Re: Liūdniausias filmas
okay man
nebuk ir nesielk kaip kaka desinei pusei spausk ant forumo taisykliu pima; o paskui pradek rasyti ;(
-------------------Armagedonas
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Liūdniausias filmas
okay man
nebuk ir nesielk kaip kaka desinei pusei spausk ant forumo taisykliu pima; o paskui pradek rasyti ;(
-------------------Armagedonas
dar pamirsau praita karta pamineti"narsioji sirdis" labai jau liudnas
Liudniausias filmas, kuri esu mates- "pano labirintas". pabaiga teisiog zudanti
skubek myleti geradx filmas
prie liudniausiu filmu dar priskirciau skubek myleti (a walk to remember) taip pat if only..
If only, Zalioji mylia, Dirbtinis intelektas
PINK FLOYD: The Wall
"a walk to remember" ziurejau daugiau nei 5 kartus asaru niekaip nesulaikiau...
mano tai P.S. As tave myliu
only if..priverciantis tuo paciu ir susimastyti..;}
"The City of Angels".. Neatsigavau gera pusvalandi.. Sakes.. DAr "Laiskas butelyje", "Dzo Blacko viesnage", "Pries parskrendant i zeme" (cia lietuviskas, jei kas prasys anglsko vertimo ), "Only If".. yra daugiau, bet taip staiga visu neprisiminsiu..
jei mano gyvenimas butu filmas, jis butu vienas is liudnesniu...
diena po rytojaus...
zalioji mylia berods:) ar kjp jis ten:)
If only, tikrai labai istriges filmas, labai jau liudnas, verkiau pasikukciodama.:)
per filma Dirbtinis intelektas asara spaudziau ne viena karta
bandysiu parsisiusti sita if only,paziuresiu kas cia do filmas,kazkaip labai jau reklama dave gera
Gabija, bandyk ir "CIty of Angels" parsisiusti.. Man asmeniskai geresnis nei "If Only".. Labai subtilus.... Viduj uzspaudzia..
Gabija, bandyk ir "CIty of Angels" parsisiusti.. Man asmeniskai geresnis nei "If Only".. Labai subtilus.... Viduj uzspaudzia..
ooo,labai gerai,tokio stiliaus filmai man patinka
Tai nuo sito, jei nemacius, isties apsiasarosi kaip reikiant... Rimtai.. Kaskart gumulas gerklej sukyla... Lengvai sakant...
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Liūdniausias filmas