Re: Kada pirmą kartą prisigėrėt?
dar neteko nusigerti nes as negeriu... visada viskas atsisakau kur galima jausti svaigiuosius gerimus... (pvz.ledai,saldainiai...)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kada pirmą kartą prisigėrėt?
dar neteko nusigerti nes as negeriu... visada viskas atsisakau kur galima jausti svaigiuosius gerimus... (pvz.ledai,saldainiai...)
9metu su draugeliu wyno tiek pripisom kad ziema i pruda i kritau db man 15
9metu su draugeliu wyno tiek pripisom kad ziema i pruda i kritau
db man 15
ne, tau 14.... bet tu ziaurus is kur jus to vyno gavot :?
turbut tevai nupirko..arba negeros pardavejos
o as prisimenu 10kl per simtadieni ejom baliavot su klase is kitos mokyklos, tai mama klause, ar gersit, as atvirai sakiau, kad nzn, tai ji man dave buteli vyno, sako ka jus vaikai pinigus leisit ant snapsu...:D man gan keistas pasirode mamos toks poelgis. bet vistiek buvo per maza to butelio vyno, ejom pirkt daugiau, man kazkaip labai knietejo suszinot koks tas jausmas prisigerus... siaip buvo linksma, nes buvo labai draugiska kompanija. svarbu ne ka geri, o su kokia kompanija...
is esmes alkoholis tik prieone lengviau ijungti "durniu", tam tikra prasme atsipalaiduoti, bet siaip nera jis gerai, zmogui panorejus ta "durniu" ijungti ar atsipalaiduoti galima ir bunant blaivam, natjungus dalies smegenu alkoholiu, jai jau taip neina, tai galima imituot alkoholio gerima pakeitus ji vandeniu, esam tai isbande su draugais, buvo ir tostai ir gera nuotaika...:D
9metu su draugeliu wyno tiek pripisom kad ziema i pruda i kritau
db man 15
O tavęs tėvai nemokė kad keiktis negalima? Gerpk kitus forumo dalyvius
Iki žemės graibymo dar nebuvo
Iki zemes graibymo 16-likos lygtais... :-)
vajei maniau, kad per 20-a gimsiu ... klydau
turbut pries gera savaite
Manau mano pirmas kartas buvo 3 metuku ;D ..Mamyte pasakojo, kad vienam seimos baliu as slapcia su puzbroliais i cierkutes kisom pirstus ir laizem juos ...tai taip ir pasigeriau...(teciui buvau palikta prieziuron, trumpam ;D , tas matomai irgi buvo uzsilaizes, uzsiragaves ... ;D, kai pamate mama tai su sudukais sumale mano teva ir nebepalikinejo daugiau ;D )...
Paskui antras kartas per mano 10 gimtadieni ;D sampano padauginau ;D
Na ir trecias... jau su savo hebra, kokios 16m.
Kitu atveju nebepamenu ;D
As tai pirmą kartą 6 metų prisprogau.. pamenu kad labai smagu ir linksma buvo ;D;D;D
Manau mano pirmas kartas buvo 3 metuku ;D ..Mamyte pasakojo, kad vienam seimos baliu as slapcia su puzbroliais i cierkutes kisom pirstus ir laizem juos ...tai taip ir pasigeriau...(teciui buvau palikta prieziuron, trumpam ;D , tas matomai irgi buvo uzsilaizes, uzsiragaves ... ;D, kai pamate mama tai su sudukais sumale mano teva ir nebepalikinejo daugiau ;D )...
Paskui antras kartas per mano 10 gimtadieni ;D sampano padauginau ;D
Na ir trecias... jau su savo hebra, kokios 16m.![]()
Kitu atveju nebepamenu;D
as mastau, kad tetis nekaltas :? kalta tavo mama, kad paliko tave teciui
As tai pirmą kartą 6 metų prisprogau.. pamenu kad labai smagu ir linksma buvo
;D;D;D
manau jei butm gerai prisisproges , tai vemtum toliau nei matytum ;D ir linksma bei smagu abejoju kad butu
>>> Ingriduke, manau cia kaltos aplinkybes, del kuriu mama turejo trumpam palikti teveliui ;D
as tai prisprogau,kai man buvo 14 metu,tai tada super fainei buvo:)
>>> Ingriduke, manau cia kaltos aplinkybes, del kuriu mama turejo trumpam palikti teveliui ;D
pamate, kad tuoj pritruks ir isejo papildymo, ane :?
nu as sito nzn..bet lyg tais i WC ... .. na, bet as to tikrai nepamenu ;D
tai kur jau, juk tu tik ziurejai, kad kuo daugiau islaizyt
Marius, 27 wrote:As tai pirmą kartą 6 metų prisprogau.. pamenu kad labai smagu ir linksma buvo
;D;D;D
manau jei butm gerai prisisproges , tai vemtum toliau nei matytum ;D ir linksma bei smagu abejoju kad butu
vemiama tik tada kai pradedama maišyti.... o jei gersi vien tik degtinę, tai niekad nevemsi.. nebent ta degtinė butų visiškas brudas
Marina, 27 wrote:Marius, 27 wrote:As tai pirmą kartą 6 metų prisprogau.. pamenu kad labai smagu ir linksma buvo
;D;D;D
vemiama tik tada kai pradedama maišyti.... o jei gersi vien tik degtinę, tai niekad nevemsi.. nebent ta degtinė butų visiškas brudas
nesutinku :Dbuvo degtine, nemaisiau, o toliau kas buvo, visi zinot ...
esme tame, kad kas kiek pakelia svarbu, nes organizmui apnuodyti juk skirtingai reikia :?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kada pirmą kartą prisigėrėt?