Re: vyriski stringai
jaj norit kad butumet grazus is widaus - WALGYKIT DAUG KOSMETIKOS:DDDDD *joke*
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → vyriski stringai
jaj norit kad butumet grazus is widaus - WALGYKIT DAUG KOSMETIKOS:DDDDD *joke*
taip taip rokai.:D Cia tas pats jei zmogaus grazus, tai vidus grazus.
abejoju...
ka manot apie vyriskus apatinius-stringus?
Na, man asmeniskai nelabai patinka stringuoti vyruku obuoliukai. Kazkaip juokingai atrodo:D Bokseriukai fainiau atrodo;)
manau stringai ne vyram sukurti.. ten juk pas juos visko daug taj kur gi ten nea man nelb... na ajsku kam patinka tam ![]()
As pries ir nepatogu ir negrazu, na bent jau man:D
Pvz man patogiausia vaiksciot su stringais, nieko nereikia taisyti, niekas nesusigaranksliuoja ir nelenda i uzpakaliuka, nes viskas jau ir taip sulinde:D tai, manau, ir jums tokiu kelnaiciu nesiojimas, neturetu sudaryti nepatogumu:) O del grozio... Na, jau sakiau, kad stringuoti vaikinu uzpakaliukai nelabai patinka:D
Na as pats turiu stringus siaip gavauu dovanu nu ka as zinau man tai nepatinka kai lenda man ten i ta rudaja tai nelabai ir megstu bet ypatingom progom uzsidedu.;D
mjo... sexoviskai atrodo ![]()
na as tai tik sortukus (boxer) pripazitu man lb patogu..
o stingai tai nzn jei pakalusa yra tai atiras ir pasiula tautieciai ![]()
tiesa paskius man stringai nea,o ypac kai vaikinai juos devi,kazkaip sexualiau ziuret,kai buna su "pantalonais",didesnis noras juos nuplesti,o stringai,tai praktiskai viska isduoda jokio smalsumo....neidomu.....:/
tiesa paskius man stringai nea,o ypac kai vaikinai juos devi,kazkaip sexualiau ziuret,kai buna su "pantalonais",didesnis noras juos nuplesti,o stringai,tai praktiskai viska isduoda jokio smalsumo....neidomu.....:/
pantalonai ;D na noreciau kad tokia pasiutus merguzele nuplestu ![]()
Ievute, 19 wrote:tiesa paskius man stringai nea,o ypac kai vaikinai juos devi,kazkaip sexualiau ziuret,kai buna su "pantalonais",didesnis noras juos nuplesti,o stringai,tai praktiskai viska isduoda jokio smalsumo....neidomu.....:/
pantalonai ;D na noreciau kad tokia pasiutus merguzele nuplestu
o ka?????gi visai neidomu su stringais....pasikartosiu:jokio smalsumo....o va pantalaskes tai jau cia kas kita.....:D
nu pantalonus nesiosiu nebent i pensija isejes
nei stringai nei pantalonai nevez
kazkas dar minejo kad panos megsta bachurus su stringais :V ne velnio! cia nebent 4 gays
![]()
stringai panoms ir nereikia cia gejintis
strings + girls = something beutyful
![]()
stringai dlia pidarav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stringai dlia pidarav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neverno daragoi
stringai dlia homosexual boys
pyderas cia jau visai kita savoka
nu nzn plaukuotas uzpakalis su juostele per viduri itariu man lb sexy neatrodytu:D isvis graziausi vyriski apatiniai - sortukai=) ir seip stringai yra baisiai nepatogus dalykas.. neisivaizduoju kaip galima juos kiekviena diena nesiot:V
nu nzn plaukuotas uzpakalis su juostele per viduri itariu man lb sexy neatrodytu:D isvis graziausi vyriski apatiniai - sortukai=) ir seip stringai yra baisiai nepatogus dalykas.. neisivaizduoju kaip galima juos kiekviena diena nesiot:V
Matyt, blogus pasirenki:D Jei plonyte virvute per uzpakaliuka, tuomet kaip tik lb patogu:D
Auste, 18 wrote:nu nzn plaukuotas uzpakalis su juostele per viduri itariu man lb sexy neatrodytu:D isvis graziausi vyriski apatiniai - sortukai=) ir seip stringai yra baisiai nepatogus dalykas.. neisivaizduoju kaip galima juos kiekviena diena nesiot:V
Matyt, blogus pasirenki:D Jei plonyte virvute per uzpakaliuka, tuomet kaip tik lb patogu:D
nzn mane jau kelnaites nervina kai i uzpakali sulenda, taip kad nematau jokio patogumo tame, kad jos istisai butu sulinde:D
Julija, 19 wrote:Auste, 18 wrote:nu nzn plaukuotas uzpakalis su juostele per viduri itariu man lb sexy neatrodytu:D isvis graziausi vyriski apatiniai - sortukai=) ir seip stringai yra baisiai nepatogus dalykas.. neisivaizduoju kaip galima juos kiekviena diena nesiot:V
nzn mane jau kelnaites nervina kai i uzpakali sulenda, taip kad nematau jokio patogumo tame, kad jos istisai butu sulinde:D
Na, kai sulenda puse kelnaiciu i rura, tai isties nesmagu :/O kai stringai sulinde ju net nejauti, o be to, net ir nereikia jaudintis del to, kad gali sulist:D Na, bet koks, po velniu, skirtumas, nesiokim tai, kas mums geriausia ir patogiausia:}
Diskusijų forumas → Apie Moteris → vyriski stringai