Тема: nepopuliari muzika
Ar cia yra zmoniu kuriems kazka sako tokie pavadinimai kaip: Kings of convenience, the postal service, IJO, Aphex twin, Tim Hecker, the go! team, mum, cocorosie, daedelus?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → nepopuliari muzika
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Ar cia yra zmoniu kuriems kazka sako tokie pavadinimai kaip: Kings of convenience, the postal service, IJO, Aphex twin, Tim Hecker, the go! team, mum, cocorosie, daedelus?
nu man tik IJO ir Aphex twin kazkur girdeti...
man tai mistika cia kazkokia :V
idomu but juos paklausyti koki stiliu groja jie?
aphex twin girdeti bet šiaip neklausau tokios muzikos..
Kings of Convenience sako itin daug.
Aphex twin zinomas savotiskas projektas, paklaustumet uz ar pries - atsakyciau - uz
as zinau cocoroise. labai idomios sios dainos dainos:> man asmeniskai laaabai patinka daina k-hole...
kas tai per grupes gal cai kokios pogrindines negirdeta cai marsiecei groja ar kas ?
>>IJO, Aphex twin, Tim Hecker
Šitie tai tikrai sako , ypač Aphex su Heckeriu, nuostabūs atlikėjai (na IJO lietuvių atlikėjų tarpe tikrai išsiskiria, tačiau mūsų šalyje tikrų talentų labai mažai turim dar, turbūt dėl to kad labai mažai turim suprantančių tikrą muziką žmonių), kiti paminėti irgi daugmaž žinomi, tačiau neieina i mano domėjimosi sritį. Now playing: Vladislav Delay - Multila.
http://www.kahvi.org/94.php <<< štai labai geras gražaus lengvo IDM albumas besidomintiems (visiškai legaliai ir nemokamai) parsisiuntimui.
ydomu ydomu pasidare kas cia per nepopuleri muzika
Kaip lietuviams galiu pasiulyti pasidomėti tuo, kas mano manymu, yra geriausia Lietuvos grupė (kurios, net neabejoju, dauguma net negirdėjo) ..
http://www.sutemos.net/lt/player ........ einam čia ir spaudžiam ant... [»] FusedMARc : Contraction EP (Sutemos009) .. čia galima parsisiusti visą leidinį ir trumpą video ištraukėlę iš pasirodymo gyvai... o pavažiavus i apačią galima dar ir pasiskaityti apie juos... taipogi čia galima rasti ir tą patį IJO... Linkiu atrasti kažką naujo gerbiamieji.
cia kaip matau ir gaudausi tai toks krc turbo modernus musikinis menas kazkas tokio
cia kaip matau ir gaudausi tai toks krc turbo modernus musikinis menas kazkas tokio
Na aš tai vadinu GERA MUZIKA , tačiau kiekvienas savaip suprantam..
Pirmiausia del temos pavadinimo: tikrai nesakyciau kad cia nepopuliari muzika. galbut lietuvoje ... bet pasauliniu mastu tai tikrai megstama muzika. bet kadangi daugumos lietuviu ausis uzgules susiktas(atsiprasant) popsas tai taip ir gaunasi kad tikrai geros muzikos mazai kas klauso.
Cia Rolando,21 paminetas sutemos.net saituka pasiulyciau ir as.is ten galima parsisiust(for free) keleta albumu, gal gam patiks...
Nemanau, kad Lietuvoj labai daug gerbeju yra, bet pasaulyje tokia muzika labiau vertinama Lietuvoje vienintele egzistuojanti netlabel siuo metu manau tera anksciau minetas sutemos.lt. Taciau pasaulio muzikos lengvai galima rasti saituose kaip Sweet Smeling Surfaces, Thinner, Textone, One dot9, Clever Music, Uran97 ir t.t. Jei kam reikia galiu duoti linku sarasa. Be to kompe sedi kokie 150 gig tokios muzikos tai irgi butu galima ka nors suorganizuoti jei yra besidominciu
...Jei kam reikia galiu duoti linku sarasa. Be to kompe sedi kokie 150 gig tokios muzikos tai irgi butu galima ka nors suorganizuoti jei yra besidominciu
jo, jo yra besidominciu jei netingi parasyk keleta linku
DrilaZzzzzzzzzzzz. :-))
jap mn irgi kazkokia tai mistika.....
Kaip lietuviams galiu pasiulyti pasidomėti tuo, kas mano manymu, yra geriausia Lietuvos grupė (kurios, net neabejoju, dauguma net negirdėjo) ..
http://www.sutemos.net/lt/player ........ einam čia ir spaudžiam ant... [»] FusedMARc : Contraction EP (Sutemos009) .. čia galima parsisiusti visą leidinį ir trumpą video ištraukėlę iš pasirodymo gyvai... o pavažiavus i apačią galima dar ir pasiskaityti apie juos... taipogi čia galima rasti ir tą patį IJO... Linkiu atrasti kažką naujo gerbiamieji.
FusedMArc yra gerai. Buvau keliuose jų koncertuose - nusivilti neteko.. O vokalistės balsas.. Iš koto verčia.. Pradžioj pagalvojau, kad Bjork.
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → nepopuliari muzika