Re: amerikietiskos imtynes
jo ka ne zinojai?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → amerikietiskos imtynes
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jo ka ne zinojai?
Brigita, 19 parašė:as drasi:)
o tu zinai apie ka mes ce kalbam imtynes purve trasos tau nepritruks
o kam jai trasa?
drasa sorry
filma :? tai kada pjemjera bus
o ka labai filme nori buti?
jo noriu
kad adminas nepalaimino idejos... sako gera ideja bet tik ideja gal kada ir sukursim bet reike kamera gaut ir plota
kad adminas nepalaimino idejos... sako gera ideja bet tik ideja gal kada ir sukursim bet reike kamera gaut ir plota
nori pasakyti kad nesigaus
jo man ir cena patinka...:D~ bet cena kaip ir trauma gera gaaavoo...kaip liudna :=(
Visiskai vaidyba.;D
Arminas, 19 parašė:kad adminas nepalaimino idejos... sako gera ideja bet tik ideja gal kada ir sukursim bet reike kamera gaut ir plota
gautis tai gausis tik va prizo nebus. teks del garbes kovot, nebent sugalvosi kaip remeju pritraukt.
tai prasykit kad nors siektiek paremtu ieskok.lt )
ka as ten prashysiu jeigu net admino nepazystu tik zinau nicka kaip ir visi sio forumo lankytojai
man idomu ka jus ten filmuosit kur ir kaip
man idomu ka jus ten filmuosit kur ir kaip
nu priza suoranizuok dar viena panele ikalbink ir filmuojam nes viena atsisake jau
O kiek pokolkas nori filmuotis?
nu jeigu evelina tikrai nori tai viena mergina
Evelina, 17 parašė:Arminas, 19 parašė:kad adminas nepalaimino idejos... sako gera ideja bet tik ideja gal kada ir sukursim bet reike kamera gaut ir plota
gautis tai gausis tik va prizo nebus. teks del garbes kovot, nebent sugalvosi kaip remeju pritraukt.
nu ne manau kad uz garbe galima kovoti galime bet ne ten kur mes norime
:DD jauciu jai koki Enrike Iglesijas pastatytum i prizo vieta :DDD tai ciuju tu mergu su apsauga neiskirtum :DDD
cia nesupykit bet visikas debilu sportas ar kaip ji galima pavadinti, geriau su tokia jega eitu grioviu kasti nors naudos atnes...
SHOW SHOW...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → amerikietiskos imtynes