121

Re: vyriski stringai

jaj norit kad butumet grazus is widaus - WALGYKIT DAUG KOSMETIKOS:DDDDD *joke*

122

Donata, 17 wrote:

taip taip rokai.:D  Cia tas pats jei zmogaus grazus, tai vidus grazus. big_smile

abejoju...

123

Marijan, 22 wrote:

ka manot apie vyriskus  apatinius-stringus?

Na, man asmeniskai nelabai patinka stringuoti vyruku obuoliukai. Kazkaip juokingai atrodo:D Bokseriukai fainiau atrodo;)

124

manau stringai ne vyram sukurti.. ten juk pas juos visko daug taj kur gi ten nea man nelb... na ajsku kam patinka tam smile

125

Linas, 18 wrote:

As pries ir nepatogu ir negrazu, na bent jau man:D

Pvz man patogiausia vaiksciot su stringais, nieko nereikia taisyti, niekas nesusigaranksliuoja ir nelenda i uzpakaliuka, nes viskas jau ir taip sulinde:D tai, manau, ir jums tokiu kelnaiciu nesiojimas, neturetu sudaryti nepatogumu:) O del grozio... Na, jau sakiau, kad stringuoti vaikinu uzpakaliukai nelabai patinka:D

126

Na as pats turiu stringus siaip gavauu dovanu nu ka as zinau man tai nepatinka kai lenda man ten i ta rudaja tai nelabai ir megstu bet ypatingom progom uzsidedu.;D

127

mjo...  sexoviskai atrodo wink

128

na as tai tik sortukus  (boxer) pripazitu man lb patogu.. smile  o stingai tai nzn jei pakalusa yra tai atiras ir pasiula tautieciai big_smile

129

tiesa paskius man stringai nea,o ypac kai vaikinai juos devi,kazkaip sexualiau ziuret,kai buna su "pantalonais",didesnis noras juos nuplesti,o stringai,tai praktiskai viska isduoda jokio smalsumo....neidomu.....:/

130

Ievute, 19 wrote:

tiesa paskius man stringai nea,o ypac kai vaikinai juos devi,kazkaip sexualiau ziuret,kai buna su "pantalonais",didesnis noras juos nuplesti,o stringai,tai praktiskai viska isduoda jokio smalsumo....neidomu.....:/

pantalonai ;D na noreciau kad tokia pasiutus merguzele nuplestu wink

131

Linas, 18 wrote:
Ievute, 19 wrote:

pantalonai ;D na noreciau kad tokia pasiutus merguzele nuplestu wink

o ka?????gi visai neidomu su stringais....pasikartosiu:jokio smalsumo....o va pantalaskes tai jau cia kas kita.....:D

132

nu pantalonus nesiosiu nebent i pensija isejes big_smile
nei stringai nei pantalonai nevez tongue
kazkas dar minejo kad panos megsta bachurus su stringais :V ne velnio! cia nebent 4 gays wink big_smile

133

stringai panoms ir nereikia cia gejintis wink

134

strings + girls = something beutyful wink big_smile

135

stringai dlia pidarav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:::405

136

Angelas, 20 wrote:

stringai dlia pidarav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:::405

neverno daragoi wink
stringai dlia homosexual boys big_smile big_smile big_smile
pyderas cia jau visai kita savoka wink

137

nu nzn plaukuotas uzpakalis su juostele per viduri itariu man lb sexy neatrodytu:D isvis graziausi vyriski apatiniai - sortukai=) ir seip stringai yra baisiai nepatogus dalykas.. neisivaizduoju kaip galima juos kiekviena diena nesiot:V

138

Auste, 18 wrote:

nu nzn plaukuotas uzpakalis su juostele per viduri itariu man lb sexy neatrodytu:D isvis graziausi vyriski apatiniai - sortukai=) ir seip stringai yra baisiai nepatogus dalykas.. neisivaizduoju kaip galima juos kiekviena diena nesiot:V

Matyt, blogus pasirenki:D Jei plonyte virvute per uzpakaliuka, tuomet kaip tik lb patogu:D

139

Julija, 19 wrote:
Auste, 18 wrote:

Matyt, blogus pasirenki:D Jei plonyte virvute per uzpakaliuka, tuomet kaip tik lb patogu:D

nzn mane jau kelnaites nervina kai i uzpakali sulenda, taip kad nematau jokio patogumo tame, kad jos istisai butu sulinde:D

140

Auste, 18 wrote:
Julija, 19 wrote:
Auste, 18 wrote:

nzn mane jau kelnaites nervina kai i uzpakali sulenda, taip kad nematau jokio patogumo tame, kad jos istisai butu sulinde:D

Na, kai sulenda puse kelnaiciu i rura, tai isties nesmagu :/O kai stringai sulinde ju net nejauti, o be to, net ir nereikia jaudintis del to, kad gali sulist:D Na, bet koks, po velniu, skirtumas, nesiokim tai, kas mums geriausia ir patogiausia:}