161

Re: Auskarai. Kiek ir kur?

Ugne, 12 parašė:

kai bus 20 nezinau kaip bus big_smile bet dabar dziauguosi big_smile gal jau ir 16 nebenoresiu big_smile imsiu ir uzsiauginsiu big_smile

teisingai pasakyta ;p

162

Kristina, 12 parašė:

ash tjuriu bamboje ausyse ir njosije...... ir dar prie pora dienu prasiweriau pati i liezuwi,, taip ir gailiuosi, kad pati weriaus nes pradejo lbj skaudeti tai teko issiwerti;)

tu durna ar ka :?

163

Kristina, 12 parašė:

ash tjuriu bamboje ausyse ir njosije...... ir dar prie pora dienu prasiweriau pati i liezuwi,, taip ir gailiuosi, kad pati weriaus nes pradejo lbj skaudeti tai teko issiwerti;)

Tau vaikeli viskas gerai,juk gali padaryti infekcija ir is kur nemastanciu atsiranda :::041

164

big_smile:D:Datsiranda big_smile:D

165

as nesuprantu gal tie zmones jaucia malonuma save kankinant patys veriasi man vien isgirdus ta minti negera pasidaro......as tai bentjau einu vien del to kad zinau jog man viska svariai atliks......

166

jo big_smile veriantis pciai labai greitai galima infekcija pasigauti smile

167

nu dar suprantu i ausis bet kur kitur nu grinai man rodos tokiem reikia pas pcihijatra nueiti

168

jo tikrai big_smile:D:D:D:D:D

169

Niekada pati sau auskaro nesiverčiau..Ir draugei su adata paprasta neleisčiau.

170

o man su adata ausis teta isdury,bet nieko nenumiriau ,ji musu gimineje kokioms 6 panelems isdure ir visos patenkintos!

171

Neturiu ir niekada neturejau nei vieno auskaro niekur :::030 manau auskarai netikeciausiosiose vietose yra ne kas kita kaip saviraiskos priemone- as turiu kitu budu pasireikst wink

172

as turiu tris auskariukus ausyse:) noriu bamboj tik tewas neleidzia bet isiwersiu jam nezinant:D

173

Lina, 20 parašė:

o man su adata ausis teta isdury,bet nieko nenumiriau ,ji musu gimineje kokioms 6 panelems isdure ir visos patenkintos!

i ausis tai cia dar nieko bet kai i liezuvi pati prasiveria tai nezinau big_smile:D:D

174

Ugne, 12 parašė:
Lina, 20 parašė:

i ausis tai cia dar nieko bet kai i liezuvi pati prasiveria tai nezinau big_smile:D:D

ir turbut be jokiu uzsaldymu...net siurpas krecia...grrr

175

mmm.. turiu liezuvyje ir ausyse 4 smile

176

as irgi turiu liezuvi ir ausyse 5
big_smile:D:D:P

177

tik jau nevaidinkit su tais savo auskariukais...:D

178

Jurgita, 15 parašė:

as turiu tris auskariukus ausyse:) noriu bamboj tik tewas neleidzia bet isiwersiu jam nezinant:D

gerai tu cia pavarai idomu kokia butu tavo tevo reakcija kai suzinotu!!!?:D:D:D:D:D:D

179

Sarune, 13 parašė:

nesimaivau tik pasakiau big_smile:D:D:D:D

180

Ugne, 12 parašė:
Sarune, 13 parašė:

nesimaivau tik pasakiau big_smile:D:D:D:D

ok,nes jau tokia tema...