41

Re: kosmetika vyrams

o jau pats tai nesiteplioji kai reikia? smile

žinom žinom smile naudojatės tik paslapčia smile

42

Kas cia tokio, vazelinas? Tai yra visai normalus dalykas. Ne karta savo draugus esu maciusi, kaip jie jais terliojasi lupas. Bet gi cia nieko blogo, juk reikia pagydit lupytes, jei joms kazkas netaip:)

43

Julija, cia kol kas dar nebuvo smerkiami tie kurie naudoja vazelina lupytems gydyti smile

netgi pagirtina jei nevengia tokio reikalingo dalykelio wink

44

Dalia, 20 wrote:

žinau žinau wink
tik va ne kiekvienam įaiškint pavyksta, kad čia dėl jo gerovės smile
buvo čia man ne sykį "gražiai" atšauta ką turėčiau daryti su tuo vazelinu, kai pasiūliau pagydyt lūpas ;D

tau neatrodo kad nereike zmogaus versti daryti to ko jis nenori  ? jeigu pradedi ikalbinet kad darytu ta arba tai tai manau savaime suprantama kad busi pasiusta toli toli, beja man irgi nepatinka mergynos su trumpais plaukais bet tai nereiske kad as bandysiu ikalbineti jas auginti ilgesnius plaukus, jeigu zmogui ir taip gerai, issivaizduok ka tu sakytum jeigu as pradeciau tau nurodynet ka kaip daryt. manau kantrybe neislaikytu  ir pasiustum ant triju zodziu.

45

o as turiu pora draugu kurie akys dazo tongue

46

Evelina, 17 wrote:

Tai turbut jie kokie neformalai?:)

47

man sesuo pasakojo, kad jos draugė nusipirko nagų laką, ir kai nusilakavo, pradėjo skaityt kas parašyta ant bonkutės ir rado tokį užrašą: "vyriškas nagų lakas". Įdomiai skambėjo kai papasakojo.. big_smile Bent jau tiek gerai, kad jis buvo nespalvotas, nes vyrų ar vaikinų su spalvotais nagais tikrai neįsivaizduoju big_smile

48

Naudojam kosmetika, pries, po skutimo ir sejp dezodorantus ar kvepalus:)

49

Arminas, 19 wrote:
Dalia, 20 wrote:

žinau žinau wink
buvo čia man ne sykį "gražiai" atšauta ką turėčiau daryti su tuo vazelinu, kai pasiūliau pagydyt lūpas ;D

tau neatrodo kad nereike zmogaus versti daryti to ko jis nenori  ? jeigu pradedi ikalbinet kad darytu ta arba tai tai manau savaime suprantama kad busi pasiusta toli toli, beja man irgi nepatinka mergynos su trumpais plaukais bet tai nereiske kad as bandysiu ikalbineti jas auginti ilgesnius plaukus, jeigu zmogui ir taip gerai, issivaizduok ka tu sakytum jeigu as pradeciau tau nurodynet ka kaip daryt. manau kantrybe neislaikytu  ir pasiustum ant triju zodziu.

niex nieko nevercia daryti (isiskaityk i mano teigini, t.y. TAU reiktu dar pora desimciu kartu perskaityt, kad suprastum ka norejau pasakyt)...
kai zmogaus lupos sutrukinejusios ar pleiskanoja tai vaizdzelis patikek nekox hmm joms prieziura ir gydymas yra butina!
ir beje trumpu plauku nereikia lyginti su lupomis ... mane kas myli, tas myli tokia, kokia esu wink  trumpais ar ilgais plaukais (tikiu myletu ir plika big_smile )   ir as zmones ne uz ju isore myliu ir gerbiu wink
o ir seip neturi TU nei progos, nei teises aiskint man ka turiu daryti tongue
sekmes wink

50

Dalia, 20 wrote:
Arminas, 19 wrote:
Dalia, 20 wrote:

žinau žinau wink

niex nieko nevercia daryti (isiskaityk i mano teigini, t.y. TAU reiktu dar pora desimciu kartu perskaityt, kad suprastum ka norejau pasakyt)...
kai zmogaus lupos sutrukinejusios ar pleiskanoja tai vaizdzelis patikek nekox hmm joms prieziura ir gydymas yra butina!
ir beje trumpu plauku nereikia lyginti su lupomis ... mane kas myli, tas myli tokia, kokia esu wink  trumpais ar ilgais plaukais (tikiu myletu ir plika big_smile )   ir as zmones ne uz ju isore myliu ir gerbiu wink
o ir seip neturi TU nei progos, nei teises aiskint man ka turiu daryti tongue
sekmes wink

TU bent jauti kaip pati sau priestarauji  ? isvis apsispresk viena karta ka tu nori pasakyt, nes matau  kad tu niekaip neapsisprendi ir dar nori kad as suprasciau ka tu cia bandai pasakyt.

"kai zmogaus lupos sutrukinejusios ar pleiskanoja tai vaizdzelis patikek nekox"
"mane kas myli, tas myli tokia, kokia esu wink  trumpais ar ilgais plaukais (tikiu myletu ir plika big_smile )"

tai pala mes dabar kalbejom apie isvaizda tai kodel sakai neligink plauku ir lupu, kaip i zmogu ziurim juk neziurim i kekviena kuno dali atskirai, nu gerai ir man kartais buna nukrypsta akys kaip su mergina beziurint i jos veida biski zemiau  kaklo, bet tai dar nereiske kad jos kekviena kuno daly vertinu atskirai nes jeigu  kunas bus grazus o veidas ne( arba atvyrkciai) tai nekaip atrodys mergina.

51

TO : Arminas smile
tema : Kosmetika vyrams

tai prie ko cia merginu plauku ilgis ir kuno dalys zemiau kaklo? wink

52

Julija, 19 wrote:
Evelina, 17 wrote:

jie dar ir nagus juodai dazosi
cia as apie punkus kalbu wink

53

Arminas, 19 wrote:

kad pana taip parsytu tai dar suprasciau, nu bet ziauriau visko. 

man uztenka adidas toletinio vandens 30lt~  skutimosi putu gilete akskur apie 20lt dar krekinomojo losijono po skutimosi kainos nebepamenu  ir piestukinio dezodoranto pazastim  kuri padovanojo

gerai jeigu tavo oda neproblematiska wink turetum problemu su ja tai dar ne tiek kremu ir balzamu prisipirktum wink big_smile big_smile big_smile

54

pritariu.buna ten visokiu odos ligu tada as isivaizduoju kiek visko nereikia. ne seip 4fun o del to kad veidas dar matytus

55

Evelina, 17 wrote:
Julija, 19 wrote:
Evelina, 17 wrote:

jie dar ir nagus juodai dazosi
cia as apie punkus kalbu wink

pankai nagus juodai dazosi? xex ... tu cia kazka maisai ... tikri pankai yra netvarkingi, kartais retai prausias, o tu cia sneki apie dazymasi ir nagu lakavima smile

o vat gotai (kartais ir metalistai) tai dazo ir akis tamsiai, ir nagus juodai ...

56

na na...as kosmetikai isleidziu daugiau nei kam nors kitam...kad pats nevartoji kosmetikos,tai nereiskia,kad visi lietuvaiciai toki nevelyvi kaip tamsta:)

57

blyn jau neviena berots tema toke mates big_smile ko jus ce ta kosmetika ir vyram libdot nafiga ji reikalinga :? ka blakstienas dazyt ir nagus lakuot pradesim :? niu yra elementari kuria tikiu kiekvienas naudoja tai koks dezikas ar kvepalai kai kur eini big_smile niu po skutimosi ir kam reike da koke zele plaukam big_smile o ka da reiktu pradet naudot gal lubytes isidazyt ir subine vazelinu isitrint :? didzioji dauguma kosmetikos skirta moterim o vyram tik sis bei tas keli butini reikmenis big_smile

58

nzn,bet mano bendraamziu ir siek tiek vyresniu tarpe vartoja kosmetine pudra,ir kas cia tokio????man patinka vaikinai,kurie priziuri save:)

59

Saulius, 24 wrote:

blyn jau neviena berots tema toke mates big_smile ko jus ce ta kosmetika ir vyram libdot nafiga ji reikalinga :? ka blakstienas dazyt ir nagus lakuot pradesim :? niu yra elementari kuria tikiu kiekvienas naudoja tai koks dezikas ar kvepalai kai kur eini big_smile niu po skutimosi ir kam reike da koke zele plaukam big_smile o ka da reiktu pradet naudot gal lubytes isidazyt ir subine vazelinu isitrint :? didzioji dauguma kosmetikos skirta moterim o vyram tik sis bei tas keli butini reikmenis big_smile

o tu pasidomek ar tikrai vyrams tik dezikai ir losjonai po skutimosi gaminami wink
dabar tiek visokios fignios pagaminta, kad vyrams skirtas kosmetikos asortimentas ne ka prastesnis uz moteru big_smile big_smile big_smile  na zinoma atmetus lupdazius, blakstienu tusus ir kitus navorotus, kurie sukurti butent moterims wink

60

Joa nustebino su ta krempudra...

Cia tikrai moteriska...

Seip i kosmetika ieina ir prausikliai sampunai , viskas ka naudoji kunui...

Netgi dantu kosmetika - dantu pasta ... tongue

Asmeniskai kadangi pas mane problematiska oda tai naudoju prausikli Clean And Clear nusipirkau nes maciau reklama ir prie joa toki skysti kaip adekolona irgitos pacios firmosptrint veida reik kad nebutu juodu taskiuku....

Nu aisku + paprasciausias higienines priemones  sampuna , antiperspiranta, kvepalus... bet su zelem plauku  nealinu... nes man nepatinka nei kvapas nei kad vaikstai kaip superuku, kai jie ten sudziuna...

O seip nuo kada cia kazkas rase zele kainuoja 5-10 lt? kiek zinau kainos eina nuo 15 litu... nebent samurleka perki kokioj minimoj uz lita