias situacijas isgyvenusiu zmoniu, pasisneketi, pasidalinti patirtim ir lengviau pergyventi tokius dalykus ? hm.. sudetingas pasirinkimas..
sawy to turet tikrai nereikia..
issipasakot gali bet ne taip viesai...
susitikit ir davai...
Simona, 17 wrote:durna tema!!
neturit ka veikti!!
kaip sakant matosi METU ir PROTO skirtumas
as tave pagausiu nakty ihsprevartausiu - o ir poto paskaysiu tu NOREJAI !
vnz kai bus 22 bent jau suprais:)
jau tu man maziausiai turetum aiskint...tu ne mergina..
nezinai ka tai reiskia..
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Isprievartavimas.