Re: Auskarai. Kiek ir kur?
Pirmas auskaras buvo į nosį, vėliau lūpa ir galiausiai prasidūriau ausis, nes gavau dovanų auskariukus į ausis dabar ausyse 3 turiu.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Auskarai. Kiek ir kur?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 20 21 22 23 24 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Pirmas auskaras buvo į nosį, vėliau lūpa ir galiausiai prasidūriau ausis, nes gavau dovanų auskariukus į ausis dabar ausyse 3 turiu.
Bamboje 1 , liežuvi 1 , ausyse 3
turiu ausyje ir man uztenka
Ant vienos ausies 5 - i, ant kitos vienas
Va šitų tai turiu daugiau nei proto
4 lūpoj(dabar tik 1 nešioju), 1 nosyj ir 1 nosies pertvaroj, 2atakyj(kartais įsivariu), po 3 kiekvienoj ausyj (kartais įsiveriu... ), 1 sprande.
kaireje ausy 3 desineje 2 turejau bamboje, ir nosyje bet jau nebe
hmmm... ziuriu kiek nekokiu atsiliepimu cia, ypac is vaikinu... nematau tame nieko blogo siaip... pas mane pacia ju tikrai nemazai... beveik 20 turiu... ir nieko, nei kokia ranka nukrito, nei ka... tik va skrendant kur nors, idomu buna, kai pradedu pypset visa, kai pro skanerius einu
Turiu išvis penkis: vienas dešinėje ausyje, trys kairėje ir liežuvyje :}
nėr kvailiau kai į putę įsiveria
va, sakiau, kad nesupras niekas
kaip sakoma, delskonio nesigincysi
3kaireje ausyje,2desineje,1nosyje ir 1bamboje
9 auskariukai:
4 dešinėje ausyje, 3 kairėje ausyje, bamboje ir liežuvyje
Kai suaugę save žaloja, tai dar pusė bėdos. Man baisiausia, kai salone kankina kūdikius, durdami skylutes auskarams įverti. Kūdikiai ir vaikai savaime gražūs, tik jų mamos kaip Pietų Amerikos aborigenės. Ir priedo dar sadistės.
Pridursiu. Tos ar tie, kurie turi auskarus liežuvyje, švepluoja. Jų nemalonu klausyti ir sunku suprasti, ką kalba. O kaip su kramtymo procesu? Jiems ką, geležies trūksta? Tada tegu deda sąvaržėlę į arbatą.
nėr kvailiau kai į putę įsiveria
O tas kvailumas kame?
Kai suaugę save žaloja, tai dar pusė bėdos. Man baisiausia, kai salone kankina kūdikius, durdami skylutes auskarams įverti. Kūdikiai ir vaikai savaime gražūs, tik jų mamos kaip Pietų Amerikos aborigenės. Ir priedo dar sadistės.
Su šituo teiginiu drįsiu sutikti, nes taipogi nesuprantu, kaip galima žaloti savo vaiką. Viena mamytė man yra atsakiusi: "Juk mergaitė, baik tu, vis tiek norės." Tačiau mano dukra yra pareiškusi kategoriškai - jokių auskarų, nors pati jų turiu ne tik ausyse.
As turiu tris
Du vienoj ausy ir viena kitoj.
Kazkada kai jaunas buvau buvo madinga dabar vis neprisiverciu issvert
8 4vienoje ausy, 1-kitoje, virs lupos, liezuvyje ir bamboje aij, dar turejau kazkada nosyje
joo, idomu, ar keliaujant lektuvu problemu nesudarys
4:) Tarpvietėje, apyvarpėje, kapšelyje ir varpos galvutėje..
hmmm... ziuriu kiek nekokiu atsiliepimu cia, ypac is vaikinu... nematau tame nieko blogo siaip... pas mane pacia ju tikrai nemazai... beveik 20 turiu... ir nieko, nei kokia ranka nukrito, nei ka... tik va skrendant kur nors, idomu buna, kai pradedu pypset visa, kai pro skanerius einu
na uztat apciupineja visa nuo galvos iki koju... irgi malonumas..
Puslapiai Ankstesnis 1 … 20 21 22 23 24 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Auskarai. Kiek ir kur?