Re: vyriski stringai
tai plaut rejk kas be ko:D o jei vasarele panesiosi juos nieka bloga nebus;)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → vyriski stringai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai plaut rejk kas be ko:D o jei vasarele panesiosi juos nieka bloga nebus;)
nu as asmeniskai nei del mylimo zmgaus neuzsideciau stringu, yra dalykai kurie skirti moterym ir nepradekit ju siulyt vyram, gal dar sukurkyt tokia tema pvz ar lupdadziai tinka vyram ?
butent wasarele ir kaupiasi daugiausiai bakteriju nes tada shunta tam tikros wietos, ir jos greiciau dauginasi. ilgiau kaip kokias 6 walandas nesioti stringus, jau gali buti pawojinga. bet niekas tuo nesidomi, kol nepasigauna infekcijos, neishberia lytiniu organu ir panasiai.
Oi ziuriu ir juokas ima nu bent man asmeniskai niekas neuzvilktu stringu.
Oi ziuriu ir juokas ima
nu bent man asmeniskai niekas neuzvilktu stringu.
xe, apswaigintu, surishtu ir tikrai nepasiprieshintum uzhwilkimuj
bet kad normaliu stringu pasirinkimas mazokas... dauguma su straubliais ar drambliais visokiais ... nesamone
WILNONIAI stringai? Hzzzmmm.. Mintis apie megztus stringus nebloga,bet siulu psirinkimas nekoks-gi griauz labai, geriau is nerimo siulu,na darbo daugiau,bet uzat negriauz
O mano draugas turi juodus stringus ir kartais juos uzsideda,tai man Laaaaabai patinka... Tik man labai idomi waikinu nuomone ar tai Jum patogu? manau panelem nera keblumu,niu gi mum nereik nieko prilaikinet,tik pridengt,o waikinam...? )))
Chebryte, strungai - tai baisiai nepatogu. Boxeriai - visai kitas reikalas - patugu, silta - jokio diskomforto. Jus, paneles, geriau atsakykit i kita klausyma, kas per mada mautis kelnes taip, kad matytusi papatiniai, a? Kartais net nervina, sedi jinai ir vos ne mojuoja savo ryskiai solotiniais stringais. Pries ka ji nori pasirodyt?
ne "papatiniai", o "apatiniai". sorry, misprint
Na del kelnaiciu rodymo man tai irgi slykstu,wisai nieko paslapty nebepalieka o ypatingai slykstu kai yra dirzas ir dar tos kelnaites manotos,stipriau dirza susiwerzkit kad nelystu ten kur nereik
Zydrune, vat ir as apie tai. Nu labai jau nervina kartais.
As ir manau, kad vyriski stringai tai labiau vyrams zavet Su jai tik i Mens Factory
ne viskas kas tinka moterims tinka ir vyrams
na del tu islendanciu stringu is po kelniu tai tikrai slykstu...bet yra ir tokiu paneliu pas kurias ne tik stringai matos...bet kaj kas daugiau...tai tada jau visiskas apsileidimas....atrodo negali normaliu kelniu nusipirkti:D
o kas ten, atsiprasau, matosi?
Na taip kai ant ispusto uz....liuko wos wos usitempia dzinsiukus ir wiskas matos tai.... matosi paneliu issiauklejimo ir skonio lygis...
na taip paneles darydamos labai nori patraukt vaikinu aki ir ne tik:=):p
Na taip kai ant ispusto uz....liuko wos wos usitempia dzinsiukus ir wiskas matos tai.... matosi paneliu issiauklejimo ir skonio lygis...
o koks lygis jums yra priimtinas?
Seip per daug nesikisu paprasciausiai reikia jausti saika ir truputeli padorumo bei sawigarbos
Seip per daug nesikisu paprasciausiai reikia jausti saika
ir truputeli padorumo bei sawigarbos
saunuole. o vat dar vienas dalykas: rudieni kai atsala ir visis issitraukia triukes ir paltus dauguma 18-22 merginu rengiasi itin "stilingai" - lauke vos 7-10 laipsniu, o ju striukyciu ismera pagal ilgi tiktu mano 3 metu duktereciai. Viazdas - silti batukai, pirstines, "stilinga" kepuraite, "striukyte" ir plika bamba. Ar as kazko nesuprantu ar cia mada siais laikais reikalauja tokiu extremu?
Jonai, mados reikalauja auku:-]
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → vyriski stringai