21

Re: nepopuliari muzika

Dainius, 17 wrote:
Dora, 18 wrote:

...Jei kam reikia galiu duoti linku sarasa. Be to kompe sedi kokie 150 gig tokios muzikos tai irgi butu galima ka nors suorganizuoti jei yra besidominciu smile

jo, jo yra besidominciu smile jei netingi parasyk keleta linku wink

Ok Dainiau, savaitgali imesiu nes dabar ant laptopo neturiu smile

22

Karolis, 21 wrote:
Rolandas, 21 wrote:

Kaip lietuviams galiu pasiulyti pasidomėti tuo, kas mano manymu, yra geriausia Lietuvos grupė (kurios, net neabejoju, dauguma net negirdėjo) ..

http://www.sutemos.net/lt/player  ........ einam čia ir spaudžiam ant...   [»] FusedMARc : Contraction EP (Sutemos009)     .. čia galima parsisiusti visą leidinį ir trumpą video ištraukėlę iš pasirodymo gyvai... o pavažiavus i apačią galima dar ir pasiskaityti apie juos... taipogi čia galima rasti ir tą patį IJO... Linkiu atrasti kažką naujo gerbiamieji.

FusedMArc yra gerai. Buvau keliuose jų koncertuose - nusivilti neteko.. O vokalistės balsas.. Iš koto verčia.. Pradžioj pagalvojau, kad Bjork.

Na butent del vokalistes balso ir galeciau pasigincyti. Mano nuomone tai yra kopijavimas. Galetu ir ka originalesnio sugalvoti. Man ju muzika patinka bet tik ne vokalas...

23

Ok Dora wink

24

nepopuliari? ;D kazkokia one way ticket :DD dar ten visokios nesamones senowines... big_smile

25

Dainius, 17 wrote:

Ok Dora wink

Imeciau lista i savo bloga nes nenorejau tokio ilgo komentaro rasyti. Gali neveikti keletas linku nes senokai netikrinau ir gali buti kokiu pora mokamu netlabels bet visa kita turetu buti gerai. Cia linkas:

http://rculture.blogspot.com/

26

Didelis aciu smile dabar turesiu ka veikt... big_smile

27

Dainius, 17 wrote:

Didelis aciu smile dabar turesiu ka veikt... big_smile

Nera uz ka smile Dar pamirsau pamineti archive.org.. Per ten galima daugiau netlabels susirasti ar seip atskiru grupiu muzikos. Viskas nemokama smile

28

Svarbiausia kad nemokama arne big_smile

29

Dainius, 17 wrote:

Svarbiausia kad nemokama arne big_smile

Nebutinai, tiesiog paprasciau parsisiusti. Mokama irgi daznai siunciuosi smile

30

Kam siustis mokama, jei galima nemokama. big_smile

31

Saulius, 17 wrote:

Kam siustis mokama, jei galima nemokama. big_smile

Jei cia man buvo skirta tai turbut ne visai taip supratai ka norejau pasakyti smile Siunciuosi mokama muzika nemokamai big_smile

32

Aaaaa. Mat kaip. big_smile

33

ačiū temos autoriui, kad privertė sužinot apie Kings of convenience :::733 smile  užsikabliavau kaip reikiant smile

34

Be lauzhtuvo nieko nebus. big_smile

35

IJO mėgstu smile