Re: Auskarai. Kiek ir kur?
kai bus 20 nezinau kaip bus
bet dabar dziauguosi
gal jau ir 16 nebenoresiu
imsiu ir uzsiauginsiu
teisingai pasakyta ;p
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Auskarai. Kiek ir kur?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9 10 11 … 24 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kai bus 20 nezinau kaip bus
bet dabar dziauguosi
gal jau ir 16 nebenoresiu
imsiu ir uzsiauginsiu
teisingai pasakyta ;p
ash tjuriu bamboje ausyse ir njosije...... ir dar prie pora dienu prasiweriau pati i liezuwi,, taip ir gailiuosi, kad pati weriaus nes pradejo lbj skaudeti tai teko issiwerti;)
tu durna ar ka :?
ash tjuriu bamboje ausyse ir njosije...... ir dar prie pora dienu prasiweriau pati i liezuwi,, taip ir gailiuosi, kad pati weriaus nes pradejo lbj skaudeti tai teko issiwerti;)
Tau vaikeli viskas gerai,juk gali padaryti infekcija ir is kur nemastanciu atsiranda
:D:Datsiranda
:D
as nesuprantu gal tie zmones jaucia malonuma save kankinant patys veriasi man vien isgirdus ta minti negera pasidaro......as tai bentjau einu vien del to kad zinau jog man viska svariai atliks......
jo veriantis pciai labai greitai galima infekcija pasigauti
nu dar suprantu i ausis bet kur kitur nu grinai man rodos tokiem reikia pas pcihijatra nueiti
jo tikrai :D:D:D:D:D
Niekada pati sau auskaro nesiverčiau..Ir draugei su adata paprasta neleisčiau.
o man su adata ausis teta isdury,bet nieko nenumiriau ,ji musu gimineje kokioms 6 panelems isdure ir visos patenkintos!
Neturiu ir niekada neturejau nei vieno auskaro niekur manau auskarai netikeciausiosiose vietose yra ne kas kita kaip saviraiskos priemone- as turiu kitu budu pasireikst
as turiu tris auskariukus ausyse:) noriu bamboj tik tewas neleidzia bet isiwersiu jam nezinant:D
o man su adata ausis teta isdury,bet nieko nenumiriau ,ji musu gimineje kokioms 6 panelems isdure ir visos patenkintos!
i ausis tai cia dar nieko bet kai i liezuvi pati prasiveria tai nezinau :D:D
Lina, 20 parašė:o man su adata ausis teta isdury,bet nieko nenumiriau ,ji musu gimineje kokioms 6 panelems isdure ir visos patenkintos!
i ausis tai cia dar nieko bet kai i liezuvi pati prasiveria tai nezinau
:D:D
ir turbut be jokiu uzsaldymu...net siurpas krecia...grrr
mmm.. turiu liezuvyje ir ausyse 4
as irgi turiu liezuvi ir ausyse 5
:D:D:P
tik jau nevaidinkit su tais savo auskariukais...:D
as turiu tris auskariukus ausyse:) noriu bamboj tik tewas neleidzia bet isiwersiu jam nezinant:D
gerai tu cia pavarai idomu kokia butu tavo tevo reakcija kai suzinotu!!!?:D:D:D:D:D:D
tik jau nevaidinkit su tais savo auskariukais...:D
nesimaivau tik pasakiau :D:D:D:D
Sarune, 13 parašė:tik jau nevaidinkit su tais savo auskariukais...:D
nesimaivau tik pasakiau
:D:D:D:D
ok,nes jau tokia tema...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9 10 11 … 24 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Auskarai. Kiek ir kur?