Re: vyriski stringai
jaj norit kad butumet grazus is widaus - WALGYKIT DAUG KOSMETIKOS:DDDDD *joke*
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → vyriski stringai
jaj norit kad butumet grazus is widaus - WALGYKIT DAUG KOSMETIKOS:DDDDD *joke*
taip taip rokai.:D Cia tas pats jei zmogaus grazus, tai vidus grazus.
abejoju...
ka manot apie vyriskus apatinius-stringus?
Na, man asmeniskai nelabai patinka stringuoti vyruku obuoliukai. Kazkaip juokingai atrodo:D Bokseriukai fainiau atrodo;)
manau stringai ne vyram sukurti.. ten juk pas juos visko daug taj kur gi ten nea man nelb... na ajsku kam patinka tam
As pries ir nepatogu ir negrazu, na bent jau man:D
Pvz man patogiausia vaiksciot su stringais, nieko nereikia taisyti, niekas nesusigaranksliuoja ir nelenda i uzpakaliuka, nes viskas jau ir taip sulinde:D tai, manau, ir jums tokiu kelnaiciu nesiojimas, neturetu sudaryti nepatogumu:) O del grozio... Na, jau sakiau, kad stringuoti vaikinu uzpakaliukai nelabai patinka:D
Na as pats turiu stringus siaip gavauu dovanu nu ka as zinau man tai nepatinka kai lenda man ten i ta rudaja tai nelabai ir megstu bet ypatingom progom uzsidedu.;D
mjo... sexoviskai atrodo
na as tai tik sortukus (boxer) pripazitu man lb patogu.. o stingai tai nzn jei pakalusa yra tai atiras ir pasiula tautieciai
tiesa paskius man stringai nea,o ypac kai vaikinai juos devi,kazkaip sexualiau ziuret,kai buna su "pantalonais",didesnis noras juos nuplesti,o stringai,tai praktiskai viska isduoda jokio smalsumo....neidomu.....:/
tiesa paskius man stringai nea,o ypac kai vaikinai juos devi,kazkaip sexualiau ziuret,kai buna su "pantalonais",didesnis noras juos nuplesti,o stringai,tai praktiskai viska isduoda jokio smalsumo....neidomu.....:/
pantalonai ;D na noreciau kad tokia pasiutus merguzele nuplestu
Ievute, 19 wrote:tiesa paskius man stringai nea,o ypac kai vaikinai juos devi,kazkaip sexualiau ziuret,kai buna su "pantalonais",didesnis noras juos nuplesti,o stringai,tai praktiskai viska isduoda jokio smalsumo....neidomu.....:/
pantalonai ;D na noreciau kad tokia pasiutus merguzele nuplestu
o ka?????gi visai neidomu su stringais....pasikartosiu:jokio smalsumo....o va pantalaskes tai jau cia kas kita.....:D
nu pantalonus nesiosiu nebent i pensija isejes
nei stringai nei pantalonai nevez
kazkas dar minejo kad panos megsta bachurus su stringais :V ne velnio! cia nebent 4 gays
stringai panoms ir nereikia cia gejintis
strings + girls = something beutyful
stringai dlia pidarav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stringai dlia pidarav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neverno daragoi
stringai dlia homosexual boys
pyderas cia jau visai kita savoka
nu nzn plaukuotas uzpakalis su juostele per viduri itariu man lb sexy neatrodytu:D isvis graziausi vyriski apatiniai - sortukai=) ir seip stringai yra baisiai nepatogus dalykas.. neisivaizduoju kaip galima juos kiekviena diena nesiot:V
nu nzn plaukuotas uzpakalis su juostele per viduri itariu man lb sexy neatrodytu:D isvis graziausi vyriski apatiniai - sortukai=) ir seip stringai yra baisiai nepatogus dalykas.. neisivaizduoju kaip galima juos kiekviena diena nesiot:V
Matyt, blogus pasirenki:D Jei plonyte virvute per uzpakaliuka, tuomet kaip tik lb patogu:D
Auste, 18 wrote:nu nzn plaukuotas uzpakalis su juostele per viduri itariu man lb sexy neatrodytu:D isvis graziausi vyriski apatiniai - sortukai=) ir seip stringai yra baisiai nepatogus dalykas.. neisivaizduoju kaip galima juos kiekviena diena nesiot:V
Matyt, blogus pasirenki:D Jei plonyte virvute per uzpakaliuka, tuomet kaip tik lb patogu:D
nzn mane jau kelnaites nervina kai i uzpakali sulenda, taip kad nematau jokio patogumo tame, kad jos istisai butu sulinde:D
Julija, 19 wrote:Auste, 18 wrote:nu nzn plaukuotas uzpakalis su juostele per viduri itariu man lb sexy neatrodytu:D isvis graziausi vyriski apatiniai - sortukai=) ir seip stringai yra baisiai nepatogus dalykas.. neisivaizduoju kaip galima juos kiekviena diena nesiot:V
nzn mane jau kelnaites nervina kai i uzpakali sulenda, taip kad nematau jokio patogumo tame, kad jos istisai butu sulinde:D
Na, kai sulenda puse kelnaiciu i rura, tai isties nesmagu :/O kai stringai sulinde ju net nejauti, o be to, net ir nereikia jaudintis del to, kad gali sulist:D Na, bet koks, po velniu, skirtumas, nesiokim tai, kas mums geriausia ir patogiausia:}
Diskusijų forumas → Apie Moteris → vyriski stringai