101

Re: vyriski stringai

apie ka tu siga?

102

paklausei ish kur machius tai ir pasakiau... big_smile

103

tikrai ir esi tokiu macius?:?

104

gavau ir as karta dovanu juos smile pritariu kolegai, labai nepatogus dalykas ...

105

tai ka pasakiai tam kuris padovanojo?

106

Jo turbut visi kurie turi artimesni rysi su merginom labiau nei per metra yra gave dovanu vyriskus stringus..:)
Bet man kazkodel labiau patiko dovanos iteikimas pamatavimas ir ir visa kita kas buvo poto...:D
O siaip tik ta viena karta as juos ir buvau uzsidejes..Nepatogu kazkaip su jais..:)

107

Mindaugas, 17 wrote:

tikrai ir esi tokiu macius?:?

o ka? tongue nori labiau mane kontroliuoti broleli, kad klausineji kas kur, kaip, kada? big_smile

108

tegu nueina tie vyrai su stringais i play boy va tenaj juo supras!!! o beje idomu kajp jie ir su paprastais trauzajs susitvarko...

109

ogho... chia tai pasakei... big_smile

110

Nu pats nebandęs nešiot...Bet aš labai tolerantiškas todėl tegu nešioja į sweikatą

111

As pries ir nepatogu ir negrazu, na bent jau man:D

112

Visai seksualiai kartais atrodo,zinoma jei tinka pagal figuryte...:)

113

As uz tongue tik jus nesiokit ;D jug patogu big_smile stringai-judejimo laisve,kai svajones tampa realybe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

114

jo.... stringai.... tj gal dar ir liemenukus pradekim neshiot? lupdazhiais tepliotis ir etc? ....

115

man tai negrazu. tongue

116

ant dailaus uzpakaliuko viskas grazu.. big_smile big_smile big_smile

117

NA TAS TAI TIESA smile Svarbiasia grazus uzpakaliukas, jei jis toks tai tikrai ko big_smile

118

big_smile big_smile big_smile jei uzpakalis grazus tai ir stringai grazus.. big_smile

119

Mano Nuomone, tai tik Merginom gali patikti, kai i uzpakaly sulindus siaura medziagine juostele ....

120

taip taip rokai.:D  Cia tas pats jei zmogaus grazus, tai vidus grazus. big_smile