121

Re: Kada pirmą kartą prisigėrėt?

o as apskritai nesu gerai priplakus, na, ir nenoreciau... hemm..

122

prigeriau pirrma karta 15 big_smile bet ne iki zemes graibimo apskritai dar nebuvo tokiu momentu, kad zeme graibyt reiketu big_smile

123

10 metu, kai buvo dedes vestuves.. tevam nematant ir nieko nesuprantant "sutvarkem"stala su pusbroliu:D
tada teko eiti issimiegoti mamos paliepimu:)

idomus jausmas buvo, kai nesuvokiau kas cia vyksta..:)

na aisku zemes negraibiau, bet buvo gerai, net db pamenu:-D

124

16m. ir iki zhemes garaibyvo nelabai ka pamenu bet kai susirenkam seni draugai tai visad prisimenam smile

125

Jo pirma karta prisigeriau 15 berods, nu zemes negraibiau bet jau tiek betruko, teko mane vest namo jau ant koju nepastovejau ir visa nakti negera buvo, fui kaip baisei tada buvo.....

126

emm...jei nebutu padeje, tai butum zeme graibius

127

Buvau kažkada kaime .. išlipdavau per balkoną ir įlipdavau .. man gal 14 buvo smile tai vieną kartą tiek pilstuko privariau .. kad iki balokono mane atnešė smile vis tiek įlipau wink) bet tai pirmas toks buvo kad kažkas mane neštų - ir dar merginos kiek atsimenu ( nors gal ir ne )

128

Nu kad iki zemes graibstymo nebuvo, o kad neatsimint irgi ne, pastovei, kaip uzgeriu pradedu atsimint labiau, o paskui turiu pasakot viska kitiems ;/ nervina tas dalykas... nors atrodo jau viskas sukas, bet dar paeini ir atsimeni kur eini ir zinai kelia... tik kad sunkiau imatyt,tad tenka galva sukinet, kol pagavus ritma matai kur eit big_smile

129

pirma karta prsigeriau baigusi 8 klase. tada su klase isvaziavom i turistini ir praktiskai mazai blaiviu buvo. visi nusigerem, vienas kita vedem, kas kur nugriuvo, kas ka padare.... big_smile siaubas kazkoks. vaizdas buvo kaip po karo....

130

sia vasara :::629

131

15 metu smile iki zemes graibymo big_smile

132

pirma karta pristrigau budama 16m., po gimtadienio nugeriau visus stikliuku likucius , zemes negraibiau , bet luzau o ryte buvo tiesiog klaiku , savaite valgyt negalejau .

133

budamas pilnametis (taip iseina kad pauglys budamas turejau daugiau proto;D )

134

...as dar niekad nebuvau prisigerus... gal kas dar irgi nebuvo nusitases iki zemes graibymo? gal verta pabandyt :::a56

135

iki zemes greibimo nebuvau prigerus bet is gerus taip kaip buvo 18 metu pirma karta

136

13 metu buwau daug prijamus:);):D

137

Kristina, 36 wrote:

...as dar niekad nebuvau prisigerus... gal kas dar irgi nebuvo nusitases iki zemes graibymo? gal verta pabandyt :::a56

Tie kas prisigeria ir nieko neprisimena galvoja kad niekada nebuvo prisigere;D;D;D

138

Tomai, baik cia zvenkt, nes rimtai nebuvau pasigerus :::022

139

Kristina, 36 wrote:

Tomai, baik cia zvenkt, nes rimtai nebuvau pasigerus :::022

nepyk :::b11 as cia viska sprendziu pagal save :::036 nu tikiu tikiu :::818
tik ponia Mama Kritina nepykit neutral tik nuomones vistiek nepakeisiu:V nes kai pasakau girtiems draugams kad prisigeriei !!!! Tai jie man ->>>KA PRYSIGERIAU !!!! :::917 Tokiu storai girtu  balsu ;D;D;D nu negaliu ;D todi ir pagalvojau taip apie tave

140

as neesu tavo draugai smile
tai va. ner cia ko pykti smile
o tu ponas Tomai buvai girtas ar tik fiksuoji kada tavo draugai prigeria? smile