Re: nedrasiu ir kukliu moteru klubas :D :P :))))
ach, teisingai pastebejai ! ) Aciu :H Tu tikrai moki taip pagirti, kad net nurausti ir susigesti is tos laimes ;]~
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → nedrasiu ir kukliu moteru klubas :D :P :))))
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 … 25 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ach, teisingai pastebejai ! ) Aciu :H Tu tikrai moki taip pagirti, kad net nurausti ir susigesti is tos laimes ;]~
nu jau kam jau kam,bet ne tau kalbeti apie susigedima ir nuraudima ;D
nu mane cia taip ismustravo NIKe ;D dabar tapau mandras ir kytras.. ) Bet as geras zmogelis, nereikia cia taip varyt, kad as bedievis begedis ;D as tik siaip... :? :? Nu Klaipedietis ! Ko cia stebetis ;D mes visi tokie gyviai esma ;D
ir apie ka mes cia?
ir apie ka mes cia?
apie gyvius ;D
aaaa... naminius?
Nea! ) Apie stoginius, tokie kokie pas mane albume ;]~
einu paziuret pas Auri i albuma
naj narinaij... kiek sveteliu susilaukiau prie kusetes pavartyt mano asmenini albumeli ;D
xaxa... o beje tie gyvuniukai labai mieli mano patys megstamiausi..
ale ziuriu kazkaip pasnekovu mazoka
man tai patinka tas issidrebes ant stogo ir imetes mafijozo poza;D
kokie mieli
pritariu, beje Lina, mano temoj naujas lengvas loginis uzdavinukas tik ji uzrase ant seno posto ir net neiskele temos i aktyvias, bardakas kazkoks
nu vat kas per bardakas, jopkikmat ! kas per niatvarka! Raik tvarkyt syta netvarka. Kur tie adminai, tuoj as su jais...
nu vat kas per bardakas, jopkikmat ! kas per niatvarka! Raik tvarkyt syta netvarka. Kur tie adminai, tuoj as su jais...
nu nu,dar cia pasisakok,tai galesi is tolo stebeti musu pokalbius ;D
saipykis saipykis
o del tu dvieju postu is eiles tai man labai nepatinka
turiu siek tiek laiko, pabandysiu paspresti, tuoj lekiu
nia nu as cia rimtai man irgi nepatinka, nes uzkniso perrasinet zinutes. Tuoj mes snektelsma su tuo kuo reikia ir taip kaip reikia. (sito ismokau is brangiosios :H, ji cia su mafijozais bendrauja kasdien, tai zino visokias ten spec. detales ;D)
mmm.. isivaizduok koki ispudi susidarysiu apie Gabija po tavo kalbu...
mafijozai... traktoriai...;D
nerandu temos, gelbekit
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 … 25 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → nedrasiu ir kukliu moteru klubas :D :P :))))