Re: Kada pirmą kartą prisigėrėt?
o as apskritai nesu gerai priplakus, na, ir nenoreciau... hemm..
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kada pirmą kartą prisigėrėt?
o as apskritai nesu gerai priplakus, na, ir nenoreciau... hemm..
prigeriau pirrma karta 15 bet ne iki zemes graibimo apskritai dar nebuvo tokiu momentu, kad zeme graibyt reiketu
10 metu, kai buvo dedes vestuves.. tevam nematant ir nieko nesuprantant "sutvarkem"stala su pusbroliu:D
tada teko eiti issimiegoti mamos paliepimu:)
idomus jausmas buvo, kai nesuvokiau kas cia vyksta..:)
na aisku zemes negraibiau, bet buvo gerai, net db pamenu:-D
16m. ir iki zhemes garaibyvo nelabai ka pamenu bet kai susirenkam seni draugai tai visad prisimenam
Jo pirma karta prisigeriau 15 berods, nu zemes negraibiau bet jau tiek betruko, teko mane vest namo jau ant koju nepastovejau ir visa nakti negera buvo, fui kaip baisei tada buvo.....
emm...jei nebutu padeje, tai butum zeme graibius
Buvau kažkada kaime .. išlipdavau per balkoną ir įlipdavau .. man gal 14 buvo tai vieną kartą tiek pilstuko privariau .. kad iki balokono mane atnešė
vis tiek įlipau
) bet tai pirmas toks buvo kad kažkas mane neštų - ir dar merginos kiek atsimenu ( nors gal ir ne )
Nu kad iki zemes graibstymo nebuvo, o kad neatsimint irgi ne, pastovei, kaip uzgeriu pradedu atsimint labiau, o paskui turiu pasakot viska kitiems ;/ nervina tas dalykas... nors atrodo jau viskas sukas, bet dar paeini ir atsimeni kur eini ir zinai kelia... tik kad sunkiau imatyt,tad tenka galva sukinet, kol pagavus ritma matai kur eit
pirma karta prsigeriau baigusi 8 klase. tada su klase isvaziavom i turistini ir praktiskai mazai blaiviu buvo. visi nusigerem, vienas kita vedem, kas kur nugriuvo, kas ka padare.... siaubas kazkoks. vaizdas buvo kaip po karo....
sia vasara
15 metu iki zemes graibymo
pirma karta pristrigau budama 16m., po gimtadienio nugeriau visus stikliuku likucius , zemes negraibiau , bet luzau o ryte buvo tiesiog klaiku , savaite valgyt negalejau .
budamas pilnametis (taip iseina kad pauglys budamas turejau daugiau proto;D )
...as dar niekad nebuvau prisigerus... gal kas dar irgi nebuvo nusitases iki zemes graibymo? gal verta pabandyt
iki zemes greibimo nebuvau prigerus bet is gerus taip kaip buvo 18 metu pirma karta
13 metu buwau daug prijamus:);):D
...as dar niekad nebuvau prisigerus... gal kas dar irgi nebuvo nusitases iki zemes graibymo? gal verta pabandyt
Tie kas prisigeria ir nieko neprisimena galvoja kad niekada nebuvo prisigere;D;D;D
Tomai, baik cia zvenkt, nes rimtai nebuvau pasigerus
Tomai, baik cia zvenkt, nes rimtai nebuvau pasigerus
nepyk as cia viska sprendziu pagal save
nu tikiu tikiu
tik ponia Mama Kritina nepykit tik nuomones vistiek nepakeisiu:V nes kai pasakau girtiems draugams kad prisigeriei !!!! Tai jie man ->>>KA PRYSIGERIAU !!!!
Tokiu storai girtu balsu ;D;D;D nu negaliu ;D todi ir pagalvojau taip apie tave
as neesu tavo draugai
tai va. ner cia ko pykti
o tu ponas Tomai buvai girtas ar tik fiksuoji kada tavo draugai prigeria?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kada pirmą kartą prisigėrėt?